Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« : Maja 17, 2012, 07:29:14 » |
|
Tak, dziś właśnie minął rok od momentu w którym Kat de Vill, zdrajczyni wszechbudzimiryzmu i Konserwatywno-Religijnej Partii Weerlandu, rzeźniczka z Apfelisnel wysłała ostatnią wiadomość. Wiadomość, że zginęła z mej ręki, a ściślej beknięcia. Pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj. Zaszczuta i pozbawiona przywilejów, ja zaś miałem pełną swobodę w wydaniu wyroku, a jeszcze kilka dni wcześniej to mnie mógł spotkać taki sam los. Jej śmierć była zupełnie nieoczekiwana, tak jakby wiedziała, że nie ma już po co żyć. Jeszcze tego samego dnia jej truchło wrzucono do Rzeżuchy, bez żadnych ceremonii. Czyż nie jest to radosny dzień? Prawie o nim zapomnieliśmy, szkoda, że nie oddałem jeszcze do użytku muzeum rzezi, gdyż miałaby w nim miejsce wielka impreza.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2012, 07:37:10 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 17, 2012, 07:33:52 » |
|
Nie mogę się już doczekać muzeum. Spróbuj nieco przyspieszyć prace nad nim, Budzimirże. Myślę jednak, że i tak impreza nas nie ominie, już na samo otwarcie. A zatem cieszmy i radujmy się!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 17, 2012, 08:31:27 » |
|
Ja do dziś nie rozumię po co ją wyrzucaliśmy...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 19, 2012, 02:36:20 » |
|
Aczkolwiek szkoda, że stracilismy aktywną obywatelkę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 19, 2012, 03:11:23 » |
|
Mówi się trudno. Nie będziemy nikogo na siłę przekonywać do ZSKHiW. Przypuszczam, że nieprędko uda się komuś w ZSKHiW zrobić postać na tym poziomie, co raczej wynika z braku nowych obywateli. A zatem wszystko znowu sprowadza się do naszego "zastoju" pod względem liczby obywateli, do tego aktywnych. Mamy trochę użytkowników zarejestrowanych nawet teraz, ale co z tego, skoro mniej niż 1/3 ich się udziela? Niektórzy ani jednego postu nawet nie napisali. No, ale rozwój ZSKHiW pod względem obywateli to raczej temat na inny wątek. Konkurs na reklamę ZSKHiW niby jest ale chyba nawet jeszcze się nie rozpoczął. Warto by go z powrotem ożywić.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 19, 2012, 05:02:00 » |
|
W sumie parę dni temu rozmawiałem z Kathą. Gdy poruszyłem temat ZSKHiW zapytała mnie:
-To ja jeszcze żyję?
Z jednej strony postać była to negatywna, jednak w sposób pozytywny przyczyniła się do rozwoju i aktywności w naszym państwie. Rzeczywiście szkoda, że w swym drugim wcieleniu nie pozostała w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 19, 2012, 10:07:26 » |
|
I niestety to jest wielki problem. Obawiam się, że niewiele osób się odnajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 20, 2014, 10:33:57 » |
|