|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #61 : Stycznia 12, 2013, 11:41:19 » |
|
Czy pisząc ASP macie na myśli Aralskie Siły Porządkowe, czy ASPR (partię)? Co do ASP to powstały jeszcze na starym forum do tłumienia zamieszek pseudokibiców. A więc na dłuuuugo przed napisaniem tej ustawy. W czasie Kryzysu Aralskiego ASP zostały tylko wciągnięte do współpracy. Wy wyjmujecie ustawy jak królika z kapelusza, to ja nie mogę wyjąć z tego kapelusza starej organizacji? Co do ASPR, to nigdy, nawet jednym słowem, sylabą czy literą nie opowiedziała się po żadnej ze stron. A taka na ten przykład SWOBODA "swobodnie", acz bezstronnie wypowiadała się na temat konfliktu: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1632.0I co Swarzewskiego zamkniesz w więzieniu?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #62 : Stycznia 12, 2013, 11:54:12 » |
|
No ASPR nie opowiedziało się po żadnej stronie, ale jego członkowie już tak, więc na jedno wychodzi.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #63 : Stycznia 12, 2013, 12:12:50 » |
|
No niekoniecznie. Prywatnie chyba mogę mieć własne zdanie? Ale jeśli wypowiadam je w partii to już może być odczytane, jako zdanie całej partii.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #64 : Stycznia 12, 2013, 01:59:48 » |
|
Ja nie wiedziałem, że członkowie ASPR są tacy dwulicowi, że co innego mówią prywatnie, a co innego oficjalnie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Stycznia 13, 2013, 06:03:44 » |
|
Chodziło o ASP- działały wbrew ustawy o podziale administracyjnych, którą poparłeś.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #66 : Stycznia 14, 2013, 10:07:34 » |
|
Monde! Wywalcz mi jak najwięcej terenów bez walki a Echo będzie u mnie jedyną dozwoloną gazetą. Masz gwarancję wysokich zysków!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #67 : Stycznia 20, 2013, 01:36:15 » |
|
Zdrada! A Biuletyn Rolniczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #68 : Stycznia 20, 2013, 01:38:54 » |
|
Przyłączaj się do mnie Laszku! Wybaczę ci wszystkie winy. Sam widzisz, że buntownik ma Cię gdzieś.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #69 : Stycznia 20, 2013, 01:39:40 » |
|
Dokładnie. Masz jeszcze szansę, Laszk.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #70 : Stycznia 20, 2013, 02:19:25 » |
|
Zastanowię się nad tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #71 : Stycznia 20, 2013, 02:26:14 » |
|
Daję Ci swobodę działań, a nie te umierające i błagające o litość dzieci.
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #72 : Stycznia 20, 2013, 02:34:50 » |
|
Przecie on walczy o niewolę. Widzisz jaki hipokryt?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #73 : Stycznia 20, 2013, 02:50:04 » |
|
W dupie masz hipokryty! Przeżerają cie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #74 : Stycznia 20, 2013, 03:07:14 » |
|
Joksymil naobiecywał ci wszystko, a za przeproszeniem ,,wydupczył cię" i działa w pojedynkę. Wróć do nas, Laszku.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|