Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #225 : Maja 16, 2014, 08:06:09 » |
|
Mi tam jednak szkoda Aralii, która straciła 50% swoich aktywnych obywateli.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #226 : Maja 16, 2014, 08:08:21 » |
|
No ale jakby nie patrzeć to jednak drugie 50% jest nada aktywnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #227 : Maja 19, 2014, 09:02:54 » |
|
Mi tam jednak szkoda Aralii, która straciła 50% swoich aktywnych obywateli.
Mędrzec przemówił! A jakżeś to uczony mężu wyliczył, bo obywateli ARA było (przed śmiercią Arka) 4, umarł jeden, zostało 3, a to chyba zostało 75% (nie jestem pewny, bo nie jestem tak mądry i uczony jak doc dr hab Laszk Młynariew)....
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #228 : Maja 19, 2014, 10:55:42 » |
|
Ale mi chodziło o aktywnych obywateli, a Ciecierada i Gieorgija ciężko do takowych zaliczyć.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #229 : Maja 20, 2014, 08:02:57 » |
|
Ale są obywatelami? Są, więc się nie czepiaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #230 : Maja 20, 2014, 03:17:31 » |
|
Laszk jest tylko doktorem i to medycyny wykonawczej. Mnie można brać za autorytet, bo jestem niedoszłym magistrem aralistyki.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #231 : Maja 21, 2014, 09:35:38 » |
|
Niedoszłym? Pierwsze słyszę, nie ma Twojego nazwiska na liście studentów (nawet potencjalnych). To raczej Ametyst Faradobus byłby niedoszłym magistrem. Lepiej się pod niego nie podszywaj, bo Faradobus nie zostawił po sobie dobrego wrażenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #232 : Maja 21, 2014, 03:20:08 » |
|
Przecież nie ukrywam, że postać Ametysta jest fabularną kontynuacją Amka, aczkolwiek w nieco innym stylu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #233 : Maja 22, 2014, 09:50:02 » |
|
Mam wenę, więc jest kolejny numer ECHA: http://echoaralii.wordpress.com/2014/05/21/tymczasem-w-aralii/#Przecież nie ukrywam, że postać Ametysta jest fabularną kontynuacją Amka, aczkolwiek w nieco innym stylu.
Lepiej się do niego nie przyznawaj, bo Amek nie pozostawił po sobie najlepszego wrażenia. Jako Ametyst Faradobus nigdy nie dostaniesz obywatelstwa Aralii i półksięciem też nie będziesz. Musisz przyznać, że tym razem strzeliłeś sobie w kolano- he, he, he!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #234 : Maja 22, 2014, 04:11:50 » |
|
Kiedy ja nie dążę do bycia półksięciem, już dawno mówiłem że to stanowisko można zastąpić czym innym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #235 : Maja 22, 2014, 07:03:48 » |
|
Lepiej się do niego nie przyznawaj, bo Amek nie pozostawił po sobie najlepszego wrażenia. Jako Ametyst Faradobus nigdy nie dostaniesz obywatelstwa Aralii i półksięciem też nie będziesz.
Musisz przyznać, że tym razem strzeliłeś sobie w kolano- he, he, he!
Cóż za wielkie zwycięstwo całej Aralii! Wywal jeszcze Ciecierada i będzie idealnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #236 : Maja 23, 2014, 09:01:18 » |
|
Wywal jeszcze Ciecierada i będzie idealnie! Wypraszam sobie, półksięcia nie wywalałem, odwal się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #237 : Maja 23, 2014, 08:48:45 » |
|
Ale ja tak tylko sobie żartuję. Dziwi mnie po prostu, że tak się cieszysz z odejścia aktywnego obywatela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #238 : Maja 24, 2014, 11:12:47 » |
|
Ale ja tak tylko sobie żartuję. Dziwi mnie po prostu, że tak się cieszysz z odejścia aktywnego obywatela.
Takich obywateli Aralia nie potrzebuje. Aralia potrzebuje normalnych obywateli, którzy nie wygłupiają się zabawą w umieranie i nie nasyłają własnych szpiegów. Jak nie chciał być Półksięciem, to nim nie będzie, jaki problem??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #239 : Maja 24, 2014, 12:41:40 » |
|
Takich obywateli Aralia nie potrzebuje. Aralia potrzebuje normalnych obywateli, którzy nie wygłupiają się zabawą w umieranie i nie nasyłają własnych szpiegów. Jak nie chciał być Półksięciem, to nim nie będzie, jaki problem?? W czym Ci przeszkadza ,,zabawa w umieranie"? I w jaki sposób stare konto Ametysta było szpiegiem?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|