|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwietnia 01, 2013, 04:55:59 » |
|
To skandal, gdyby ten jednoosobowy region potrafił umów dotrzymywać...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwietnia 02, 2013, 08:08:48 » |
|
Ależ się cieszę, że kwestie wojskowe mamy za sobą. Przy okazji odkryłem, że we wstępnych negocjacjach ustalono liczebność wojsk na 2/3 dotychczasowej. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #47 : Kwietnia 02, 2013, 10:10:42 » |
|
A co to moja wina, że Gieorgija nie ma? Jakbyście chcieli wiedzieć Gieorgij źle się czuje, przed świętami był w szpitalu. Ale Was śmieszą choroby i kalectwa, wię cóż to znaczy, prawda? Trochę empatii matołki!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Kwietnia 02, 2013, 10:12:31 » |
|
No wyobraź sobie, że nie jestem wszechwiedzącym magiem i nie wiem gdzie aktualnie przebywa Gieorgij. Niechaj się kuruje i zdrowieje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudnia 08, 2013, 06:55:57 » |
|
Dzieci,
ogłaszam nabór do Komisji Sanacyjnej, mającej na celu wprowadzenie koniecznych reform w celu uzdrowienia sytuacji ZSKHiW. Osobiście mogę objąć stanowisko przodownika. Proszę o zgłaszanie się chętnych, a wówczas ustalimy szczegóły i złożymy wniosek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #50 : Grudnia 08, 2013, 09:16:56 » |
|
Tak właściwie to ja mógłbym się czymś konkretnym zająć. Zgłaszam się do komisji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #51 : Grudnia 08, 2013, 09:19:26 » |
|
Mogę też?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Grudnia 08, 2013, 10:07:06 » |
|
Nie pamiętam czy członkami mogą być posłowie. Ewentualnie weźmiemy Cię jako gościa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #53 : Grudnia 08, 2013, 10:26:40 » |
|
Nie jestem posłem. Czy to zapowiedź, że będę, czy przejęzyczenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #55 : Grudnia 09, 2013, 07:30:43 » |
|
Myślę, że lepiej się skupić na Parlamencie. To on może tu coś robić, a nie komisja. W każdym razie i tak się zgłaszam, choć nie wiem, w zasadzie czemu do końca ta komisja służy(nie ma ona mocy sprawczej, a omawiać różne rzeczy możemy również w Parlamencie).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #57 : Grudnia 10, 2013, 06:24:24 » |
|
Zgłoszenia przyjmuję do jutra. Mam nadzieję, że już w niedzielę lub w poniedziałek będziemy mogli rozpocząć pierwszą sesję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #59 : Grudnia 10, 2013, 07:55:13 » |
|
Jeszcze ja! Nie wiem dokładnie co to ale ważne że się załapałem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|