|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 04, 2013, 04:43:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marca 05, 2013, 05:51:13 » |
|
Artykuły o ZSKHiW i Żuławach zablokowano. Wszystko dzięki mojej interwencji.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 06, 2013, 05:07:47 » |
|
Ktoś jest uzależniony od destrukcji, znajdźcie jakiego dobrego szamana. A oto ciekawostka: http://micropedia.wikia.com/wiki/Specjalna:Wk%C5%82ad/193.180.228.186
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 01, 2013, 04:47:49 » |
|
Na micropedii trochę pozmieniałem. Głównie o sobie zaktualizowałem informacje, ale zrobiłem też jedną zmianę w artykule o ZSKHiW czyli zmieniłem w jednym, pominiętym miejscu nazwę z Guberni Bździszewo na Zachodnią.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 05, 2013, 05:09:24 » |
|
Słusznie Towarzyszu. Kiedy kontynuujemy akcję aktualizacyjną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 12, 2013, 11:35:19 » |
|
Jestem za. Im więcej informacji o nas (rzetelnych, bo od nas samych) poza naszym forum i to aktualnych - tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 13, 2013, 08:21:03 » |
|
Septimus, więc to, że Cię dzisiaj spotkałem to jednak prawda! Żyjesz! Nic tylko diuk się należy za to wybitne osiągnięcie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #53 : Września 16, 2013, 08:59:35 » |
|
Choroba diabelna mnie napadła jesienią i od piątej rano spać nie dawała. Zachęciło mi to (a właściwie zmusiło) do rozmyślań na przeróżne tematy, pośród których jeden lub dwa dotyczyły ZSKHiW. Między innymi przypomniałem sobie o fakcie, iż od kilku miesięcy nie aktualizowaliśmy micropedii. Proponuję zmienić obecny stan rzeczy i poszukuję chętnych do współpracy. Osobiście chciałbym poprawić istniejące biogramy naszych obywateli. Tych, którzy takowe posiadają proszę o ewentualne uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #54 : Września 16, 2013, 08:07:25 » |
|
Ja artykuł o sobie ostatnio aktualizowałem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #55 : Września 16, 2013, 08:13:16 » |
|
A mi od czasów Dreamlandu nikt nie zrobił artykułu  Teraz już nie pamiętam dat awansów na poszczególne stopnie a nie mam wszystkich patentów oficerskich :/ Będę się musiał w końcu tym zająć, no chyba że ktoś to zrobi za mnie 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Września 16, 2013, 08:18:22 » |
|
Życie przed ZSKHiW się nie liczy! To Siły Zbrojne ZSKHiW są Twą macierzystą armią!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #57 : Września 16, 2013, 08:27:39 » |
|
Okej, okej, już na mnie nie krzycz 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #59 : Września 17, 2013, 12:25:01 » |
|
A mi od czasów Dreamlandu nikt nie zrobił artykułu  Teraz już nie pamiętam dat awansów na poszczególne stopnie a nie mam wszystkich patentów oficerskich :/ Będę się musiał w końcu tym zająć, no chyba że ktoś to zrobi za mnie  Spamiętanie twoich awansów w AK nie jest wybitnie trudnym osiągnięciem, bo można je policzyć na palcach jednej ręki. 
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
|