|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #150 : Marca 11, 2013, 04:33:42 » |
|
Przecież zaznaczył, że chodziło o osobę spoza v-świata.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #151 : Marca 11, 2013, 05:20:27 » |
|
Uprzedzono mnie w odpowiedzi. Napisałem osoba nie mająca pojęcia o istnieniu v-świata , czyli taka, która jest z poza niego i nawet nie wie o jego istnieniu. Nie chodziło też o sam treść, a o fakt, że tracę powoli życie realne na korzyść v-życia.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #152 : Marca 21, 2013, 09:53:16 » |
|
Mistrz Budzimir VII: kurwa no Mistrz Budzimir VII: w dupie mam aw Mistrz Budzimir VII: liczy się youtube Mistrz Budzimir VII: ok, już działa Mistrz Budzimir VII: możesz pisać o aw Mistrz Budzimir VII: nienawidzę problemów z internetem i pochodnych
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #154 : Marca 21, 2013, 10:54:15 » |
|
A to taka prywatna, jakże inteligentna rozmowa między mną a Budzimirem:
Budzimir:Jestem ładniejszy ahahahahhaha mam piękne oczka! Ja:ale tak olśniewającego usiechu to już nie masz B:mam dwa piękne ząbki! J:ja mam 10 B:ja nie mam rąk, to śmiesznie się gibam! J:takie życie B:piszę uszami! muahahahhahahahahhahahaha cóż za inteligentna rozmowa J:od czasów Joksymila już takiej nie prowadziłem B:No widzisz.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #156 : Marca 21, 2013, 11:00:18 » |
|
A no fakt, nie zrozumieją o co dokładnie chodziło, aczkolwiek sam poziom intelektualny tej rozmowy może być ciekawy dala osób trzecich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #157 : Marca 22, 2013, 07:39:58 » |
|
Ciecieradzie muszę Ci powiedzieć, że żaden z zacytowanych przez Ciebie i króla fragmentów nie był śmieszny. Wulgaryzmy nie są śmieszne. A to, że Budzimir ciska nimi na prawo i lewo to żadna tajemnica. Prochu nie odkryłeś!
P.S. Żarty o niepełnosprawnych też mnie nie śmieszą. Może dlatego, że sam (w realu) jestem niepełnosprawny. Kiedyś Niebieska Książeczka była śmieszna, teraz jest żenująca...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Kleks Ambroży
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #158 : Marca 22, 2013, 09:14:09 » |
|
Ktoś tu się widocznie starzeje i takie śmieszne żarty już go nie śmieszą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #159 : Marca 22, 2013, 02:02:55 » |
|
Ktoś tu się widocznie wtrąca. Wyrosłem ze szczeniackich żartów o kalectwie- sory!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #160 : Marca 22, 2013, 02:24:00 » |
|
Ktoś się tu widocznie czepia. Nie żartowaliśmy z osób niepełnosprawnych. Jako, że nikt z Was(z wyjątkami) nie widział mojego lub budzimirowego profilu z facebooka, to nie wgłębiajcie się w fabułę tej rozmowy i jej właściwy temat, ale sam poziom na jakim została przeprowadzona. Mnie żarty o niepełnosprawnych też nie koniecznie śmieszą, ale ten z niepełnosprawnością nie ma nic wspólnego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #161 : Marca 25, 2013, 10:12:38 » |
|
Co ja mam do tego fragmentu? Przecież w tym o youtubie pada tylko jedno przekleństwo. W innych nie było ostatnio żadnego.
Tak ładnie upamiętniliście Armię Krajową. Szkoda, że u nas UPA się tego nie doczekała.
Wiktor Juszczenko podczas wizyty w Muzeum Powstania Warszawskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #162 : Marca 28, 2013, 04:19:59 » |
|
Ja: I znowu się Monde w obrady parlamentu wtrąca Będzieciech: A niech się dziecko cieszy
Prywatna rozmowa moja i Będzieciecha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Będzieciech Ćumćalungwia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #163 : Marca 30, 2013, 04:42:42 » |
|
No... dziecko...łyse jak kolanko.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2013, 04:48:47 wysłane przez Będzieciech Ćumćalungwia »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #164 : Kwietnia 01, 2013, 07:59:38 » |
|
Ludzie mieszkają tylko w Bździszewie i Zweibloecke, reszta to koczownicy
Oto przykład, jak Król wzoruje się na Krzysztofie Kononowiczu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|