Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #105 : Maja 13, 2014, 07:23:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #106 : Maja 13, 2014, 07:35:31 » |
|
Negocjacji chcę. Mam układ.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #108 : Maja 13, 2014, 07:48:22 » |
|
Prosta sprawa. Ile płacisz? Lepiej tupnąć raz a dobrze, niż pierdzieć po kawałku, a każdy głos się liczy, nie? Jestem dobrym więziennikiem. Kiedyś mnie skazali za torturowanie więźniów. Dowód :http://robotnicza.wordpress.com/2011/07/03/oswiadczenie-prp-rls-w-sprawie-tzw-republiki-ludowej-trizondalu-weerland-i-maklow-wydaleni-z-rady-panstwa/
Szybć myślej, znaczy myśl szybciej bo chcę piniądze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 13, 2014, 08:35:16 wysłane przez Siergiej Makłow vel Sterlicht »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #110 : Maja 13, 2014, 08:39:59 » |
|
A no dawaj je na moje konto, a ja ze swoją dziczą pomożemy zwalczyć dżenderyzm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #112 : Maja 13, 2014, 09:12:59 » |
|
To były jednorazowe przypadki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #114 : Maja 14, 2014, 02:51:42 » |
|
A więc zwożę swoje przyrządy do tortur z Siedmiogrodu! Umowa stoi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #115 : Maja 14, 2014, 04:11:10 » |
|
Zabezpieczysz wierność Centralnego Okręgu Stołecznego. Kto dzierży przemysł, ten ma władzę! Każdy wichrzyciel z tych terenów trafi do Ciebie. Zadbaj o to, by plotki skutecznie zniechęcały następnych.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #116 : Maja 14, 2014, 04:46:42 » |
|
Armia jak zwykle nic nie czyni, gdy tylko obejmę tron zastąpię KSZ skuteczną drużyną królewską!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #117 : Maja 14, 2014, 04:53:57 » |
|
Jedyna słuszna rzecz jaką dotychczas uzurpator powiedział, trzeba utworzyć drużynę/gwardię Królewską, szeroko opisaną i z różnymi wydarzeniami jak w Westeros
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #119 : Maja 14, 2014, 08:37:50 » |
|
Ale to nie miejsce na armię. Jak na razie nikt z nikim nie walczy. Jedynie na Żuławach zdarzył się otwarty bunt i tam armia działa. Od zwykłego pilnowania porządku są jednostki milicyjne, a także PMOB.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|