|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lutego 18, 2013, 05:01:51 » |
|
1. Nie, siedziba jest stała i nie uzależniamy tego od narodowości szefa IBW. 2. Jeżeli chcecie... myślę, że Zdziczała Kompania wystarczy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lutego 18, 2013, 05:06:11 » |
|
Mi nie sprawia dużej różnicy to gdzie się Centrala znajduje. Trochę logiczniejsze byłoby umiejscowienie działu w Komisariacie lub KSZ, ale nie przeszkadza mi umiejscowienie na Aralii(mogę dość łatwo przepłynąć na krowie)
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lutego 19, 2013, 02:32:54 » |
|
OK, to Błękitne Berety przenoszą się do 1Pułku AAN
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lutego 20, 2013, 04:16:08 » |
|
Instytut Badań Wojskowych w najbliższym czasie zajmie się badaniami na możliwością wyhodowania dinozaura ze zwierza drobiowego. W tym celu zakupione zostaną jajka różnych ptaków po to aby stopniowo modyfikować genetycznie ptaki, aż do momentu osiągnięcia przez nie cech danego dinozaura. Jednocześnie ureguluję tę kwestią w związku z mutantami.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lutego 21, 2013, 02:12:56 » |
|
<załamka> Ciecieradzie to jest instytut WOJSKOWY. Co do tego mają dinozaury? IBW schodzi na psy... Moje dziecko, mój pupilek... ech!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lutego 21, 2013, 02:19:21 » |
|
Dlaczego ma być poważny? Już dawno w Hirschbergii rozmawiano na temat użyteczności smoków w KSZ, widać nie wychylasz nosa poza Aralię.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lutego 21, 2013, 02:45:18 » |
|
<załamka po raz drugi> Dobrze, produkujcie nawet krasnoludki. Zapomniałem, że król broni swojego pupilka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lutego 21, 2013, 03:51:31 » |
|
Monde, omawiane były plany wykorzystywania w armii smoków i dinozaurów, co do smoków w Grabinie robimy to co potrzeba, dinozaurów w ZSKHiW nie ma, więc trzeba je ,wytworzyć". Dzięki temu armia zostanie zmodernizowana, a teoria pływających wysp na to nie pozwoliła, więc nie neguj słuszności prób wyhodowania dinozaurów. Poza tym nie wiem czemu jest to dla Ciebie zaskoczeniem. Pisałem o tym w kandydaturze, będę co prawda kontynuował Twoją wizję działań pod względem misji kosmicznych, ale nie możesz liczyć na to, że będę robił to co Ty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lutego 22, 2013, 11:44:13 » |
|
Tego, że nie zrobisz, tego co ja, nie musisz mi tłumaczyć. Znam ogólnokrajową manię obśmiania wszystkiego, nie jest to dla mnie nic nowego...
Nie wiem czy wiesz Ciecieradzie, ale IBW posiada podwodny kuter torpedowy HMS REKIN, wykupiony z KFW (za 12mln loli, ale to inna historia). Czy byłaby możliwość pożyczenia Rekina z IBW, tak na ok 2tygodnie? Oczywiście nie za darmo...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2013, 04:16:22 wysłane przez Erick Monde »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lutego 22, 2013, 04:49:55 » |
|
Owszem, jeśli taka jest potrzeba to możecie ją pożyczyć. A nie za darmo, więc ile jesteście w stanie dać za wypożyczenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lutego 23, 2013, 11:01:53 » |
|
Myślałem, że to akurat Ty mi powiesz;) Wykupienie Rekina z KFW kosztowało (jak wspomniałem) 12mln loli, więc wypożyczenie na 2tygodnie to ja wiem- milion loli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lutego 23, 2013, 02:48:07 » |
|
Niech będzie. Pozostaje sprawa ewentualnych uszkodzeń, ale jeśliby takie wystąpiły to wszystko uzgodnimy po powrocie.
A jakie opóźnienia przewidujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lutego 24, 2013, 06:15:51 » |
|
Ogólnie ZSKHiW to kraj pełen absurdów i wyśmiewający wiele pojęć i sytuacji. Po to powstało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lutego 25, 2013, 04:21:38 » |
|
Termin rozpoczęcia rejsu jeszcze nie znany. Naprawę uszkodzeń pokryjemy. Ale nie przewiduje się uszkodzeń, będziemy uważać:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|