Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Marca 10, 2012, 05:27:23 » |
|
Mitra Diuka Laszka VIII
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 28, 2013, 07:53:38 » |
|
Trzeba koniecznie coś zrobić z tym strasznym miejscem. Schowam tu rzeczy przywiezione przez moją drużynę z Wurstlandii: - Rytualny posążek Markusa Villandera - mieszkańcy Barwaldu składali mu krwawe ofiary. Został odlany z brązu, ma 30 cm wysokości:  - Składak - zbudowany dawno temu przeze mnie samego. Ze względu na obecny w Wurstalndii deficyt wszelkich materiałów, musiałem zastąpić jego pedały silnikiem spalinowym. Przynajmniej ma 2 koła, łańcuch i kierownicę.  - Takie coś - zbudowałem kiedyś coś takiego. Niestety nie pamiętam już do czego miało służyć. Niech każdy sam wymyśli.  - Magiczny kryształ - ten niebezpieczny kryształ ma zdolność zamiany wina w wodę! W związku z tym za żadne skarby nie może trafić w niepowołane ręce! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 28, 2013, 08:07:35 » |
|
Myślę, że powinniśmy się pozbyć tego kryształu. Jest zbyt niebezpieczny.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 28, 2013, 08:21:54 » |
|
Rozwalmy go ! Na pewno straci moc i się go podzieli między obywateli bo pewnie po połączeniu znów będzie miał swoje właściwości.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 28, 2013, 08:31:43 » |
|
Przecież to oczywiste że Takie Coś służy do zabijania dzikusów.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 28, 2013, 08:34:58 » |
|
Niby co ?
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 28, 2013, 09:27:11 » |
|
No mówię że "Takie Coś" - Takie coś - zbudowałem kiedyś coś takiego. Niestety nie pamiętam już do czego miało służyć. Niech każdy sam wymyśli.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 28, 2013, 09:52:04 » |
|
Obawiam się, że kryształu praktycznie nie da się zniszczyć. Połamany na kawałki z pewnością zachowa swoje właściwości. Jednak przemiana winą w wodę zachodzi dość powoli i raczej nie zagrozi naszym zapasom trunków, gdyż kryształ zaczyna działać dopiero całkowicie zanurzony w alkoholu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 28, 2013, 09:55:54 » |
|
A odwrotnie nie działa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 28, 2013, 10:04:29 » |
|
Trzeba stworzyć maszynę która odwraca działanie magicznych przedmiotów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 28, 2013, 11:16:52 » |
|
Albo kultywator do miału.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 29, 2013, 01:17:40 » |
|
Coś mi się wydaje, że jest to urządzenie to rozminowania. Ten przedni wał ryje w ziemi, detonując miny, a energia eksplozji rozbija się na tej stalowej tarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Października 05, 2013, 07:17:29 » |
|
Przecież to nie Vilander, tylko Dobrze Wiemy Kto.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Października 05, 2013, 08:40:31 » |
|
Ale skąd posążek Dobrze Wiecie Kogo znalazłby się w Wurstlandii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|