Zjednoczone Socjalistyczne Królestwo Hirschbergii i Weerlandu
Stycznia 25, 2026, 03:35:13 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zebranie rezurekcyjnej sesji Aralskiego sejmiku  (Przeczytany 4204 razy)
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #60 : Lutego 17, 2022, 10:04:10 »

Ja nie widziałem.

Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu
Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel
Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś!
(-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #61 : Lutego 17, 2022, 11:40:19 »

A co to za papier ci sie przyczepił do kupra? może to mój projekt?!

pre/mier , osoba premiernicza, psoba
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #62 : Lutego 17, 2022, 11:42:13 »

Byłem w toalecie, przepraszam.

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #63 : Lutego 17, 2022, 11:48:51 »

W toalecie? A niby po co? To strasznie podejrzane. Prosze opisać krok po kroku co pan tam robił!

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #64 : Lutego 19, 2022, 05:22:22 »

Najpierw dwójka, potem zdjąłem spodnie, a na koniec ukradłem rolkę papieru, bo chciałem coś ponotować.

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #65 : Marca 02, 2022, 11:45:30 »

Towarzyszki, w związku z nadzwyczajną sytuacją wywołaną haniebna przerwą w naszej różnego typu działalności, oraz kierowany głęboką troską o ryzyko zagubienia sie tego projektu, przedstawiam wam wstępny szkielet nowego kodeksu karnego. Chce żebyście sie zapoznali mniej więcej z jego duchem, zaproponowali swoje propozycje zmian i uwagi co mi da większa motywacje do dokończenia go, jak widzicie na samym dole jest wymieniony szereg przestępstw nie do końca jeszcze opisanych, które w jakimś czasie będe musiał opisać. Prosze też Króla o opieke nad formą wizualną projektu gdyż jak mówi stare porzekadło:

-Arbuz idzie do okulisty, okulista mówi, zakryj prawą ręką oko, a Arbuz mówi do okulisty : Mam dwie lewe ręce!

Mądrość Kobiet i Osób Kobiecych
                                                                                                                           (kodeks karny gubernii Aralskiej)

Przedmowa (biforek) : No to co się obecnie dzieje to jest literally PIEKŁO KOBIET, należy natychmiast wprowadzić matriarchat bo tylko w ten sposób fashyzm nie przejdzie, a więc postuje (tosuje hehe) ten oto kodeks który wreszcie pomoże nieco w walce z patriarchatem, zabijaniem zwierząt na jedzenie, i mistrzem budzimirem (cancelled), myśle że jest to baza i essa

Post o złodziejach:

No i znowu libki się zesrały XDDD,byłom wczoraj z ekipą na squocie w bździszewie i wywaliłom jednego white male z domu a ten się spłakał że to jego własność. Mamy 21 wiek i ludzie dalej nie wiedzą że własność prywatna to kradzież XDDDDDD LMAO She/It

Za kradzież w Aralii przewiduje się umieszczenie w kolektywie poprawczym na okres do 10 lat w zależności od wartości skradzionych dóbr.

Post o morderstwach:

Wg najnowszego raportu ACAB w Aralii morduje się więcej kobiet niż mężczyzn. No IMO nie ma co się dziwić jak ciągle patriarchat pierze chłopczykom z małymi fiutkami mózgi i zachęca do przemocy wobec kobiet. Literally przeżywamy tu piekło i jest za nie odpowiedzialny oczywiście biały stary pryk Derikor, to jest ciemnogród i jeśli czegoś się z tym nie zrobi to dalej #opresja osobokobiet będzie trwała

Za morderstwo mężczyzny w Aralii przewiduje się kare do 1 miesiąca ograniczenia wolności, za morderstwo kobiety możliwa jest kara śmierci bądź dożywotnie umieszczenie w kolektywie poprawczym

Post o gwałtach:

Jezuuuu ale inba dzisiaj, prawie sie porzygałom ze stresu. Znowu jakieś incele na ulicy się na mnie patrzyły gdy szłom z moim sexfriend z PMOB, przyleźli z tymi swoimi obrzydliwymi ryjami i zapytali czy mogą w czymś pomóc bo właśnie miałom #atak paniki. Kiedy wreszcie ci żałośni frustraci zrozumieją że gdy się na mnie patrzą to czuje się jakby mnie rozbierali? Literally teraz się trzęse aż z nerwów, a KSZ oczywiście nie uznało mojego zgłoszenia o gwałcie Smutny(((
Moje insta : SexynudesCrazygirll

Za gwałt w Aralii przewiduje się egzekucje za pomocą uduszenia pośladkami.

Post o hejt krajms:

Cały dzień dziś siedze i płacze, kiedy ten pieprzony świat po prostu się skończy. Widzialom na ulicy dziś jak banda męskich prymitywów biła dreamlandczyka tylko dlatego że ten skorzystał ze swojej wolności do free love no boundries do jakiegoś 10letniego niewaginopozytywnego, i potem jeszcze śmieli mówić że to oni bronią jakiś wartości. Jeśli pozwolimy takim ludziom dalej głosić swoje chore nienawistne poglądy to nigdy nie osiagniemy prawdziwej równości i nie wyjdziemy z ciemnoty. Wolność słowa ale nie wolnośc do nienawiści, nie wolność do przemocy!

Za hejt krajms w Aralii przewiduje się kare wystrzelenia z katapulty mniej więcej w kierunku zlewni

Post o sprzeciwie wobec kobiety

Ludzie , czy wyście już zupełnie zdurnieli? Naprawde w dzisiejszych czasach w dalszym ciagu wam sie roją jakieś męskie rządy? Przeciez absolutnie każdy rząd tych świń to były wojny i bieda. Jeśli w końcu wprowadzimy parytet 80 procent kobiet w rządzie ze świata znikną praktycznie wszystkie problemy! IMO kobiety są spokojniejsze, bardziej ugodowe, i literally po prostu dobre, i naprawde im LMAO z każdego kto tak nie uważą

Za sprzeciwienie się kobiecie grozi kara publicznej chłosty.

