|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lutego 19, 2012, 07:08:14 » |
|
Charbuf,
Nie przenoś wzorców z tej swojej dżyhadowej organizacji do naszego Kraju.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lutego 19, 2012, 08:19:39 » |
|
No pewnie, że wywiad jest tyle o ile potrzebny, ale ja tylko realizuję uchwałe.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lutego 20, 2012, 03:25:45 » |
|
Informuję, iż dowódca wywiadu i kontrwywiadu został już powołany, jednak nie mogę ujawniać jego nazwiska. Dodam jedynie, iż postąpiłem zgodnie z sugestią towarzysza komisarza.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 20, 2012, 04:48:11 » |
|
Ustawa nakazuje mi zasięgnąć opinii komisarza, tak więc postąpiłem w zgodzie z jego sugestią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 14, 2012, 06:06:32 » |
|
Informuję, że został wyznaczony koordynator wywiadu na moją kadencję. Dodatkowo zwracam uwagę na to, że Jan Charbuf po zniszczeniu kolejnego forum znajduje się obecnie w Apaczowie, Wolnogradzie oraz Santanii i Burgii. Wszędzie zajmuje się przede wszystkim szerzeniem wrogiej wobec nas propagandy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 30, 2013, 05:07:46 » |
|
Może poszukamy Joksymila? Pewnie na stepy zwiał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 30, 2013, 08:48:45 » |
|
Jako Dziabaducha jestem go w stanie po zapachu znaleźć, chociaż w tym przypadku to chyba nic trudnego, a co do szpiegowania w świecie realnym to Charbuf nie podejrzewa nas o nic bezpodstawnie, w końcu król wie, towarzysze ze świty w Leningradzie też wiedzą i Rosjanie wiedzą, że jestem agentem KGB NkWD i kilku temu podobnych w jednym.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 30, 2013, 08:51:57 » |
|
U nas piszemy NKSW. Charbuf to ciekawa sprawa ale to gdzie jest wiemy na bieżąco. Ciekawszy jest jednak jego etat jako Potwora z Mazur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 30, 2013, 08:54:37 » |
|
Potworę z Mazur znam w realu, jedna z niewielu osób na których nie mam haka. A Charbuf jako Potwora z Mazur to rzeczywiście jest intrygujące.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marca 16, 2013, 11:13:35 » |
|
Widzę, że Stepy biadolą bo Baćki nie ma. Przyznajemy się do czegoś zabawnego? I tak nie wiedzą, gdzie leży 'Słoneczko'. Do Zweibloecke nie trafią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 30, 2013, 06:32:15 » |
|
Ten wywiad to powinno być miejsce publicznych debat na temat obcych wojsk, gdzie można by było ujawniać Ludowi Szlacheckiemu największe tajemnice innych armii. Trzeba by też zmienić nazwę na WSI.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopada 30, 2013, 06:47:16 » |
|
Ciekawe, my mamy coś takiego jak Wywiad Wojskowy! Już o tym całkiem zapomniałem. No cóż, trzeba to rozruszać np. zorganizować wielką aferę przeciekową.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopada 30, 2013, 06:48:16 » |
|
Proponuję zatem uzyskać jakiegoś silnego sojusznika, a następnie ujawnić wszelkie jego sekrety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|