Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwca 16, 2021, 10:57:15 » |
|
Dobra, zgadzam się . Już sobie informacje w sygnaturze ustawiłem. Herb ustawiłem sobie ale ten herb jest podobny do herbu Severina Castiglioniego -Faradobusa który był też moim potomkiem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2021, 11:36:34 wysłane przez Aleksy Filipke »
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwca 16, 2021, 11:54:40 » |
|
Nie lepiej stworzyć własny zamiast podkradać innym bez ich zgody?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwca 16, 2021, 11:57:23 » |
|
Nie umiem tworzyć herbu.
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwca 16, 2021, 12:01:19 » |
|
Mogę pomóc, wystarczy poprosić. Nie obiecuję, że dzisiaj, bo jestem realowo trochę zajęty, ale nie jest to jakoś ponad moje siły.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwca 16, 2021, 12:08:22 » |
|
Oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwca 16, 2021, 12:10:41 » |
|
A co zaś się tyczy Twoich przodków to po kwerendzie w archiwach stwierdzam co następuje:
Ludwik Bezdzietny wbrew przydomkowi miał potomka ino zrobionego na boku. Imię jego było Borys, a nazwisko miał po matce - Adamie Filipke, królowej zamtuzów ówczesnego Hirschbergu, która używała także pseudonimu "Pani Marasińska". Z czasem dzięki znajomością powrócił on do grona elit Królestwa, a było to już w czasach Ludowo-Demokratycznej Republiki Narodów. Został wybrany szefem bezpieki na rejon Kleinteilen, gdzie żył sobie w spokoju do rewolucji w 2010 roku, gdy przewrócił się o wycieraczkę i umarł tuż przed procesem. Wcześniej urodził mu się syn Giertych, który zginął w ramach jednej z czystek (ku milczącej rozpaczy ojca) i córka Gryzelda-Tamara - działaczka partyjnej organizacji kobiecej. Ta wyszła za niejakiego Ogdena, który był potomkiem jednej z linii Faradobusów zapoczątkowanych przez księcia Kazimierza Chędożyciela (jak wiadomo już w jego czasach jego potomków można było napotkać w każdej hirschberskiej wsi), a w praktyce żył jak chłop w pobliżu miasteczka Grauburg. Tym sposobem na przełomie wieków powstałeś Ty i dlatego nosisz podwójne nazwisko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|