Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpnia 15, 2013, 07:30:59 » |
|
Laszkgames stworzyło nową grę: PMOB: The Game. Ona naprawdę działa! Zachęcam do grania! Czasami skrypty nie działają przy końcowym bossie ale grę i tak da się przejść.
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2013, 07:35:15 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpnia 15, 2013, 07:37:02 » |
|
On zrzuca bomby z opóźnieniem lekkim. Łatwo można je ominąć, ale zadają spore obrażenia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpnia 15, 2013, 08:38:58 » |
|
A co z trupami przeciwników? Zerknąłem sobie na razie na sekundę i w magiczny sposób przemieszczają się one przed bohaterem. To leżące zombie jakieś czy co? A wystarczy po prostu albo zniszczenie obiektu albor przemieszczenie do innej warstwy kiedy zdrowie się skończy (layer), wtedy trup zostanie w miejscu. Jutro spróbuję dalej przejść i ewentualne wskazówki co poprawić (i jak bym sugerował poprawić) dam.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpnia 15, 2013, 09:30:48 » |
|
Sprawdziłem, są na stosownej warstwie. To niestety wina twojej przeglądarki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpnia 16, 2013, 11:16:06 » |
|
Najpewniej tak, na Firefoksie już poszło. Teraz uwagi: jak ginę to postać znika, ale zostaje sama ręka jego (ten obiekt też wypadałoby zniszczyć). Ponadto dobrze by było umiejscowić napis końcowy w innym miejscu niż ten o restarcie, bo po prostu jeden zasłania drugi. Kolejna moja uwaga to "skakanie" postaci, gdy kuca. Przez coś takiego dwa razy zginąłem (raz mnie zrzuciło z platformy ruchomej a raz z trawy). Można by to rozwiązać np. zatrzymując platformę na czas zniszczenia stojącego gracza i stworzenie w dokładnie tym samym miejscu (albo odpowiednio przesuniętego, żeby tak nie spadał jak kucamy na krawędzi).
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpnia 16, 2013, 11:32:52 » |
|
Teraz uwagi: jak ginę to postać znika, ale zostaje sama ręka jego (ten obiekt też wypadałoby zniszczyć).
No może by wypadało, ale mi się nie chce. Ponadto dobrze by było umiejscowić napis końcowy w innym miejscu niż ten o restarcie, bo po prostu jeden zasłania drugi.
Chyba nie da się naraz zobaczyć obu. Albo wygrywasz, albo umierasz. Kolejna moja uwaga to "skakanie" postaci, gdy kuca. Przez coś takiego dwa razy zginąłem (raz mnie zrzuciło z platformy ruchomej a raz z trawy). Można by to rozwiązać np. zatrzymując platformę na czas zniszczenia stojącego gracza i stworzenie w dokładnie tym samym miejscu (albo odpowiednio przesuniętego, żeby tak nie spadał jak kucamy na krawędzi).
Ale właśnie ma być trudno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpnia 16, 2013, 09:58:11 » |
|
Ty to zrób. Mi coś administracja szwankuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpnia 18, 2013, 11:59:48 » |
|
PMOB: The Game spotkało się z ciepłym przyjęciem, chociaż część graczy twierdzi że ich oszukano. Narzekają oni, że przedstawione przed premierą promocyjne skriny odbiegają jakością od tego co prezentuje gra. Ale głupie ludzie, chyba nie rozumieją słowa "marketing". Wyjaśniłem im, że w branży gier komputerowych takie sytuacje to standard i tradycja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpnia 18, 2013, 01:17:10 » |
|
Najbardziej podobało mi się jak zwłoki Joksymila podskakiwały razem ze mną.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpnia 18, 2013, 09:31:11 » |
|
To także błąd przeglądarki. Jak włączysz grę następny raz zapewne zniknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpnia 27, 2013, 06:38:27 » |
|
Bardzo fajna produkcja! Szczególnie udźwiękowienie i symulacja pfizyki. Fajno pczyć jak umieram.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Września 01, 2013, 09:32:28 » |
|
Mi strzelać nie chce 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #44 : Września 01, 2013, 05:01:35 » |
|
To włącz ponownie przeglądarkę. To zawsze pomaga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|