Post o Kułactwie

im crying right now, ale płakówa, biedne dzieci na ulicy nie mają chleba a właśnie widziałom jak jeden rolnikofacet (rolsoba) z wielkim brzuchem i piwem szedł przez miasto. W jaki sposób ktoś sobie tłumaczy to ze to jest good? że jeden ma tyle a drugi praktycznie nic? Bo pracuje na polu? Praca na polu to literally ciemnogród, i to jest po prostu outrageujące że ludzie po studiach społecznych w zakresie seksologi nie mogą wyżywić dzieci, a jakies męskie świnie sie pasą naszym kosztem. Należy zabrać im i dać nam bo inaczej literally dostane #panicattac

Za kułactwo, rozumiane jako posiadanie nierządowej ziemi powyżej hektara grozi kara otrzymania voucheru na randke z Laszkiem Młynariewem

Post o oszustwie

Girls, Can u imagine this? Sparowało mnie na tinderku z klaudiuszem, i sobie myśle hot hot hot, dam mu sie zniszczyć i zawładnąć sobą (crying emojii) I potem się z nim spotykam i co się okazuje? Że to jakiś spocony śmierdzący biedny incel, prawie sie nie przygałam/łom. I on mi mówi czy możemy chociaż porozmawiać, a ja juz mam hiperventilation. Błagam niech ktoś mnie stąd zabierze bo dostałom/am paraliżu i nie moge się ruszyć ze strachu a ten incwel ciągle do mnie gada, help, ratunku! Like and share!

Za oszustwo w Aralii grozi kara wejścia na najwyższą góre wyspy nago.

Post o sprzeniewierzeniu pieniedzy

I hate my mother, niecierpie matkosoby. Prosiłom dziś matke by mi kupiła xanaxik w aptece na najbliższe party u Oskara, a ona co? Że niby szkoła się zaczyna i kupuje mi jakieś podręczniki wypełnione męska propagandą. Czy ona nie jest w stanie JUST zrozumieć ze szkoła to siedlisko mizoginii a te podręczniki za każdym razem jak je czytam doprowadzają mnie do płaczu? Ja potrzebuje tego XANAXU by powstrzymać moje ataki paniki, a ona po prostu je ciagle we mnie triggeruje, fuck.

Za sprzeniewierzenie pieniedzy grozi kara grzywny do miliona loli, bądź kara pozbawienia wolnośći do lat 3.

Przepowiadanie złej pogody

Intelektualizm antykobiecy

Seksualizacja

Incelstwo

Nieostrożność na drodze

Odśnieżanie

Żarty

Porwanie
Nietęga mina
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2022, 11:48:43 wysłane przez Arbuz Dumbledore » Zapisane

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #66 : Marca 02, 2022, 10:40:14 »

Co za skandaliczne obwinianie mnie o zło. Weerlandczycy nie są z tej planety, więc nie są biali, tylko beżowi.

Poza tym w dziwnym miejscu jest PMOB w zdaniu przy gwałtach.

Ametyst
Rex Ambulans Serenissimus
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #67 : Marca 04, 2022, 02:42:16 »

Cóż, koncepcja i projekt jako taki jest dobry, ale będzie wymagał korekt edytorskich. Mogę się tym zająć się w weekend.

prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimus
Ametyst z rodu Faradobusów

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #68 : Marca 08, 2022, 12:57:21 »

Przedmowa (biforek) : No to co się obecnie dzieje to jest literally PIEKŁO KOBIET, należy natychmiast wprowadzić matriarchat bo tylko w ten sposób fashyzm nie przejdzie, a więc postuje (tosuje hehe) ten oto kodeks który wreszcie pomoże nieco w walce z patriarchatem, zabijaniem zwierząt na jedzenie, i mistrzem budzimirem (cancelled), myśle że jest to baza i essa

Post o złodziejach:

No i znowu libki się zesrały XDDD,byłom wczoraj z ekipą na squocie w bździszewie i wywaliłom jednego white male z domu a ten się spłakał że to jego własność. Mamy 21 wiek i ludzie dalej nie wiedzą że własność prywatna to kradzież XDDDDDD LMAO She/It

Za kradzież w Aralii przewiduje się umieszczenie w kolektywie poprawczym na okres do 10 lat w zależności od wartości skradzionych dóbr.

Post o morderstwach:

Wg najnowszego raportu ACAB w Aralii morduje się więcej kobiet niż mężczyzn. No IMO nie ma co się dziwić jak ciągle patriarchat pierze chłopczykom z małymi fiutkami mózgi i zachęca do przemocy wobec kobiet. Literally przeżywamy tu piekło i jest za nie odpowiedzialny oczywiście biały stary pryk Derikor, to jest ciemnogród i jeśli czegoś się z tym nie zrobi to dalej #opresja osobokobiet będzie trwała

Za morderstwo mężczyzny w Aralii przewiduje się kare do 1 miesiąca ograniczenia wolności, za morderstwo kobiety możliwa jest kara śmierci bądź dożywotnie umieszczenie w kolektywie poprawczym

Post o gwałtach:

Jezuuuu ale inba dzisiaj, prawie sie porzygałom ze stresu. Znowu jakieś incele na ulicy się na mnie patrzyły gdy szłom z moim sexfriend z PMOB, przyleźli z tymi swoimi obrzydliwymi ryjami i zapytali czy mogą w czymś pomóc bo właśnie miałom #atak paniki. Kiedy wreszcie ci żałośni frustraci zrozumieją że gdy się na mnie patrzą to czuje się jakby mnie rozbierali? Literally teraz się trzęse aż z nerwów, a KSZ oczywiście nie uznało mojego zgłoszenia o gwałcie Smutny(((

Post o hejt krajms:

Cały dzień dziś siedze i płacze, kiedy ten pieprzony świat po prostu się skończy. Widzialom na ulicy dziś jak banda męskich prymitywów biła dreamlandczyka tylko dlatego że ten skorzystał ze swojej wolności do free love no boundries do jakiegoś 10letniego niewaginopozytywnego, i potem jeszcze śmieli mówić że to oni bronią jakiś wartości. Jeśli pozwolimy takim ludziom dalej głosić swoje chore nienawistne poglądy to nigdy nie osiagniemy prawdziwej równości i nie wyjdziemy z ciemnoty. Wolność słowa ale nie wolnośc do nienawiści, nie wolność do przemocy!

