Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #120 : Listopada 18, 2012, 10:42:55 » |
|
Ale ja tego nie napisałem. Jakiś zły człowiek przejął kontrolę nad moim komputerem gdy jadłem kolację!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #121 : Listopada 19, 2012, 05:55:38 » |
|
Burdel jak w meczecie!
Ja sam daję przykład tego, jak ZSKHiW przenika powoli do współczesnej kultury realnej
No i Kościuszko walczył pod Lenino.
Ja sam o historii
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #122 : Listopada 19, 2012, 08:22:49 » |
|
dzisiaj już z bździszewem skończyłem
Krzysztof mar. Septimus. Bo porządna dawka bździszewa powali w końcu nawet Septimusa.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #124 : Stycznia 07, 2013, 08:25:13 » |
|
To nie pałac tylko izba wytrzeźwień.
Laszk o pałacu Budzimira.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #125 : Stycznia 14, 2013, 10:44:59 » |
|
Posłuchaj mnie człowieku kąpany w socjalistycznym moczu. Nikt nie będzie pisał tak, abyś Ty z łaski swojej poczuł się w świecie o dość wysokim poziomie. Tylko idioci dążą do utopii za wszelką cenę. To co taki człek jak Ty wyprawia to przechodzi już wszelkie granice dobrego smaku. Wystarczy wejść na forum twego kraiku, aby dowiedzieć się jaki poziom reprezentujesz, Panie Wettyn, więc nie rżnij tutaj wielce poprawnego. W ogóle jakim prawem taki szczyl jak Ty go poucza?
Nic mnie tak nie rozwesela jak Vilander!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #126 : Stycznia 16, 2013, 05:05:24 » |
|
czyli jak na razie tylko ode mnie zależy termin egzaminów? nie raczej mnie jak na razie nie interesuje nic co związane jest z zagranicą bo za granicą jest diabeł
Ciecierad Ciecieląg o studiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #127 : Stycznia 19, 2013, 03:41:28 » |
|
S: jaka egzekucja? AF: moja S: Joskymila S: ?
Ja i Krzysztof Septimus w prywatnej rozmowie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2013, 05:13:50 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #128 : Stycznia 19, 2013, 05:10:58 » |
|
Tylko nie wiadomo co kto pisał.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #129 : Stycznia 21, 2013, 08:16:59 » |
|
Hah, szczerze powiem, że z Apaczowem jest lepiej, niż z tym całym syfem zwanym w skrócie "ZSKHiW". Ich tej okropnej nazwy poprawnie nie potrafię napisać, a co dopiero wypowiedzieć. Ich miejsce jest gdzieś w Azji, głęboko w dżungli, a nie w cywilizowanym Kontynencie Wschodnim - do tego na ziemiach po VRP...
H. Primus o nas. Dziękujemy! Tak więc będziemy jednym z najszybciej rozwiniętych państw pełnym fabryk przemysłu nowoczesnych technologii! Radujmy się bo przyszłość nasza jest świetlana! Dorobimy się ewentualnie na handlu dzikimi zwierzętami. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #130 : Stycznia 24, 2013, 11:33:23 » |
|
Mistrz Budzimir VII: jak się komuś daje tytuł marszałka Mistrz Budzimir VII: to mu rośnie, a innym nie spada Wsiewołod: Ordonansem trzeba Mistrz Budzimir VII: a jak mu odbiera to nic się nie dzieje Wsiewołod: tzn jakiego? Wsiewołod: bo jest feldmarszałek i marszałek lotnictwa Wsiewołod: o tym pamiętaj Mistrz Budzimir VII: o warbandzie mówię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #131 : Stycznia 25, 2013, 11:40:14 » |
|
Ja, {Imię i nazwisko}, otrzymując obywatelstwo Republiki Victoria przysięgam strzec dobro Republiki oraz Konstytucji; bronić swoją Ojczyznę oraz Prezydenta, strzec granic Victorii oraz godnie Ją reprezentować poza Jej granicami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #132 : Lutego 03, 2013, 08:50:34 » |
|
Towarzysz kołpak w drodze do samolotu w tym takim autobusie opowiadał o ZSKHiW.
Towarzysz Porucznik Ciecieląg opowiada jak dowiedział się o ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #133 : Lutego 03, 2013, 09:03:40 » |
|
Smoki i dinozaury byłyby potężną bronią, jednak ich wcielenie do armii będzie kosztować, więc chyba lepiej najpierw wykorzystać je w celu zwiększenia odchodów
A to takie moje przejęzyczenie
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #134 : Lutego 04, 2013, 03:56:05 » |
|
No i co z tego, że jest laikiem? Szybko się uczy. JKM Arkadiusz II Filip o Ciecieradzie Ciecielągu:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|