|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #135 : Lipca 12, 2014, 05:20:14 » |
|
Nie wiem jak reszta, ale jak takich nie mam.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #136 : Lipca 12, 2014, 07:21:09 » |
|
U mnie jest wszystko ładnie pięknie buziacznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #137 : Lipca 12, 2014, 08:17:16 » |
|
Ja tam uważam, że większe godło prezentowało się lepiej. A bugów żadnych nie odnotowałem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #138 : Lipca 16, 2014, 11:38:06 » |
|
Też nie mam bugów. I zgadzam się co do godła. To małe to jak jakiś karzeł wygląda, a nie godło.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #140 : Października 30, 2014, 03:45:22 » |
|
23 października Rada Miasta San Silvestro nadała pośmiertnie Arkadiuszowi II Filipowi medal za za zasługi dla Miasta San Silvestro. Tytuł ten wiąże się z nadaniem Honorowego Obywatelstwa SanS i tablicy w Alei Honorowej.
Chciałbym przekazać uroczyście ten medal, proszę tylko o wyznaczenie terminu i miejsca.
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #141 : Października 30, 2014, 04:13:32 » |
|
Proponuję, by Triada zdecydowała co z tym fantem zrobić. Ich Królewskie Moście Joksymil i Ferdynand myślą to co ja, a ja myślę to co Wielki Sternik. Dlatego też z chęcią wysłuchamy Jego Wielkiego Następcy- Premiera Tysiąclecia. Dobrze by było, gdyby swoje trzy lole wtrącił jeszcze Czcigodny Gubernator Wszechzachodu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #142 : Października 30, 2014, 09:46:23 » |
|
Trzeba jeszcze raz przywołać Arkadiusza i wręczyć mu medal. Zlecimy to proste zadanie jakiemuś pobocznemu szamanowi.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #143 : Października 30, 2014, 10:31:51 » |
|
Tak, proponuję przedtem zaprosić delegację z San Silvestro na uroczysty obiad w jakimś ładnym miejscu, chociażby w dawnym mieszkaniu uzurpatora na starówce.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #144 : Października 31, 2014, 10:13:32 » |
|
Zatem czekamy na info 
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #145 : Listopada 02, 2014, 02:23:12 » |
|
Właściwie to ja przecież jestem znachorem, najlepszym w swoim fachu, a według terminologii szlacheckiej szaman to synonim znachora. Mogę przywołać Arkadiusza bez angażowania w to osób niekompetentnych. W dodatku po okazyjnej cenie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #146 : Listopada 02, 2014, 04:55:04 » |
|
Wspaniale. Znachor znachorem, ale trzeba jeszcze kupić wódkę i zamówić katering. Płacimy my czy strona wręczająca?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #147 : Listopada 02, 2014, 05:54:41 » |
|
Logiczne, że strona wręczająca powinna pokryć koszta wręczenia ale Lud Szlachecki powinien okazać gościnność, tak więc wypada podzielić się kosztami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #148 : Listopada 11, 2014, 06:19:27 » |
|
Proponuję wystosować do San Silvestro oficjalny list z informacjami nt. uroczystości. Kto z nas ma konto w Trizondalu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #149 : Listopada 11, 2014, 06:20:34 » |
|
Chyba każdy akurat.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|