Za hejt krajms w Aralii przewiduje się kare wystrzelenia z katapulty mniej więcej w kierunku zlewni

Ludzie , czy wyście już zupełnie zdurnieli? Naprawde w dzisiejszych czasach w dalszym ciagu wam sie roją jakieś męskie rządy? Przeciez absolutnie każdy rząd tych świń to były wojny i bieda. Jeśli w końcu wprowadzimy parytet 80 procent kobiet w rządzie ze świata znikną praktycznie wszystkie problemy! IMO kobiety są spokojniejsze, bardziej ugodowe, i literally po prostu dobre, i naprawde im LMAO z każdego kto tak nie uważą

Post o Kułactwie

im crying right now, ale płakówa, biedne dzieci na ulicy nie mają chleba a właśnie widziałom jak jeden rolnikofacet (rolsoba) z wielkim brzuchem i piwem szedł przez miasto. W jaki sposób ktoś sobie tłumaczy to ze to jest good? że jeden ma tyle a drugi praktycznie nic? Bo pracuje na polu? Praca na polu to literally ciemnogród, i to jest po prostu outrageujące że ludzie po studiach społecznych w zakresie seksologi nie mogą wyżywić dzieci, a jakies męskie świnie sie pasą naszym kosztem. Należy zabrać im i dać nam bo inaczej literally dostane #panicattac

Za kułactwo, rozumiane jako posiadanie nierządowej ziemi powyżej hektara grozi kara otrzymania voucheru na randke z Laszkiem Młynariewem

Post o oszustwie

Girls, Can u imagine this? Sparowało mnie na tinderku z klaudiuszem, i sobie myśle hot hot hot, dam mu sie zniszczyć i zawładnąć sobą (crying emojii) I potem się z nim spotykam i co się okazuje? Że to jakiś spocony śmierdzący biedny incel, prawie sie nie przygałam/łom. I on mi mówi czy możemy chociaż porozmawiać, a ja juz mam hiperventilation. Błagam niech ktoś mnie stąd zabierze bo dostałom/am paraliżu i nie moge się ruszyć ze strachu a ten incwel ciągle do mnie gada, help, ratunku! Like and share!

I hate my mother, niecierpie matkosoby. Prosiłom dziś matke by mi kupiła xanaxik w aptece na najbliższe party u Oskara, a ona co? Że niby szkoła się zaczyna i kupuje mi jakieś podręczniki wypełnione męska propagandą. Czy ona nie jest w stanie JUST zrozumieć ze szkoła to siedlisko mizoginii a te podręczniki za każdym razem jak je czytam doprowadzają mnie do płaczu? Ja potrzebuje tego XANAXU by powstrzymać moje ataki paniki, a ona po prostu je ciagle we mnie triggeruje, fuck.

Za sprzeniewierzenie pieniedzy grozi kara grzywny do miliona loli, bądź kara pozbawienia wolnośći do lat 3.

Przepowiadanie złej pogody

Dziś chciałom oddać się #freelove pod chmurką z moją psobą, osobą partnerską Oskarem Deweloperskim, a tu jakiś obrzydliwy niski białasek w tv gada że dziś będzie deszcz. No nie dość że to jest żałosne, to jeszcze obrzydliwe, przecież ten incel z zazdrości o to że Oskar przez to ze nie jest toxic manlet będzie miał dostęp to my bad pussy, specjalnie tak powiedział, mam na to dowód. Dziś byłom u mojej zaprzyjaźnionej osoby wiccańskiej i jak rozrzuciliłołyśmy tarota to tarot pokazał ładne sun. Chociaż ci rasiści z prognozy pogody pewnie siedzą dalej w jakimś budzimirystycznym ciemnogrodzie i nie są gotowi otworzyć się na energie kosmosu / CANCEL NOW!!!!!!

Za przepowiadanie złej pogody w Aralii grozi kara porządkowa w wysokości grzywny będącej trzykrotnością średniego wynagrodzenia w ZSKHIW. Jeśli prognoza dodatkowo przyczynia się do psucia planów kobiet kara staje się karą pozbawienia wolności do pół roku.

Intelektualizm antykobiecy

OMG, dziś byłom u doktora bo mnie rsoba zmusiła (tak moja żałosna matka dalej sie upiera że jest kobietą lol) a ten obrzydliwy male mnie wyśmiał. Powiedziałom mu że jestem self diagnosed autism, borderline, #depression, a on mi zaczął robić jakieś "naukowe" testy i wyszło ze nic z tego mi nie dolega. Nie dość że my kobietsoby byłysmy upokarzane przez całą naszą historie, to teraz jeszcze coś takiego...Pozostaje czekać jedynie na reforme zdrowia by tacy obrzydliwcy wreszcie stracili te swoje ciepłe posadki. Na szczęście potem poszłam do profesjonalnej horoskopistki i dostałam senowną diagnoze <3 Są we mnie dwa wilki.

Za intelektualizm antykobiecy grozi kara lobotomi.

Seksualizacja

I.NEED.TO.KILL.MY.GRANDFATHER, Słuchajcie moje kochane ksoby. Niestety ten post będzie smutny, musimy porozmawiać o zjawisku seksualizacji. Dziś byłom u mojego dziadka, a ten pochwalił moje włosy i jeszcze chciał mnie przytulić. Ten stary oblech dosłownie mnie dotknął...Im literally crying right now Smutny Smutny Smutny Smutny , Musze iść na conajmniej 4 #psychoterapie, tak 4, ten straszny czyn dotknął mnie mocniej bo jestem empatka i osobą wysokowrazliwą. Oczywiście już zadzwoniłom na policje i dziadek czeka teraz w areszcie na proces <3, Mam nadzieje ze to stare truchło szczeźnie <3

Za seksualizacje (kobiet!) grozi pozbawienie genitaliów i konieczność ich spożycia w programie na żywo, nadawanym na całą gubernie.

