|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #181 : Czerwca 18, 2012, 10:09:16 » |
|
Nie mówcie mi o jedzeniu przy moich dolegliwościach układu pokarmowego. A dodam, że sam wolę szokobąsy od np michałków i krówek (acz krówki lubię).
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #182 : Czerwca 18, 2012, 07:31:19 » |
|
To nie są same monocukry. W słodyczach są też przecież min tłuszcze, białka i cukry złożone.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #184 : Czerwca 19, 2012, 09:25:43 » |
|
Mimo wszystko ze słodyczy wolę czipsy i żelki. Aj przez tą chorobę nie mogę właściwie wykorzystać zapasu haribów, które trzymam w szafce.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #186 : Czerwca 19, 2012, 07:33:07 » |
|
A sacharoza to nie jest cukier złożony? Przecież składa się z dwóch cukrów prostych... A sacharoza jest przecież słodka.
A Król to naraz je te czipsy i żelki? Bardzo awangardowo.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #187 : Czerwca 19, 2012, 07:39:03 » |
|
Obecnie jem tylko suchary. Ale i czipsy żelkami przegryzać mi się zdarza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Czerwca 09, 2013, 05:50:30 » |
|