Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Lutego 17, 2012, 08:22:01 » |
|
Na podstawie ustawy z dnia 28.01.2012 roku dotyczącej wywiadu wojskowego tworzę w ZSKHiW Wywiad Wojskowy. Agenci wywiadu (w liczbie od 190 do 300) będą rekrutowani i szkoleni w bazach w Gubernii Hirschberskiej, Gubernii Weerlandzkiej, Gubernii Bździszewo i na Nowej Hirschbergii. Tożsamości agentów nie podajemy, gdyż są to informacje tajne. Mam nadzieję, że Król szybko wyznaczy szefa WW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 18, 2012, 12:07:33 » |
|
Myślałem że wywiad wojskowy będzie instytucją bardziej realną. Tzn, że wywiadem będą się zajmować obywatele realnii (pozwolę sobie się tak wyrazić). Szkoda. Taki wywiad nie ma sensu bo nie jest wywiadem. Tracimy tylko na znaczeniu nic nie uzyskując
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 18, 2012, 08:14:43 » |
|
Faktem jest, że z ramienia ZSKHiW działają już prawdziwi agenci w mikroświecie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 18, 2012, 09:52:44 » |
|
Wywiad... Niech Wam będzie. Dla mnie istnieje jedyny prawdziwy wywiad, który nie dość że ujawniał swoich członków to działa, moim być może subiektywnym zdaniem, jako jeden z najlepszych wywiadów w mikroświecie. Ci którzy mieli okazję współpracować, działać lub spotkać się to wiedzą o kim mówię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 18, 2012, 10:01:13 » |
|
Towarzyszu!!!:D Nie wszystko co się dzieje w państwie odbywa się na forum. Wszak przewroty i najważniejsze decyzje podejmuje się poza forum. Przyzna mi towarzysz rację??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 18, 2012, 10:29:36 » |
|
Ogólnie rzecz biorąc to rzadko, która mikronacja ma jakieś naprawdę tajne informacje. A poza tym jak Towarzysz wyobraża sobie żebyśmy śledzili kogoś poza danym forum? Przecież nie będziemy włamywać się na jego e-mail ani podsłuchiwać jego rozmów telefonicznych. A tak w ogóle to ja tylko realizuję uchwałę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 18, 2012, 10:49:15 » |
|
Usługa za usługe towarzysze. Jeśli masz ciekawe lub niewygodne informacje o jakimś obywatelu a zależy ci na stosunkach z władzami kraju, którego jest obywatelem to łatwo możesz te informacje sprzedać. Towarzysze wierzcie mi lub nie ale handelek się kręci. Pełno jest takich możliwości. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 19, 2012, 03:30:53 » |
|
Tylko czego moglibyśmy się w ten sposób dowiedzieć? Kto napyskował na Króla? Kto miał krawat w avatarze na jakimś forum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 19, 2012, 05:31:05 » |
|
Ja pier... Czy wy naprawdę myślicie że tylko to można zdobyć?? Ludzie... Jeśli się chce to wychodzą naprawdę ciekawe informacje. Kilka tygodni temu dowiedziałem się np iż władca pewnego kraju o poglądach "A" jest też władcą kraju o poglądach "B" gdzie "A" nie równa się B. Co więcej doszło do "zjednoczenia" obu krajów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 19, 2012, 06:26:49 » |
|
Przypominam panom ze szpiegowanie w świecie realnym jest po wykryciu szpiega konsekrowane ustaniem przed sadem i kara pozbawienia wolności
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 19, 2012, 06:29:56 » |
|
Facepalm and facebook!
Charbuf, przecież nikt nie mówi o szpiegowaniu w świecie realnym.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 19, 2012, 06:54:50 » |
|
Ale z Wypowiedzi niektórych osób to wnioskuje ze jednak coś szykujecie w realu Naprawdę powiem wam tak ten cały wywiad wojskowy jest nie potrzebny ale jak wy uważacie
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|