|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #150 : Stycznia 19, 2013, 05:30:24 » |
|
Ale już prawie doba to w warunkach wyboru Premiera całkiem sporo. Nie chcemy przecież przeciągać.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #151 : Stycznia 19, 2013, 10:56:50 » |
|
To głosujcie na mnie. Ja na pewno będę aktywny!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #152 : Stycznia 19, 2013, 11:15:02 » |
|
Głosujcie na niego. Tylko Laszk może być premierem!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #153 : Stycznia 20, 2013, 12:52:46 » |
|
Twój stary też tak mówił.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #154 : Stycznia 20, 2013, 01:03:08 » |
|
Skąd wiesz importowany uzurpatorze? Nie było cie tu!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #155 : Stycznia 20, 2013, 01:04:27 » |
|
Czyli potwierdzasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #156 : Stycznia 20, 2013, 07:14:32 » |
|
Mam pytanie do kandydatów: jak oceniają Towarzysze ostatni rząd?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #157 : Stycznia 20, 2013, 07:30:30 » |
|
Eee, jaki tam rząd, mój będzie lepszy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #158 : Stycznia 20, 2013, 07:44:37 » |
|
Zdecydowałem się poprzeć kandydaturę Młynariewa. Obecnie jego aktywność jest bardziej regularna. Laszk dobrze zaznaczył, że obecnie ZSKHiW jest innym państwem niż w czasie jego ostatniej kadencji. To ważne przy tak odpowiedzialnym stanowisku. Potraktuj to jako kredyt zaufania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #159 : Stycznia 20, 2013, 08:51:59 » |
|
Hahaha, wygrałem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #160 : Stycznia 20, 2013, 08:56:19 » |
|
Nawet nie podziękował...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #162 : Stycznia 20, 2013, 09:01:40 » |
|
Szef PUS nawet nie jest Hirshbergiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #164 : Stycznia 20, 2013, 10:26:23 » |
|
No cóż - przyjmuję do to wiadomości. Królu, ja bym potraktował brak podziękowań być może jako pewną zapowiedź tego co się będzie działo. Mogę tylko wyrazić nadzieję, że przyszły szef rządu, jak i sam rząd będzie lepszy niż poprzedni. Nie ma partii Hirschbergii.
Byłaby, gdybym nie zdecydował się dołączyć do PUSu. No, ale gdybanie sobie, a rzeczywistość sobie, nie?
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|