Incelstwo

Niech somebody się w końcu pozbędzie tych inceli, plzzzzz, dlaczego oni musza być takim peak toxic masculinity, siedzą i uprawiają te tfu męskie zawody, jak informatyka, czym umacniają kulture patriarchatu. Próbują do mnie zarywać , jąkając sie i wzbudzając poczucie winy, czym próbują zatrzeć oczywisty fakt że są literally monsters, i wgl nic nie wspominają o womanandnonbinarypersonsopression. Dlaczego oni nie mogą być esencja feminizmu jak mój kochany oskar z pmob? wgl kochane jaki ten mój oskar jest hot hot hot, zawsze jak prosi bym oddała mu sie jak ostatnia szmata którą jestem to aż mnie przechodzi ekstaza mmmmm/ #KILLALLINCELS #OPRESSION #INSTAGRAM #MYNEWLAMBO #LUDSZLACHECKINIEPRACUJE #ZAHAJSOJCOSOBYBALUJ

Za incelstwo w Aralii grozi kara niewolnictwa w gospodarstwie domowym kobiety w związku, bądź w wypadku odmowy, lub ucieczki, kara śmierci poprzez obdarcie ze skóry.

Nieostrożność na drodze

Odśnieżanie

Żarty

Porwanie
Nietęga mina

Prace trwają, dodałem cztery nowe punkty kodeksu, jeszcze pięć i koniec, wybaczccie że tak długo to idzie ale przeterminowana moja głowa jest.

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #69 : Marca 08, 2022, 01:58:13 »

Towarzysze,

przysiadłem do projektu i generalnie pozwoliłem sobie pójść w następującym kierunku:

1. nadaję projektowi ogólną formę (numeracja "artykułów", nagłówek itp.),
2. dokonuję ogólnej korekty ortograficznej (np dodaję ę, ą), niekiedy poprawiam też interpunkcję.

Generalnie chodzi o to, aby zachowując zaproponowaną formę uczynić tekst bardziej czytelnym. Nie wiem, czy kierunek ten jest dobry, dlatego przedstawiam to, co udało mi się zrobić do tej pory:

Kodeks Karny Guberni Aralskiej

przyjęty przez Diatte dnia .. .. 2022 roku

Biforek, czyli Preambuła

No to co się obecnie dzieje to jest literally PIEKŁO KOBIET! Należy natychmiast wprowadzić matriarchat, bo tylko w ten sposób fashyzm nie przejdzie, a więc postujeę (tosuję hehe) ten oto Kodeks który wreszcie pomoże nieco w walce z patriarchatem, zabijaniem zwierząt na jedzenie i Mistrzem Budzimirem (cancelled). Myślę, że jest to baza i essa.

1. Post o złodziejach:

No i znowu libki się zesrały XDDD Byłom wczoraj z ekipą na squocie w Bździszewie i wywaliłom jednego white male z domu, a ten się spłakał, że to jego własność. Mamy 21 wiek i ludzie dalej nie wiedzą że własność prywatna to kradzież XDDDDDD

- LMAO She/It

Za kradzież w Aralii przewiduje się umieszczenie w kolektywie poprawczym na okres do 10 lat, w zależności od wartości skradzionych dóbr.

2. Post o morderstwach:

Wedługg najnowszego raportu ACAB w Aralii morduje się więcej kobiet niż mężczyzn. No IMO nie ma co się dziwić, jak ciągle patriarchat pierze chłopczykom z małymi fiutkami mózgi i zachęca do przemocy wobec kobiet. Literally przeżywamy tu PIEKŁO i jest za nie odpowiedzialny oczywiście biały stary pryk Derikor. To jest ciemnogród i jeśli czegoś się z tym nie zrobi to dalej #opresja osobokobiet będzie trwała!

Za morderstwo mężczyzny w Aralii przewiduje się kare do 1 miesiąca ograniczenia wolności, zaś za morderstwo kobiety - karę śmierci, bądź dożywotnie umieszczenie w kolektywie poprawczym.

3. Post o gwałtach:

Jezuuuu, ale inba dzisiaj, prawie się porzygałom ze stresu. Znowu jakieś incele na ulicy się na mnie patrzyły gdy szłom z moim sexfriend z PMOB, przyleźli z tymi swoimi obrzydliwymi ryjami i zapytali, czy mogą w czymś pomóc bo właśnie miałom #atak paniki. Kiedy wreszcie ci żałośni frustraci zrozumieją, że gdy się na mnie patrzą to czuje się jakby mnie rozbierali? Literally teraz się trzęsę aż z nerwów, a KSZ oczywiście nie uznało mojego zgłoszenia o gwałcie Smutny(((

Moje insta: SexynudesCrazygirll

Za gwałt w Aralii przewiduje się egzekucję za pomocą uduszenia pośladkami.

4. Post o hejt krajms:

Cały dzień dziś siedzę i płaczę, kiedy ten pieprzony świat po prostu się skończy. Widziałom na ulicy dziś, jak banda męskich prymitywów biła Dreamlandczyka tylko dlatego, że ten skorzystał ze swojej wolności do free love no boundary do jakiegoś 10-letniego niewaginopozytywnego. I potem jeszcze śmieli mówić, że to oni bronią jakiś wartości. Jeśli pozwolimy takim ludziom dalej głosić swoje chore nienawistne poglądy to nigdy nie osiągniemy prawdziwej równości i nie wyjdziemy z ciemnoty. Wolność słowa ale nie wolność do nienawiści, nie wolność do przemocy!

Za hejt krajms przewiduje się karę wystrzelenia z katapulty, mniej więcej w kierunku Zlewni.

