|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 16, 2012, 05:42:57 » |
|
Ja osobiście uważam iż w obecnym czasie szukajmy obywateli powoli. Wśród znajomych czy też osób zaineresowanych. Zajmijmy się stroną, zajmijmy się poradnikami i na nastepna kadenjce Parlamentu zacznijmy werbowanie. Proponuje tez by sprawy zwiazane z oprowadzaniem obywateli lub pomoca w znalezieniu im zajecia zajał się Premier lub któryś z Komisarzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 16, 2012, 05:49:33 » |
|
Więc niechaj w przyszłym Rządzie znajdzie się odpowiedni komisarz do tych sprawy. Np Narodowy Komisarz ds. Medycyny i Cyfryzacji.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 16, 2012, 06:25:23 » |
|
Możemy wykupić reklamy na jakimś serwerze.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 16, 2012, 09:18:22 » |
|
Ja proszę Budzmira, aby nie zniechęcał nowych użytkowników. Sam widziałem i słyszałem jak tłumaczył człowiekowi nowemu w ZSKHiW, że raczej nie wciągną go mikronacje i że nie ma co się nakręcać na coś zbyt ciekawego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 18, 2012, 10:18:02 » |
|
Może i to prawda. na wyrównanie dodam, iż Laszk co prawda ściągnął nowego obywatela (o niewymawialnym nicku) ale nic nie robił aby go utrzymać czy nawet zachęcić do napisania kilku postów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 18, 2012, 04:06:35 » |
|
Jeszcze dawniej ściągnąłem moją siostrę do ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 18, 2012, 04:33:06 » |
|
Ja nie mogę. Ona sobie jaja z Ciebie robiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 18, 2012, 08:35:05 » |
|
Ok. Ja sobie też z Ciebie jaja robiłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 18, 2012, 10:36:05 » |
|
Pozwólcie że skoryguje. Nie nowy komisarz a przyznanie większej ilości obowiązków już istniejącym. Np spraw wewnętrznych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 23, 2012, 11:56:52 » |
|
Myślę, że przez najbliższe kilka dni każdy pomyśli na d promocją i poradnikiem dla nowych mieszkańców a następnie podzielimy się pomysłami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|