|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 17, 2012, 09:30:16 » |
|
Ja też tak uważam. Jego niespodziewane zniknięcia trochę dezorganizują pracę ZSKHiW.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2012, 09:34:13 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 18, 2012, 05:59:16 » |
|
Nie jesteśmy monarchią absolutna, więc beze mnie nic się nie stanie. Postaram się jednak informować z góry o nieobecnościach w danym miesiącu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 18, 2012, 07:59:23 » |
|
Tym bardziej że nie dostałem potwierdzenia odnośnie raportu z akcji 'czopek'...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damien_Xiao
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marca 18, 2012, 08:35:07 » |
|
Moja opinia jest taka, że nie powinno być nałożonego obowiązku w tej formie na Króla, ponieważ wg mnie może się okazać czy osoba jest kompetentna czy nie. Wierzę, że nasz obeny Król w razie niespodziewanej sytuacji poinformowałby nas wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 21, 2012, 01:42:37 » |
|
Jak najbardziej zapowiedziana Budzimirze. Wystarczy uważnie śledzić obwieszczenia Dworu. Wczoraj poinformowałem o nieobecności Króla. Ogłoszenie pojawiłoby się wcześniej, gdybym wcześniej się dowiedział.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 21, 2012, 03:59:34 » |
|
Na to coś na górze forum nie mam wpływu, mam za małe uprawnienia. Ty, Król i Laszk zapewne jesteście w stanie coś zdziałać w tym pasku. Skoro tak to przyciśnij Króla, żeby pamiętał o udzielaniu informacji o nieobecnościach, jak tylko będzie ich pewien. Albo namów do tego Laszka (chyba, że on nie ma uprawnień, to wtedy co innego). Ja też spróbuję coś w tym kierunku zrobić. Też wolałbym wiedzieć o nieobecnościach Króla ZANIM one nastąpią, zatem nie jesteś w tej kwestii osamotniony.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 21, 2012, 04:05:14 » |
|
Temu nie zaprzeczam. Dlatego mówię, że trzeba Króla przycisnąć, żeby o informowaniu pamiętał lub żeby przekazywał kiedy go nie będzie komuś, kto może to zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 22, 2012, 05:00:21 » |
|
(mogą zdarzyć się błędy. Piszę bez okularów)
Towarzysze,
Przepraszam za niezapowiedzianą nieobecność ale miałem wyjechać wieczorem i nagle dowiedziałem się o tym, że muszę wychodzić. Nie wiem jednak co by zmieniło się gdybym poinformował kilka godzin lub dzień wcześniej. Regenci byli obecni. Fakt ten był mi znany przed wyjazdem. Postaram się jednak w ciągu kilku dni opublikować terminarz nieobecności.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 01, 2012, 05:40:10 » |
|
Informuję, iż do najbliższego czwartku włącznie będę nieobecny z powodów realnych. Władzę królewską sprawować będą Regenci. W KGH ewentualne decyzje podejmie wiec. Do jego zwołania upoważnię zaraz kogoś z regencji. W sprawach szczególnie pilnych powiadomią mnie jak zwykle Laszk, Krzysztof i Budzimir. Oni też przekażą moje ewentualne decyzje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 11, 2012, 05:52:12 » |
|
żeby nie robić offtopa to komunikuję wszem i wobec, że nie będzie mnie w dniach 15-22lipca, resztę wakacji będę raczej obecny (nie mam nic w planach).
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 11, 2012, 07:10:55 » |
|
Król czyli ja jestem jak najbardziej obecny! To uzurpator wyjeżdża w tajemnicze pogranicze co jakiś czas!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|