Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #240 : Czerwca 16, 2013, 09:20:21 » |
|
A Pansy nie może zostać premierem? Może ktoś inny chce zostać Archibokassą zamiast niej?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #241 : Czerwca 16, 2013, 09:57:22 » |
|
Ja bym chciał ale nie jestem politykiem......
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #242 : Czerwca 17, 2013, 06:02:33 » |
|
Jeżeli sytuacja jest wyjątkowa, to mogę być i premierem, skoro chcecie nowej twarzy - tylko ktoś musi Archibokassą zostać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #244 : Czerwca 17, 2013, 06:22:11 » |
|
Czytam sobie Was właśnie. Już był taki okres w naszych dziejach gdy byłam drugą najważniejszą osobą w kraju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #245 : Lipca 09, 2013, 06:34:08 » |
|
W dzienniku uchwał leży kilka uprawomocnionych i niewysłanych ustaw. Skandal.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #246 : Lipca 10, 2013, 01:23:03 » |
|
W związku z tym, iż pracy wymaga się ode mnie nawet gdy jestem na realnym wyjeździe (dostęp do Internetu tylko na balkonie pokoju, tylko w telefonie, także naprawdę proszę mi nie gadać, że mam możliwości, przed chwilą zastanawiałam się jak na tym doświadczonym już sprzęcie wyedytuję tyle postów nie niszcząc przypadkiem zawartości) rozważam dymisję. Nie będę przewartościowywać spraw. Od ponad dwóch lat obserwuję, że przygadywanie przy braku informacji czy ogłady to ulubione zajęcie większości osób rządzących w tym kraju. Jeżeli informuję, że wyjeżdżam, to chyba jasne, że nie będę mogła czynić obowiązków. A jeśli to klasyczny żenujący żart króla, to przykro mi, ale nastroju do żartów jakoś mi brak o kilku dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #247 : Lipca 10, 2013, 02:33:15 » |
|
Oj tam, tylko jedna ustawa leży niewysłana. To nic takiego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #249 : Lipca 22, 2013, 11:46:20 » |
|
Moje żarty są epickie. To niech Król w zastępstwie się tym zajmie. Nie ma nic o czymś takim w naszym prawie, ale przecież nic też nie zakazuje.
Jak mi się zachce to prześlę to wotum.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #250 : Lipca 30, 2013, 01:17:20 » |
|
Królu, proszę o zapowiedź obrad!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #251 : Lipca 30, 2013, 01:27:25 » |
|
Myślałem, że czyni to Archibokassa. Ostatecznie zainauguruję je za tydzień, 6 sierpnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #252 : Lipca 30, 2013, 01:30:14 » |
|
Łokurna, rzeczywiście.
Zapowiadam na 6 sierpnia. xD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2013, 01:33:26 wysłane przez Pansy Anclar-Swarzewska »
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #253 : Lipca 31, 2013, 10:03:55 » |
|
Wszyscy czekają już z niecierpliwością! (Witam z powrotem po moim wyjeździe, od jutra mam w planach wrócić do aktywności, nawiasem mówiąc)
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #254 : Sierpnia 08, 2013, 06:43:08 » |
|
Proszę o przedłużenie debaty nad projektem Nowelizacji Ustawy o podziale administracyjnym ZSKHiW. Ma to związek z tym, iż dyskusja de facto jeszcze się nie zakończyła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|