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #70 : Marca 09, 2022, 05:00:30 »

Post o złodziejach:

Post o morderstwach:

Post o gwałtach:

Post o hejt krajms:

Post o Kułactwie

Post o oszustwie

Post o przepowiadaniu złej pogody

Dziś chciałom oddać się #freelove pod chmurką z moją psobą, osobą partnerską Oskarem Deweloperskim, a tu jakiś obrzydliwy niski białasek w tv gada że dziś będzie deszcz. No nie dość że to jest żałosne, to jeszcze obrzydliwe, przecież ten incel z zazdrości o to że Oskar przez to ze nie jest toxic manlet będzie miał dostęp to my bad pussy, specjalnie tak powiedział, mam na to dowód. Dziś byłom u mojej zaprzyjaźnionej osoby wiccańskiej i jak rozrzuciliłołyśmy tarota to tarot pokazał ładne sun. Chociaż ci rasiści z prognozy pogody pewnie siedzą dalej w jakimś budzimirystycznym ciemnogrodzie i nie są gotowi otworzyć się na energie kosmosu / CANCEL NOW!!!!!!

Za przepowiadanie złej pogody w Aralii grozi kara porządkowa w wysokości grzywny będącej trzykrotnością średniego wynagrodzenia w ZSKHIW. Jeśli prognoza dodatkowo przyczynia się do psucia planów kobiet kara staje się karą pozbawienia wolności do pół roku.

Post o intelektualiźmie antykobiecym

OMG, dziś byłom u doktora bo mnie rsoba zmusiła (tak moja żałosna matka dalej sie upiera że jest kobietą lol) a ten obrzydliwy male mnie wyśmiał. Powiedziałom mu że jestem self diagnosed autism, borderline, #depression, a on mi zaczął robić jakieś "naukowe" testy i wyszło ze nic z tego mi nie dolega. Nie dość że my kobietsoby byłysmy upokarzane przez całą naszą historie, to teraz jeszcze coś takiego...Pozostaje czekać jedynie na reforme zdrowia by tacy obrzydliwcy wreszcie stracili te swoje ciepłe posadki. Na szczęście potem poszłam do profesjonalnej horoskopistki i dostałam senowną diagnoze <3 Są we mnie dwa wilki.

Za intelektualizm antykobiecy grozi kara lobotomi.

Post o seksualizacji

I.NEED.TO.KILL.MY.GRANDFATHER, Słuchajcie moje kochane ksoby. Niestety ten post będzie smutny, musimy porozmawiać o zjawisku seksualizacji. Dziś byłom u mojego dziadka, a ten pochwalił moje włosy i jeszcze chciał mnie przytulić. Ten stary oblech dosłownie mnie dotknął...Im literally crying right now Smutny Smutny Smutny Smutny , Musze iść na conajmniej 4 #psychoterapie, tak 4, ten straszny czyn dotknął mnie mocniej bo jestem empatka i osobą wysokowrazliwą. Oczywiście już zadzwoniłom na policje i dziadek czeka teraz w areszcie na proces <3, Mam nadzieje ze to stare truchło szczeźnie <3

Za seksualizacje (kobiet!) grozi pozbawienie genitaliów i konieczność ich spożycia w programie na żywo, nadawanym na całą gubernie.

Post o incelstwie

Niech somebody się w końcu pozbędzie tych inceli, plzzzzz, dlaczego oni musza być takim peak toxic masculinity, siedzą i uprawiają te tfu męskie zawody, jak informatyka, czym umacniają kulture patriarchatu. Próbują do mnie zarywać , jąkając sie i wzbudzając poczucie winy, czym próbują zatrzeć oczywisty fakt że są literally monsters, i wgl nic nie wspominają o womanandnonbinarypersonsopression. Dlaczego oni nie mogą być esencja feminizmu jak mój kochany oskar z pmob? wgl kochane jaki ten mój oskar jest hot hot hot, zawsze jak prosi bym oddała mu sie jak ostatnia szmata którą jestem to aż mnie przechodzi ekstaza mmmmm/ #KILLALLINCELS #OPRESSION #INSTAGRAM #MYNEWLAMBO #LUDSZLACHECKINIEPRACUJE #ZAHAJSOJCOSOBYBALUJ

Za incelstwo w Aralii grozi kara niewolnictwa w gospodarstwie domowym kobiety w związku, bądź w wypadku odmowy, lub ucieczki, kara śmierci poprzez obdarcie ze skóry.

Post o nieostrożności na drodze

Mam już dość, DOŚĆ, tych ociekających testosteronem męskich świń, za każdym razem jak próbuje se grzeczenie, nieagresywnie, nieofensywnie pojechać do #gallery to dostaje kolejnego panic attac. Młode chłopaczki mają tą swoją pathetic potrzebe rywalizacji i użądzają sobie jakieś wyścigi na drodze, ewidentnie widać w tym small dick complex, a państwo z tym praktycznie nic nie robi Smutny

Za nieostrożną jazde, niedostosowywanie prędkości do warunków skutkujące ryzykiem spowodowania wypadku grozi w Aralii kara pozbawienia prawa jazdy, praw publicznych, lewego oka i rok zsyłki do Bździszewa

Post o odśnieżaniu

Myśle że nadszedł czas by porozmawiać o issue odśnieżania, do tej pory zawsze był on zakrzykiwany jakimś męskim whataboutismem, ale wbrew powszechnej opinii nie jest to błahy problem, i jak ktoś nie jest super privliged to od razu zobaczy ze to jest kolejny sposób na manifestacje seksizmu.
Women-persons według moich statystyk rzadziej poruszają sie samochodem, oczywiście wynika to z tego że są more aware o problemie global warming. A obrzydliwy patriarchalni robole zawsze zaczynają odsnieżanie od ulic a nasze chodniki zostawiają samym sobie, przeciez jak ja widze odśnieżoną ulice po której te męskie świnie jeżdżą jak jacyś władcy, a my musimy iść chodnikiem to i immiedietly want to cry Smutny , i boli mnie że nikt nie dostrzega tego oczywistego humiliation Smutny

Za antykobiece odśnieżanie wymierza sie kare połamania rąk odśnieżającemu

Post o żartach

We need to talk about jokes, to narzędzie patriarchalnej opresji które jedynie jest ukryte pod płaszczykiem czegoś "fajnego" nie zlicze sytuacji ile razy wymiotowałom , vomit, gdy za młodu matkosoba zmuszała mnie do spotykania się z wujkiem, dziadkiem czy innymi white male ,a ci rzucali te swoje obrzydliwe żarciki, are you even awere how much of them are o kobietach? O blondynkach, o weerlandkach, o kierowniosobach...Nawet potrafią sobie robić żarty z tak poważnych issues jak feminizm, i inkluzywność, to naprawde zaszło za daleko. We need to ban jokes, bo są one not worth harmingowania innych a praktycznie zawsze to robią Smutny

Za opowiadanie żartów w Aralii grozi kara chłosty, w przypadku recydywy kara może zostać zamieniona na wyrwanie języka.

