Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwca 02, 2012, 01:20:37 » |
|
Towarzysz Monde podał chyba jakąś aralską wersję tego przysłowia. W Weerlandzie na pewno mówi się, że: "książkę należy oceniać po okładce".
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwca 03, 2012, 09:24:32 » |
|
Słusznie prawisz. Mogę podać przykład- jakiś czas temu wziąłem do rąk jedną z książek A. Pilipiuka. Miała ona bardzo ładną i interesującą okładkę. Zdecydowałem się przeczytać owe dzieło. Okazało się, że to bardzo ciekawa lektura.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwca 04, 2012, 02:45:14 » |
|
Ta okładka ma bardzo wymowną symbolikę a teraz, gdy nie ma jej wcale, symbolika jest jeszcze bardziej tajemnicza!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwca 04, 2012, 04:17:52 » |
|
A rzeczywiście. Mi już też, ale skoro książka sprzedawana jest na kilogramy to ile waży jeden egzemplarz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwca 06, 2012, 05:52:05 » |
|
Jeden egzemplarz waży 0,5 kg.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwca 06, 2012, 06:02:44 » |
|
Faktycznie. Oto ona: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwca 10, 2012, 05:12:57 » |
|
Wkrótce ukaże się ponoć drugie wydanie z napisanym przeze mnie wstępem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|