Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Maja 07, 2012, 06:49:56 » |
|
Premier ma mi coś bardzo ważnego do powiedzenia. Jest to tak ważne, że nie mógł powiedzieć mi tego w prywatnej rozmowie. Stawiam się więc w kancelarii i słucham co premier ma do powiedzenia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 07, 2012, 08:50:23 » |
|
E tam. Nowy wątek prezentuje się bardziej efektownie. Poza tym nie ma znaczenia gdzie rozmawiamy.
Przyczyna edycji: Przykaz Króla
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 07, 2012, 09:05:03 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 08, 2012, 03:25:00 » |
|
Laszku, to nie jest powód do nabijania sobie ilości założonych wątków. Potwierdź swoją obecność w gabinecie i wtedy dowiesz się, co chcę Ci powiedzieć. I tak, jest to dość ważne. Myślę, że przynajmniej dla Ciebie być takim powinno.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 08, 2012, 06:14:24 » |
|
Ok, ale naprawdę nie możesz mi tego powiedzieć teraz? Dziwna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|