Post o porwaniach

Same problem as with morderstwa, to kobietsoby są głownymi ofiaramy porwań dlatego należy ich jak najszybciej zakazać, jeśli zabronimy czegoś ustawą to issue natychmiast zniknie, a świat znów będzie inclusive, cheerful and kolorowy <3 <3 <3 #makelove not porwania, Aczkolwiek powiem hehe że jak patrze na tego Oskara to w sumie nawet nie miałabym problemy jakby taki mnie porwał <3 albo nawet zgwałcił <3 Uśmiech Uśmiech Uśmiech Szkoda ze wszyscy males nie sa jak on Smutny

Za porwanie w Aralii grozi kara wcielenia do PMOB

Post o nietęgiej minie

Obecnie w Aralii zachodzą bardzo pozytywne zmiany, rządsoby w końcu wzieły się za inkluziwity, lgbtqa issues, and woman rights, i być może kiedyś będzie wprowadzone coś na ksztalt equality, choć w to wątpie...No ale przynajmniej teraz łatwo wykryć te najgorsze męskie obrzydlistwa, każdy kto narzeka i jest nieszczęśliwy na te zmiany stoi na straży patriarchatu i na pewno fantazjuje o mordowaniu i gwałceniu kobiet, we - should - not - ALLOW IT!

Za nietęga mine, i wszelkie antyrządowe (czyli antykobiece!) opinie grozi kara psychoterapi

Po ciężkiej pracy mój trud skończon, teraz tylko czekać aż król dokona korekty wizualnej i możemy przejść do dyskusji, a potem do głosowania!

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #71 : Marca 09, 2022, 06:07:48 »

Postaram się pod wieczór.

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #72 : Marca 09, 2022, 08:07:53 »

Kodeks Karny Guberni Aralskiej

przyjęty przez Diatte dnia .. .. 2022 roku

Biforek, czyli Preambuła

No to co się obecnie dzieje to jest literally PIEKŁO KOBIET! Należy natychmiast wprowadzić matriarchat, bo tylko w ten sposób fashyzm nie przejdzie, a więc postujeę (tosuję hehe) ten oto Kodeks który wreszcie pomoże nieco w walce z patriarchatem, zabijaniem zwierząt na jedzenie i Mistrzem Budzimirem (cancelled). Myślę, że jest to baza i essa.

1. Post o złodziejach:

No i znowu libki się zesrały XDDD Byłom wczoraj z ekipą na squocie w Bździszewie i wywaliłom jednego white male z domu, a ten się spłakał, że to jego własność. Mamy 21 wiek i ludzie dalej nie wiedzą że własność prywatna to kradzież XDDDDDD

- LMAO She/It

Za kradzież w Aralii przewiduje się umieszczenie w kolektywie poprawczym na okres do 10 lat, w zależności od wartości skradzionych dóbr.

2. Post o morderstwach:

Wedługg najnowszego raportu ACAB w Aralii morduje się więcej kobiet niż mężczyzn. No IMO nie ma co się dziwić, jak ciągle patriarchat pierze chłopczykom z małymi fiutkami mózgi i zachęca do przemocy wobec kobiet. Literally przeżywamy tu PIEKŁO i jest za nie odpowiedzialny oczywiście biały stary pryk Derikor. To jest ciemnogród i jeśli czegoś się z tym nie zrobi to dalej #opresja osobokobiet będzie trwała!

Za morderstwo mężczyzny w Aralii przewiduje się kare do 1 miesiąca ograniczenia wolności, zaś za morderstwo kobiety - karę śmierci, bądź dożywotnie umieszczenie w kolektywie poprawczym.

3. Post o gwałtach:

Jezuuuu, ale inba dzisiaj, prawie się porzygałom ze stresu. Znowu jakieś incele na ulicy się na mnie patrzyły gdy szłom z moim sexfriend z PMOB, przyleźli z tymi swoimi obrzydliwymi ryjami i zapytali, czy mogą w czymś pomóc bo właśnie miałom #atak paniki. Kiedy wreszcie ci żałośni frustraci zrozumieją, że gdy się na mnie patrzą to czuje się jakby mnie rozbierali? Literally teraz się trzęsę aż z nerwów, a KSZ oczywiście nie uznało mojego zgłoszenia o gwałcie Zawstydzony

Moje insta: SexynudesCrazygirll

Za gwałt w Aralii przewiduje się egzekucję za pomocą uduszenia pośladkami.

4. Post o hejt krajms:

Cały dzień dziś siedzę i płaczę, kiedy ten pieprzony świat po prostu się skończy. Widziałom na ulicy dziś, jak banda męskich prymitywów biła Dreamlandczyka tylko dlatego, że ten skorzystał ze swojej wolności do free love no boundary do jakiegoś 10-letniego niewaginopozytywnego. I potem jeszcze śmieli mówić, że to oni bronią jakiś wartości. Jeśli pozwolimy takim ludziom dalej głosić swoje chore nienawistne poglądy to nigdy nie osiągniemy prawdziwej równości i nie wyjdziemy z ciemnoty. Wolność słowa ale nie wolność do nienawiści, nie wolność do przemocy!

Za hejt krajms przewiduje się karę wystrzelenia z katapulty, mniej więcej w kierunku Zlewni.

