Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #60 : Stycznia 30, 2013, 08:50:22 » |
|
Ale tak sobie myślę, że po co kasę wydawać, na Joksymila to woda i mydło będą bardzo dobre.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maja 15, 2014, 02:20:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 15, 2014, 05:53:01 » |
|
Z mroków średniowiecza... a myślałem, że to von Wettin był wybitnym mediewistą...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 15, 2014, 07:48:43 » |
|
Jak to mawiają, stare ale jare.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 19, 2014, 07:57:51 » |
|
A no dawać mi go tu! Bojownicy, przyprowadzić ścierwo!
Bojownicy przyprowadzają więźnie do piwniczki. Zawieszają go na kajdanach tak, że nogi ledwo dotykają jego podłogi.
-No, witam, witam. Teraz przeprowadzę z tobą rozmowę jak z każdym chętnym.
-Gówno wam powiem! Precz z Laszkiem! Miech żyją drag queens!
-Ośmielasz się podnosić na mnie głos?
Siergiej złapał za bat i sieknął go w goły tułów.
-Aaaaa! Myślisz, że tym usuniesz moje filmiki z gejowo.hiw? Mylisz się!
-Nie utrudniaj mi pracy!
Siergiej znowu uderzył go batem.
-Uspokoisz się, ścierwo?
Nic nie powiedział, ściska zęby z bólu.
-Bojownicy, przygotować wiadro z rozwodnionym łajnem!
Bojownicy idą salutując przedtem. Później przynoszą bardzo duże wiadro i stawiają je w piwniczce. Na taczkach wnoszą łajno i wrzucają do wiadra, następnie wlewają do niego wodę. Zawieszają więźnia nad wiadrem z łajnem.
-Spuszczać go!
Bojownicy na dziesięć sekund zanurzają go w łajnie.
-Dalej nic?
-Nic!
Bojownicy ponownie go spuszczają.
-Dobra, powiem, powiem! Zapłacono mi!
-Aha! Czyli jednak!
-Obie...obiecali mi, że będę miał sponsoring na gejowo.hiw jeżeli będę na top10! Nie zanurzaj mnie już w tym gównie!
-Ośmielasz się na mnie krzyczeć?! Sprawdzajcie ile sekund najdłużej wytrzyma!
Bojownicy co róż zanurzają i wynurzają więźnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #68 : Maja 19, 2014, 08:19:03 » |
|
No i po co panu były te wszystkie narzędzia, skoro prawie żadnych nie użyłeś? Ale to nic, gratuluję skuteczności.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #69 : Maja 20, 2014, 08:43:26 » |
|
Od tego podtapiania w łajnie nasz więzień się trochę rozchorował, a więc aby zarazki nie przeniosły się na wyższe kondygnacje, wywaliliśmy go gdzieś do rowu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #70 : Czerwca 13, 2014, 02:46:01 » |
|
W piwniczce znalazłem liczne filmy miłosne o ciekawych tytułach m.in. Rolnik i rolniczka, Zerwij kwiatka, Tajemnicza wyprawa Tomka, Poszukiwacze zaginionej szparki, Fiku-miku na kocyku i wiele innych. Natychmiast je zarekwirowałem i zabezpieczyłem.
Nie wiem skąd to wszystko się wzięło, bo na pewno nie było tego w czasach Arkadiusza. Tymczasem zorganizowaliśmy w piwniczce nieco miejsca, by rozpocząć rozmowy z przedstawicielami GZ-Grabben. Zapraszamy!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|