|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #285 : Marca 10, 2014, 05:16:58 » |
|
Spokojnie, wkrótce Aryuński Czerwony Krzyż wyśle misję do dyktatury Aralskiej w celu sprawdzenia przestrzegania praw człowieka.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #286 : Marca 11, 2014, 11:14:42 » |
|
Chodzi mi o ASPR. Tak jakby Laszk zezwalał na osiedlenie się w GW tylko zwolennikom KRPW. Wybacz, ale według mnie śmierdzi prywatą, chociaż oczywiście jeżeli taki macie klimat to nie będę się wtrącał.
Czepłeś się jakby to był jedyny i to obowiązkowy warunek. A tymczasem to jeden z wielu. Spokojnie, wkrótce Aryuński Czerwony Krzyż wyśle misję do dyktatury Aralskiej w celu sprawdzenia przestrzegania praw człowieka.
Aryun? Nie znam. Ale jak chcą przyjechać- zapraszam!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #287 : Marca 11, 2014, 02:47:59 » |
|
Spokojnie, wkrótce Aryuński Czerwony Krzyż wyśle misję do dyktatury Aralskiej w celu sprawdzenia przestrzegania praw człowieka.
Aryun? Nie znam. Ale jak chcą przyjechać- zapraszam! A zdziwisz się.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #288 : Marca 14, 2014, 11:37:45 » |
|
Ciągle się dziwię. Do tej pory za Czerwony Krzyż i Armię Zbawienia robił PMOB. Teraz Aryun, który nawet nie wiem gdzie jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #289 : Marca 14, 2014, 01:29:27 » |
|
Ciągle się dziwię. Do tej pory za Czerwony Krzyż i Armię Zbawienia robił PMOB. Teraz Aryun, który nawet nie wiem gdzie jest...
Ale z ciebie premier, nawet nie wiesz jakie państwa uznają twój kraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #290 : Marca 14, 2014, 03:23:57 » |
|
Kluczowe, aby premier wiedział jakie państwa uznaje jego kraj.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #291 : Marca 16, 2014, 12:49:46 » |
|
Aryuński Czerwony Krzyż? Po co sobie życie utrudniać? Przecież zawsze można wysłąc bździszewskich mieszczan.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #293 : Marca 16, 2014, 12:53:35 » |
|
Jeszcze się nie namnożyli ale zawsze można wysłać do Aralii kobiety, które są niemniej agresywne stateczne i bogobojne.
PS: Mówiąc o bźdzszewskich mieszczanach, w nawiązaniu do militariów grabisz sobie. Możesz się kiedyś obudzić bez butelki bimbru przy sobie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #294 : Marca 16, 2014, 02:27:45 » |
|
W razie konfliktu ARA i Aryunu wyślemy do Aralii wszystkich PMOBistów, he he he.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #295 : Marca 18, 2014, 07:59:40 » |
|
Zasłyszane w autobusie na linii Jelenia Góra-Wrocław:
-Ej, a Ty byłeś w ogóle kiedyś na Śląsku? -Jeszcze nigdy tam nie byłem. ... -Konie też śmierdzą... -No tak, walą, ale świnie to koszmar, rzygać się chciało. One walą po prostu, no tym, azotem. -Ta? -No tak, normalnie azot.
Może Arek coś jeszcze pamięta.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #296 : Marca 18, 2014, 08:19:39 » |
|
Ej, patrz- żubry! 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #297 : Marca 18, 2014, 08:57:01 » |
|
To może i ja coś dodam.
-Ale po co to jej dałeś? Przecież to jest brzydkie i bezużyteczne. -No wiesz. Ty też jesteś brzydki i bezużyteczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #298 : Marca 19, 2014, 10:31:01 » |
|
W razie konfliktu ARA i Aryunu wyślemy do Aralii wszystkich PMOBistów, he he he.
Nie będzie konfliktu z Aryunem, Tobiasz g..o wie. Z resztą on ma dość własnych problemów. Niech się w politykę nie wcina... Kluczowe, aby premier wiedział jakie państwa uznaje jego kraj.
Bo ja jestem starszy kluczowy. Mam od tego młodszych kluczowych;) Ale z ciebie premier, nawet nie wiesz jakie państwa uznają twój kraj. Od tego jest komisarz ds Dyplomacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #299 : Marca 21, 2014, 05:20:21 » |
|
Bo Ty jesteś taki filigranowy, a mnie tu po prostu dupa utknęła!
Laszk diuk Młynariew podczas pokonywania przez Triadę skalnej szczeliny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|