5. Post o sprzeciwie wobec kobiety:

Ludzie, czy wyście już zupełnie zdurnieli? Naprawdę w dzisiejszych czasach w dalszym ciągu wam się roją jakieś męskie rządy? Przecież absolutnie każdy rząd tych świń to były wojny i bieda. Jeśli w końcu wprowadzimy parytet 80 procent kobiet w rządzie ze świata znikną praktycznie wszystkie problemy! IMO kobiety są spokojniejsze, bardziej ugodowe i literally po prostu dobre... i naprawdę im LMAO z każdego kto tak nie uważa.

6. Post o Kułactwie:

I'm crying right now, ale płakówa, biedne dzieci na ulicy nie mają chleba a właśnie widziałom jak jeden rolnikofacet (rolsoba) z wielkim brzuchem i piwem szedł przez miasto. W jaki sposób ktoś sobie tłumaczy to ze to jest good? Że jeden ma tyle a drugi praktycznie nic? Bo pracuje na polu? Praca na polu to literally ciemnogród, i to jest po prostu outrageujące że ludzie po studiach społecznych w zakresie seksologii nie mogą wyżywić dzieci, a jakieś męskie świnie się pasą naszym kosztem. Należy zabrać im i dać nam bo inaczej literally dostanę #panicattac

Za kułactwo, rozumiane jako posiadanie przez osobę prywatną w Guberni Aralskiej ziemi o powierzchni łącznej powyżej hektara, grozi kara otrzymania voucheru na randkę z Laszkiem Młynariewem.

7. Post o oszustwie:

Girls, Can u imagine this? Sparowało mnie na tinderku z Klaudiuszem.. i sobie myślę "hot hot hot", dam mu się zniszczyć i zawładnąć sobą (crying emojii)! I potem się z nim spotykam i co się okazuje? Że to jakiś spocony śmierdzący biedny incel, prawie się nie przygałam/łom. I on mi mówi czy możemy chociaż porozmawiać, a ja już mam hiperventilation. Błagam niech ktoś mnie stąd zabierze bo dostałom/am paraliżu i nie mogeę się ruszyć ze strachu a ten incwel ciągle do mnie gada, help, ratunku! Like and share!

Za oszustwo grozi kara wejścia na najwyższą górę Guberni Aralskiej nago.

8. Post o sprzeniewierzeniu pieniędzy:

I hate my mother, nie cierpię matkoosoby. Prosiłom dziś matkę by mi kupiła xanaxik w aptece na najbliższe party u Oskara, a ona co? Że niby szkoła się zaczyna i kupuje mi jakieś podręczniki wypełnione męska propagandą. Czy ona nie jest w stanie JUST zrozumieć ze szkoła to siedlisko mizoginii, a te podręczniki za każdym razem jak je czytam doprowadzają mnie do płaczu? Ja potrzebuje tego XANAXU by powstrzymać moje ataki paniki, a ona po prostu je ciągle we mnie triggeruje, fuck.

Za sprzeniewierzenie pieniędzy grozi kara grzywny do miliona loli, bądź kara pozbawienia wolności do lat trzech.

9. Post o przepowiadaniu złej pogody:

Dziś chciałom oddać się #freelove pod chmurką z moją psobą, osobą partnerską Oskarem Deweloperskim, a tu jakiś obrzydliwy niski białasek w TV gada, że dziś będzie deszcz. No nie dość że to jest żałosne, to jeszcze obrzydliwe, przecież ten incel z zazdrości o to że Oskar przez to ze nie jest toxic manlet będzie miał dostęp to my bad pussy, specjalnie tak powiedział, mam na to dowód. Dziś byłom u mojej zaprzyjaźnionej osoby wiccańskiej i jak rozrzuciliłołyśmy tarota to tarot pokazał ładne sun. Chociaż ci rasiści z prognozy pogody pewnie siedzą dalej w jakimś budzimirystycznym ciemnogrodzie i nie są gotowi otworzyć się na energie kosmosu / CANCEL NOW!!!!!!

Za przepowiadanie złej pogody w Guberni Aralskiej grozi kara porządkowa w wysokości grzywny będącej trzykrotnością średniego wynagrodzenia w Zjednoczonym Socjalistycznym Królestwie Hirschbergii i Weerlandu. Jeśli prognoza dodatkowo przyczynia się do psucia planów kobiet kara staje się karą pozbawienia wolności do pół roku.

10. Post o intelektualizmie antykobiecym:

OMG, dziś byłom u doktora bo mnie rsoba zmusiła (tak moja żałosna matka dalej się upiera, że jest kobietą lol) a ten obrzydliwy male mnie wyśmiał. Powiedziałom mu że jestem self diagnosed autism, borderline, #depression, a on mi zaczął robić jakieś "naukowe" testy i wyszło ze nic z tego mi nie dolega. Nie dość, że my, kobietsoby, byłyśmy upokarzane przez całą naszą historie, to teraz jeszcze coś takiego... Pozostaje czekać jedynie na reformę zdrowia by tacy obrzydliwcy wreszcie stracili te swoje ciepłe posadki. Na szczęście potem poszłam do profesjonalnej horoskopistki i dostałam sensowną diagnozę <3 Są we mnie dwa wilki.

Za intelektualizm antykobiecy grozi kara lobotomii.

11. Post o seksualizacji:

I.NEED.TO.KILL.MY.GRANDFATHER, Słuchajcie moje kochane ksoby. Niestety - ten post będzie smutny, musimy porozmawiać o zjawisku seksualizacji. Dziś byłom u mojego dziadka, a ten pochwalił moje włosy i jeszcze chciał mnie przytulić. Ten stary oblech dosłownie mnie dotknął... I'm literally crying right now Zawstydzony Zawstydzony Zawstydzony Zawstydzony. Muszę iść na co najmniej 4 #psychoterapie, tak 4! Ten straszny czyn dotknął mnie mocniej bo jestem empatką i osobą wysokowrażliwą. Oczywiście już zadzwoniłom na policję i dziadek czeka teraz w areszcie na proces <3, Mam nadzieje ze to stare truchło szczeźnie <3

Za seksualizację kobiet grozi pozbawienie genitaliów i konieczność ich spożycia w programie telewizyjnym nadawanym na żywo.

