|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #60 : Grudnia 11, 2013, 04:04:01 » |
|
Wątki są podpięte. Co do sal to dobry pomysł. Nie wiem po co je utworzono. A co z członkami? Jest kwestia, czy mogą to być tylko posłowie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #62 : Grudnia 11, 2013, 07:41:21 » |
|
Uwagi zgłaszajcie do jutra. Jeżeli nie będzie żadnych wątpliwości dokonam modyfikacji.
Ogólnie to wypadałoby zmodyfikować ZP i wreszcie uchwalić jako obowiązujące.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #63 : Grudnia 11, 2013, 09:15:04 » |
|
Ale najpierw musimy przegłosować tą poprawkę o skróceniu kadencji parlamentarnej. Arek, daj to jak najszybciej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Grudnia 12, 2013, 08:10:59 » |
|
Dobra, wprowadzi się to jakoś. Jeszcze jedna sprawa: co z archiwalnymi obradami? Sala nr 1 do Archiwum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #66 : Grudnia 12, 2013, 09:38:40 » |
|
No a po co? Jak nie archiwizujemy obrad parlamentu to tego też nie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #67 : Grudnia 16, 2013, 12:39:35 » |
|
Dobrze, w takim razie proponuję następujący skład Komisji Sanacyjnej:
-Arkadiusz II Filip jako przodownik -Laszk Młynariew -Katha Joanna de Vill -Mistrz Budzimir VII -Tobiasz von Richtoffen -Ciecierad Ciecieląg
Możemy zacząć jutro?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #68 : Grudnia 27, 2013, 02:58:15 » |
|
A kiedy będzie komisja ds śmierci Hermana Pole? Bo chciałbym wejść w jej skład. Mam kilka faktów, zdjęć, dokumentów...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #69 : Grudnia 27, 2013, 07:18:30 » |
|
Właśnie, to dobry pomysł. Proponuję, aby przodownikiem został Laszk albo Katha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Grudnia 27, 2013, 11:15:06 » |
|
Ze śmiercią Hermana Pole nie mam nic wspólnego, ale w sumie poprowadzić mogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #71 : Grudnia 27, 2013, 11:18:09 » |
|
Właśnie o to chodzi. Ja oczywiście jestem równie neutralny. Ten fakt jest powszechnie znany, ale mam przecież Komisję Sanacyjną na głowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #72 : Grudnia 28, 2013, 12:28:35 » |
|
Ja też proponuję, żeby przodowniczką została Katha. Wtedy będę mógł swobodnie oczerniać Aralczyków hahaha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #73 : Grudnia 28, 2013, 02:26:02 » |
|
To bardzo dobrze, że szefem zostanie ktoś, kto nie znał tej sprawy- będzie sprawiedliwie! Wyjątkowo popieram pozostałych. Kto jeszcze byłby w komisji: ja, może Budzimir... Jak myślicie??
Poza tym, jak kobieta prowadzi obrady, jest większa kultura wypowiedzi (pamiętacie jak Pansy została Archibokassą?). Tęsknię za nią...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #74 : Grudnia 28, 2013, 03:28:14 » |
|
(pamiętacie jak Pansy została Archibokassą?). Tęsknię za nią... Przecież każdy wie że Katha... a zresztą nieważne.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|