|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #210 : Sierpnia 10, 2013, 11:09:55 » |
|
A w tym podręczniku jest mnóstwo takich "kwiatków"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #212 : Sierpnia 11, 2013, 04:20:23 » |
|
Wychodzę z tego samego założenia.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #213 : Sierpnia 11, 2013, 04:34:57 » |
|
Sądząc po moim ostatnim poście nie warto ufać wikipedii.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #214 : Sierpnia 11, 2013, 08:11:26 » |
|
Podręczniki jednak czasem się przydają. Z Wikipedii nie da się nauczyć fizyki ani matematyki. Wszystkie artykuły na ten temat są tam napisane językiem zrozumiałym wyłącznie dla fanatyków nauki.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #215 : Sierpnia 27, 2013, 10:15:39 » |
|
Pokazywałem Wam dzisiaj, jak wikipedia przewiduje przyszłość.
A poza tym to nowe cytaty są!
A co ja - Ramon?
Nie pamiętam o co chodziło ale podobno, powiedzenie to, ma wejść do powszechnego użytku.
Chamstwo, biedaszyby i w ogóle!
Mistrz Budzimir VII o Weerlandzie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #217 : Września 21, 2013, 09:08:13 » |
|
Turystyka służy do poznania kultury wypoczynku Ciecierad o turystyce.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #218 : Września 22, 2013, 07:37:30 » |
|
Komisariatu nie obchodzi sprawa mapy. Komisariatu nic nie obchodzi. Komisariat ma język polski czyli najbardziej kurwa beznadziejny i chujowy przedmiot na całym kurwa świecie. Kurwa to pojebane, że mamy dwa przedmioty wok, ten oficjalny z jedną lekcją i polski z pięcioma Język polski powinien być jedną jebaną lekcją w tygodniu dotyczącą wyłącznie kwestii językowych i form literackich bez całego innego skurwysyństwa. Co ja mam kurwa jako niewierzący człowiek sobie dupę jakimiś świętymi, wymyślonymi po to, aby zastąpić wiele bóstw o różnych pierdół i ich wyrzygami mającymi stanowić 'dowody' na istnienie istoty boskiej. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ~Mistrz Budzimir VII To co wykopałem z Klopa Dyskusyjnego 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #220 : Września 22, 2013, 08:40:16 » |
|
Mi sen z powiek spędzała Bogurodzica. Niemcy mają ciekawszy język niemiecki niż Polacy język polski, zaręczam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #221 : Września 22, 2013, 09:00:35 » |
|
A ja przez całe gimnazjum wymigiwałem się od od Bogurodzicy i polonistka nawet nie zauważyła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #222 : Września 22, 2013, 09:26:05 » |
|
Mi się udało nie uczyć Pana Tadeusza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #223 : Września 22, 2013, 09:52:29 » |
|
Jako Arcyksiążę Santanii i Burgii chciałbym powiedzieć tutaj obecnym, że będę się starał o złagodzenie stosunków między naszymi państwami. Ponadto ubolewam, że nie zostałem zaproszony na uroczystości, a po wcześniejszym przybyciu obrażony przez Szanowną Damę Lieke.
Z przemówienia gratulacyjnego Flachbetta podczas obchodów w Niderlandach.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #224 : Września 22, 2013, 10:09:52 » |
|
Wraca stary dobry Flachbett.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|