Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #135 : Czerwca 26, 2014, 04:28:36 » |
|
Również żałuję, że podjął Towarzysz się aż zrzeczenia obywatelstwa. Szkoda ale coż możemy zrobić? Liczę na odzyskanie czasu i powrót do monarchosocjalistycznego raju.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #136 : Czerwca 26, 2014, 11:58:20 » |
|
Z kim ja teraz będę kradł bimber kurduplystom. No cóż, mam nadzieję że szybko wrócisz, dobrze się z tobą bawiło 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #137 : Lipca 28, 2014, 01:35:05 » |
|
Witam mojego wspaniałego króla! Składam na ręce Waszej Wysokości wniosek o obywatelstwo!
Imię i nazwisko: Katha Joanna de Vill, posługująca się niekiedy imieniem budzimirystycznym Biehał. Miejsce zamieszkania: Autorytarne Księstwo Różowego Domu Kathy, ogólnie Weerland Posiadane obywatelstwa obce: Autorytarnego Księstwa Różowego Domu Kathy
Skoro jestem już skazana, to czas zająć się poprawianiem własnej reputacji. Obywatelstwo pozwoli mi rozszerzyć działalność buraczaną na całe ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #138 : Lipca 28, 2014, 01:36:17 » |
|
Czy na pewno podejmujesz się tego ryzyka? Pamiętaj, że tu nie ma NFZ-tu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #139 : Lipca 28, 2014, 01:36:56 » |
|
A czy któryś z obywateli jest pielęgniarką?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #140 : Lipca 28, 2014, 01:42:54 » |
|
Zależy to od samodzielności naszych znachorów.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #141 : Lipca 28, 2014, 01:43:42 » |
|
To się podejmuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #142 : Lipca 28, 2014, 04:34:04 » |
|
Dziękuję królowi za przyjęcie wniosku o obywatelstwo!  W związku z ponownym włączeniem mnie w poczet Ludu Szlacheckiego proszę o rejestrację herbu Gumijagoda - Czarna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #143 : Lipca 28, 2014, 06:30:37 » |
|
Zastąpić tym Gumijagodę Tradycyjną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #144 : Lipca 28, 2014, 06:31:10 » |
|
Tak, proszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #145 : Lipca 28, 2014, 07:09:41 » |
|
Na wszelki wypadek wrzucę tu Gumijagodę. 
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #146 : Lipca 28, 2014, 07:13:17 » |
|
To Gumijagoda Pansy, na mojej było nazwisko De Vill na zawieszce przy obroży. Poszukam, bo w folderze "Pierdoły" znalazłam tylko rzeczy związane z Sarmacją. Nie mogę jej używać, zbyt kojarzy się z dawnym reżimem. // O, mam 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2014, 07:16:47 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #147 : Lipca 31, 2014, 07:10:11 » |
|
Drodzy, zmodyfikowałem nieco listę obywateli w wątku Lud Szlachecki. Dodałem mianowicie okresy posiadania obywatelstwa. W większości przypadków kierowałem się dostępnymi źródłami, w pozostałych musiałem przybliżać. Proszę o składanie uwag i ewentualne informacje. Dodam, że przyszłości planuję stworzenie każdemu z Was eleganckiej kartoteki z odnośnikami do wszelkiego rodzaju dokumentów, z listą pełnionych funkcji etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #148 : Sierpnia 03, 2014, 12:28:07 » |
|
Prośba o obywatelstwo Ignacy Hrabia Zawisza zamieszkały w Kalarepie (Weerland) bez obywatelstwa
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #149 : Sierpnia 03, 2014, 12:29:17 » |
|
O ile dobrze pamiętam, gdzieś był wzór takowego wniosku o nadanie obywatelstwa.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|