12. Post o incelstwie:

Niech somebody się w końcu pozbędzie tych inceli, plzzzzz, dlaczego oni muszą być takim peak toxic masculinity? Siedzą i uprawiają te, tfu, męskie zawody, jak informatyka, czym umacniają kulturę patriarchatu. Próbują do mnie zarywać jąkając się i wzbudzając poczucie winy, czym próbują zatrzeć oczywisty fakt że są literally monsters, i wgl nic nie wspominają o womanandnonbinarypersonsopression. Dlaczego oni nie mogą być esencja feminizmu jak mój kochany Oskar z PMOB? Wgl kochane jaki ten mój Oskar jest hot hot hot, zawsze jak prosi bym oddała mu się jak ostatnia szmata którą jestem to aż mnie przechodzi ekstaza mmmmm! #KILLALLINCELS #OPRESSION #INSTAGRAM #MYNEWLAMBO #LUDSZLACHECKINIEPRACUJE #ZAHAJSOJCOSOBYBALUJ

Za incelstwo grozi kara niewolnictwa w gospodarstwie domowym kobiety w związku bądź, w wypadku odmowy lub ucieczki, kara śmierci poprzez obdarcie ze skóry.

13. Post o nieostrożności na drodze:

Mam już dość, DOŚĆ, tych ociekających testosteronem męskich świń! Za każdym razem jak próbuje se grzecznie, nieagresywnie, nieofensywnie pojechać do #gallery to dostaje kolejnego panic attac. Młode chłopaczki mają tą swoją pathetic potrzebę rywalizacji i urządzają sobie jakieś wyścigi na drodze, ewidentnie widać w tym small dick complex, a państwo z tym praktycznie nic nie robi Smutny

Za nieostrożną jazdę, niedostosowywanie prędkości do warunków skutkujące ryzykiem spowodowania wypadku grozi kara pozbawienia prawa jazdy, praw publicznych, lewego oka i rok zsyłki do Guberni Zachodniej.

14. Post o odśnieżaniu:

Myślę, że nadszedł czas by porozmawiać o issue odśnieżania, do tej pory zawsze był on zakrzykiwany jakimś męskim whataboutismem, ale wbrew powszechnej opinii nie jest to błahy problem. I jak ktoś nie jest super privliged to od razu zobaczy ze to jest kolejny sposób na manifestacje seksizmu.
Women-persons według moich statystyk rzadziej poruszają się samochodem, oczywiście wynika to z tego, że są more aware o problemie global warming. A obrzydliwy patriarchalni robole zawsze zaczynają odśnieżanie od ulic a nasze chodniki zostawiają samym sobie. Przecież jak ja widzę odśnieżoną ulicę, po której te męskie świnie jeżdżą jak jacyś władcy, a my musimy iść chodnikiem to i immiedietly want to cry Smutny I boli mnie, że nikt nie dostrzega tego oczywistego humiliation  Zawstydzony

Za antykobiece odśnieżanie wymierza się karę połamania rąk odśnieżającemu.

15. Post o żartach:

We need to talk about jokes: to narzędzie patriarchalnej opresji które jedynie jest ukryte pod płaszczykiem czegoś "fajnego". Nie zliczę sytuacji, ile razy wymiotowałom, vomit, gdy za młodu matkosoba zmuszała mnie do spotykania się z wujkiem, dziadkiem czy innymi white male, a ci rzucali te swoje obrzydliwe żarciki, are you even awere how much of them are, o kobietach? O blondynkach, o weerlandkach, o kierowniosobach? Nawet potrafią sobie robić żarty z tak poważnych issues jak feminizm i inkluzywność. To naprawdę zaszło za daleko! We need to ban jokes, bo są one not worth harmingowania innych a praktycznie zawsze to robią  Zawstydzony

Za opowiadanie żartów grozi kara chłosty. W przypadku recydywy kara może zostać zamieniona na wyrwanie języka.

16. Post o porwaniach:

Same problem as with morderstwa: to kobietsoby są głównymi ofiarami porwań i dlatego należy ich jak najszybciej zakazać! Jeśli zabronimy czegoś ustawą to issue natychmiast zniknie, a świat znów będzie inclusive, cheerful and kolorowy <3 <3 <3 #makelove, not porwania. Aczkolwiek powiem hehe, że jak patrze na tego Oskara to w sumie nawet nie miałabym problemy jakby taki mnie porwał <3 albo nawet zgwałcił <3 Uśmiech Uśmiech Uśmiech Szkoda, że wszyscy males nie są jak on! Smutny

Za porwanie w grozi kara wcielenia do PMOB.

17. Post o nietęgiej minie:

Obecnie w Aralii zachodzą bardzo pozytywne zmiany: rządsoby w końcu wzięły się za inkluziwity, LGBTQASD+ issues and woman rights i być może kiedyś będzie wprowadzone coś na kształt equality, choć w to wątpię... No ale przynajmniej teraz łatwo wykryć te najgorsze męskie obrzydlistwa: każdy, kto narzeka i jest nieszczęśliwy na te zmiany stoi na straży patriarchatu i na pewno fantazjuje o mordowaniu i gwałceniu kobiet. We - should - not - ALLOW IT!

Za nietęgą minę i wszelkie antyrządowe, czyli antykobiece, opinie grozi kara psychoterapii.

Na prośbę Towarzysza Gubernatora przedstawiam zredagowaną wersję projektu. Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że tego redagowania było skandalicznie wiele i zajęło mi to więcej czasu niż planowałem.

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #73 : Marca 09, 2022, 08:16:04 »

A zatem otwieram oficjalną dyskusje nad projektem, dyskusja potrwa do 11 marca , godziny 20:00. Zachęcam wszystkich chętnych do zabrania głosu.

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #74 : Marca 09, 2022, 10:00:34 »

Ważny projekt, wyważony, dostosowany do specyfiki Aralii. Takich działań nam potrzeba.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.07 sekund z 19 zapytaniami.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 2: index.polish-utf8 (default), Modifications.polish-utf8 (default).
Files included: 8 - 364KB. (show)
Queries used: 19.

[show queries]