Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lutego 02, 2012, 06:38:52 » |
|
ja piwa nie pije religia zabrania ale może się pomyliłem z tym wybuchem podziemnym
i stawam i nie pije nie moge po za tym mam zakaz picia ponieważ wiara zabrania i lekarze zabrania
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lutego 02, 2012, 06:54:16 » |
|
PIJ!  Ja mam wykształcenie v-medyczne i w czasie przed panowaniem byłem m.in. lekarzem-amatorem armii saskiej. Pozwalam Ci.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lutego 02, 2012, 06:54:54 » |
|
Jakby jeszcze Budzimiryzm zabronił to bym jedyny był tutaj "pijący'. 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lutego 02, 2012, 07:07:17 » |
|
A ja się napije wody niegazowanej ale wam obstawiłem wiec wypijcie moje i wasze zdrowie i ja wypije za wasze i za moje zdrowie
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 02, 2012, 07:15:52 » |
|
<dolewa do szklanki Jana wódki>
hehehehe nie widział!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lutego 02, 2012, 07:35:02 » |
|
widział widział i wypij  ale ja wole jednak wodę
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lutego 02, 2012, 07:43:53 » |
|
No komisarz ds Wojskowości wybrany, kiedy będzie Zjazd Wojskowości??
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lutego 02, 2012, 07:44:34 » |
|
Zapowiedź jest w wątku ds. obrad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwca 20, 2012, 01:11:58 » |
|
Informuję, że nowemu dowódcy lotnictwa zostały nadane uprawnienia w dziale. Przy okazji jak oceniacie projekt ustawy o siłach zbrojnych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwca 20, 2012, 03:23:30 » |
|
dzięki wielkie! Jeśli chodzi o tą od Septimusa, to rzuciłem na nią okiem. Ciekawa...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Października 15, 2012, 07:16:46 » |
|
Chce być Oficere-majorem sił zbrojnych inwazyjnych królestwa. proszę o wyznaczenie mi zadań
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 19, 2013, 04:14:43 » |
|
Tak luźna propozycja: co myślicie o tym ,aby po wojnie zlikwidować podział KSZ na flotę, armię i lotnictwo i utworzyć po prostu oddziały powietrzne, lądowe i morskie? Można też zreformować stopnie lub zostawić jako oznaczające specjalizację.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 19, 2013, 05:08:23 » |
|
A co to konkretnie da?
Poza tym po wojnie ZSKHiW będzie władał Joksymil. Jego trzeba zapytać o zdanie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 19, 2013, 05:11:22 » |
|
Po prostu brak jednego dowódcy nie zablokuje działań. Nie zawsze też trzeba będzie powoływać Głównodowodzącego.
Monde miał chyba rację co do tego podlizywania się. Oczywiście chciałem powiedzieć "po Wyzwoleniu".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|