|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #300 : Marca 22, 2014, 02:47:42 » |
|
To Laszk jest taki szeroki, nie wiedziałem...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #301 : Marca 22, 2014, 04:03:33 » |
|
Bo ja jestem umięśniony, o pacz pan no: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #302 : Marca 22, 2014, 04:05:06 » |
|
Przecież tam w tle jest napis cyrylicą, a w krajach rosyjskojęzycznych z nas wszystkich byłem tylko ja i Ciecierad.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #303 : Marca 22, 2014, 06:54:42 » |
|
No właśnie, przecież to jestem ja.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #304 : Kwietnia 03, 2014, 08:56:12 » |
|
Myślę ze ten wyrok jest jak najbardziej odpowiedni w młodej Federacji gdzie po upadku forum trzeba było wszystko od nowa poustawiania prawo karne konstytucje i tak dalej według mnie jak obywatela FB wyrok SN jest odpowiedni. A teraz Spieszno mi do Republiki Bialeni na święto niepodległości.
Charbuf
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #305 : Kwietnia 09, 2014, 05:06:42 » |
|
To napisz że to zrobiliśmy.
Arkadiusz II Filip
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #306 : Kwietnia 12, 2014, 12:29:27 » |
|
Zróbcie koszulke better dead than read
Znalezione w internetach, na jakimś prawackim fanpejdżu. Zawsze wiedziałem, że oenery to ludzie prości i niezaznajomieni z nauką.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #307 : Kwietnia 13, 2014, 07:46:05 » |
|
Przeczytałem ten cytat i zrozumiałem, że ludzi których maiłem za analfabetów wcale nie są analfabetami, a zwyczajnie onrowcami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #308 : Maja 20, 2014, 09:52:36 » |
|
Rozmawiają Palikot z Bosakiem. Bosak mówi:
-W tym Ruchu Palikota są sami zboczeńcy
A na to Palikot:
-Chyba w TwoimSuchar od Ciecierada 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #309 : Maja 20, 2014, 09:54:39 » |
|
Jestem genialny, niczym Paulo Coelho.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #310 : Maja 31, 2014, 08:18:39 » |
|
-Spóźniłem się. Ale to tak jak zawsze.
-Oj tam Nawet nie zauważyłem Do czego doszedłeś w tą godzinę?
-Zjadłem kolację
Rozmowa o sytuacji w mikroświecie pomiędzy mną a Ciecieradem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #311 : Czerwca 02, 2014, 09:18:13 » |
|
Sytuacja rozgrywa się w momencie, gdy postanowiłem usiąść na fotelu prezydenta RP.
N/N: O, prezydent! Bartosz Derikor: Jaki prezydent? To król!
No i na co ta wojna?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #312 : Czerwca 02, 2014, 03:16:34 » |
|
Musiał być niezły ubaw w tym Sejmie Młodzieży, może opiszesz nam jak tam było? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #314 : Czerwca 02, 2014, 04:01:00 » |
|
Przez moment pojawiamy się w Szkle kontaktowym. Zaczynam żałować, że nie załapałem się na główną dyskusję.
Dodam, że z trzech marszałków jeden nadawałby się na archibokassę.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|