Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #330 : Sierpnia 18, 2014, 07:54:40 » |
|
Nie jesteśmy wszak jakimiś nastolatkami wygłupiającymi się w internecie Laszk Młynariew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #331 : Sierpnia 18, 2014, 08:56:01 » |
|
No ujdzie w tłoku. Do prawdziwego mistrza wciąż mi jednak sporo brakuje:
O tu właśnie super się wszystko rozwala (...) O nawet takie zostają... kule po dziurach.
Gościu gada w jakimś innym języku, a nie normalnie po polsku.
Grafika jest tak prawdziwa, że można ją pomylić z prawdziwością.
Klocuch12
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #332 : Sierpnia 19, 2014, 02:03:42 » |
|
Pani Agnieszko kiedy sie dowiemy czy uchwała przeszła?
Anonimowy Poseł Sejmu Dzieci i Młodzieży
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #333 : Sierpnia 19, 2014, 11:19:59 » |
|
- Nawet ładny dworzec macie. - To zależy, który peron. Ten czynny rzeczywiście jest dosyć ładny. -O! To ja przy tym czynnym jechałem!
Realowy znajomy o swoich podróżach koleją.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #334 : Sierpnia 28, 2014, 12:05:49 » |
|
Wszystkim obywatelom przysługuje prawo wolności sumienia i wolności propagandy antyreligijnej.
Krótki kurs historii WKP(b), r. XI s. 390.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #335 : Września 01, 2014, 04:22:38 » |
|
Wychodzę z biblioteki z książkami pod pachą i siadam na przystanku. Przysiada się przedstawiciel proletariatu niepracującego. Zagaduje:
-Co to ty masz za książki? -O średniowieczu. -A, to ja będę miał do ciebie pytanie z tego średniowiecza... -Bardzo proszę, słucham? -Co to jest to takie... Hatszepsut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #336 : Września 10, 2014, 08:41:39 » |
|
Elżbieta mogłaby już umrzeć
Tobiasz von Richtoffen o mniej fajnych niż ja monarchach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #337 : Września 10, 2014, 08:45:38 » |
|
Elżbieta mogłaby już umrzeć
Tobiasz von Richtoffen o mniej fajnych niż ja monarchach
Przynajmniej jestem szczery 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #338 : Września 10, 2014, 08:48:28 » |
|
To jak z robieniem kupy, staraj się mocno a wyjdzie, chyba że jesteś chory
Najwspanialszy Król Ametyst o aktywności w państwie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #339 : Września 10, 2014, 08:57:23 » |
|
Zapomniałeś dodać, że przeprosiłem od razu za ten niesmaczny żart.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #340 : Września 10, 2014, 08:59:36 » |
|
Jak bym dodał nie byłoby już tak śmiesznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #343 : Września 14, 2014, 06:46:05 » |
|
To strzelę jeszcze jeden cytat z tej imprezy, co to my z Budzimirem byli.
- Muszę podłączyć telefon do ładowarki. - A jaką masz końcówkę? - Telefonu? 914
końcówka zmieniona dla bezpieczeństwa autorki cytatu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #344 : Września 20, 2014, 04:12:13 » |
|
Na terenie Republiki Ludowej Siedmiogrodu interesy Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa oraz jego obywateli reprezentuje Ambasador Królestwa Nordii.Treść traktatu Siedmiogrodzko-Hirshbergskiego  Widać Nordia też miała w tym swój udział 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|