Damien_Xiao
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwca 18, 2012, 07:51:20 » |
|
Witam wszystkich serdecznie. Chętnie bym wziął udział w debacie. Oczywiście jestem otwarty na propozycje od partii politycznych. Tylko chciałbym napisać, że jestem osobą o poglądach lewicowych. Mam nadzieję, że moja nieobecność przez długi czas z powodu matury i pracy, nie stanowią znaczącego problemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwca 18, 2012, 10:29:14 » |
|
Kandydują osoby, a nie partie, zatem kandydat niezależny powinien uczestniczyć w debacie, ale wpierw warto złożyć oficjalną kandydaturę: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1028.0. W obecnej sytuacji politycznej to niemal pewne miejsce w przyszłym Parlamencie.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwca 19, 2012, 09:21:49 » |
|
W warunkach wirtualnych zazwyczaj wygrywa większość kandydatów.  Według mnie v-wybory mają jednak sens, gdyż pokazują kto z obywateli jest aktywny politycznie i społecznie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwca 19, 2012, 12:21:58 » |
|
Mój plakat wyborczy  Czy plakaty i hasła można umieszczać tylko tu, czy w swojej guberni też można?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwca 19, 2012, 01:02:22 » |
|
Spamujcie gdzie chcecie. Najfajniej by było aby dla każdej guberni był inny plakat dostosowany do problemów regionu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwca 19, 2012, 01:10:04 » |
|
super, pomyślę o tym:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwca 20, 2012, 01:33:15 » |
|
Tak więc ostatecznie czy pasuje wszystkim dzień jutrzejszy jako dzień rozpoczęcia debaty i forma 1 dzień- jedno pytanie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwca 20, 2012, 03:13:57 » |
|
jeśli na forum to odpowiada:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwca 20, 2012, 06:14:27 » |
|
Ja też chcę brać udział w debacie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwca 20, 2012, 06:22:21 » |
|
To słusznie. Ale czy termin i forma Ci odpowiada?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipca 01, 2012, 05:27:05 » |
|
http://micropedia.wikia.com/wiki/Laszk_M%C5%82ynariewKampania się rozkręca także w nieco oryginalny sposób. Ciekawe kto dokonał edycji. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipca 01, 2012, 07:00:30 » |
|
No Budzmir, a kto?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|