Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #15 : Września 29, 2014, 08:29:25 » |
|
UMARŁ LASZK, NIECH ŻYJE LASZK!, CHWAŁA WIELEBNEMU, CHWAŁA KAER MOHER I CAŁEMU WEERELANDOWI!
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #16 : Września 29, 2014, 09:18:58 » |
|
Siedmiogrodzianie ze strachu nie dopili bimbru i wsiedli w Antonowa wylatując z całą mocą.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 29, 2014, 09:21:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #19 : Września 30, 2014, 07:18:59 » |
|
Jakby co to ja też jestem chenty, wszystko coo przeciwko ametystowi ma moje poparcie, ogólnie wszystko co rebelianckie ma moje poparcie
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 30, 2014, 07:21:08 » |
|
Głupie gnoje, co chcą całe państwo ukraść dla dóbr zagranicznych!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 08, 2014, 04:15:29 » |
|
Mężczyźni, którzy tu przyjechali z Scheissenheim wsiedli w samolot lecący do Siedmiogrodu. Nie znany jest cel ich podróży.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 22, 2017, 06:38:59 » |
|
Loty krajowe Stal-Hydro-FłotuHirschberg-Joksopolis5:32; 13:56; 18:50 (codziennie) Ferdynandia9:12, 20:45 (codziennie) Loty zagraniczne Stal-Hydro-FłotuProkto-Hemolan6:25 (śr. pt.) Rottera2:10 (czw.), 23:13 (wt.) Port Arthurberg8:10 (pt.)
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|