Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #135 : Lutego 04, 2013, 06:54:21 » |
|
Co w tym śmiesznego? W pełni logiczny tekst.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #136 : Lutego 05, 2013, 01:35:52 » |
|
Też nie widzę w tym nic śmiesznego. Ja:w niedzielę mam pierwszą misję Wszetopełk:jaką? ja : Ja:ja, Budzimir i Król tam pojedziemyWidać, jakie są nasze prawdziwe cele Chodziło, oczywiście o zaproszenie jakie udało się znaleźć Królowi, przedstawił je w Klopie Dyskusyjnym.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #137 : Lutego 05, 2013, 01:44:16 » |
|
Sądzę, że to zwykłe szukanie zaczepki przez tow. Mondego. Nie będę po prostu odpowiadał na te prowokacje.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #138 : Lutego 06, 2013, 02:30:53 » |
|
Żadne czepianie sie. Budzimir czy król gorsze rzeczy o mnie piszą i się nie obrażam...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #139 : Lutego 06, 2013, 02:34:10 » |
|
Obrażać ja też się nie obrażam.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #140 : Lutego 06, 2013, 10:53:49 » |
|
Żebyś wiedział co o mnie piszą...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #141 : Lutego 15, 2013, 09:12:32 » |
|
No to teraz dowiemy się co rząd sądzi o Mistrzu Budzimirze (z góry zastrzegam, że nie mam zamiaru tutaj Ciebie urażać), cytat z dzisiejszego posiedzenia :
Laszk: on załatwia potrzeby fizjologiczne Septimus: powody są znane wszystkim uczestnikom spotkania
Teraz widać jakie są sprawy, którymi zajmuje się rząd i można się tylko domyślać co się dzieje za kulisami takiego posiedzniea...
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #142 : Lutego 15, 2013, 10:10:55 » |
|
Nie pojąłem tej insynuacji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #143 : Lutego 15, 2013, 10:30:38 » |
|
Nie każdy musi (w każdym razie teoretycznie wyglądało jakby każdy znał powody załatwiania potrzeb przez Budzimira).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #145 : Lutego 16, 2013, 11:54:32 » |
|
ZSKHiW teraz umiejscowiło (samozwańczo ogłosiło) się w Pięciopolsce. Tak czy siak, od nikogo nie dostało uznania na Kontynencie.
Jego Ekscelencja Primus
Czy gdybym ogłosił secesję Lwowa to czy samozwańczo umiejscowiłbym swoje państwo w Polsce?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #146 : Lutego 28, 2013, 07:42:32 » |
|
Ja pierdolę, ale to wielkie będzie.
Pierwsze słowa wypowiedziane przez Tow. Ramona podczas prywatnej rozmowy, chodziło o zamek przez niego budowany.
Ty tak się inteligentnie zachowujesz jakbyś z Victorii był.
Słowa moje i Ramona skierowane do pewnej osoby, która nie ma pojęcia o istnieniu v-świata, jako dowód na zanik naszego życia realnego.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2013, 07:44:48 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #147 : Marca 02, 2013, 10:12:05 » |
|
A może później dopuszczenie do sakramentu święceń kobiet? Tfu, jak raz zobaczyłem zdjęcie amerykańskiej biskupki w gazecie to mi się słabo robiło (na serio! to nie żart)!
Rafael Mancini, rotryjski duchowny o tym kiedy mu się robi słabo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #148 : Marca 10, 2013, 08:58:27 » |
|
Jak się zleci połowa mieszkańców Hirschbergii i Weerlandu do Trizondalu aktywność Prezydenta murowana
Michał Słota, jakże to prawdziwe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #149 : Marca 11, 2013, 04:31:00 » |
|
Ja pierdolę, ale to wielkie będzie. Pierwsze słowa wypowiedziane przez Tow. Ramona podczas prywatnej rozmowy, chodziło o zamek przez niego budowany.
Ty tak się inteligentnie zachowujesz jakbyś z Victorii był. Słowa moje i Ramona skierowane do pewnej osoby, która nie ma pojęcia o istnieniu v-świata, jako dowód na zanik naszego życia realnego.
A więc jest na świecie większy v-laik od Ciebie? A jak napisałem to samo o Tobie to wszyscy się oburzyli- wot hipokryta!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|