Zjednoczone Socjalistyczne Królestwo Hirschbergii i Weerlandu
Stycznia 25, 2026, 03:52:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak pomóc ZSKHiW?  (Przeczytany 1129 razy)
Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« : Grudnia 02, 2015, 12:39:29 »

ZSKHiW od dłuższego czasu bardzo kiepsko działa. Choć pojawiły się tutaj nawet spamboty, to ze świecą w ręku szukać żywych mieszkańców, którzy mieliby czas i byli aktywni w kraju.  W listopadzie aktywność spadła do 56 postów (przez cały miesiąc!) . Co jakiś czas jakiś mieszkaniec/obywatel zagląda na forum, ale nic się konkretnego nie dzieje.
Choć jestem w ZSKHiW tylko gościem, to życzyłbym sobie i Wam wszystkim, by wróciły stare dobre czasy aktywności tego kraju. Jak to zrobić?

(-) Marcel Hans
Nikolai Petrović
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudnia 02, 2015, 07:37:51 »

Jakiś czas temu rozmawiałem z Ametystem o pewnej koncepcji powołania organizacji międzynarodowej, zajmującej się wspomaganiem aktywności w krajach członkowskich. Mrugnięcie Myślę że najwyższa pora, aby przejść do realizacji tego pomysłu. Niebawem podam więcej szczegółów.
Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudnia 02, 2015, 07:50:20 »

Wydaje mi się, że ZSKHiW potrzebuje też jakiegoś wewnętrznego nowego otwarcia, żeby starzy obywatele mieli chęci tutaj pisać (bo widzę, że zaglądają).
Może problemem jest brak nowych koncepcji narracyjnych?

(-) Marcel Hans
Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudnia 07, 2015, 09:12:03 »

Ktoś tu jeszcze zagląda?

(-) Marcel Hans
Maciej Kamiński
Wielki Kniaź Tomaszewa
Imigrant

Posłuch 0

Kropki przed emotikonami!

« Odpowiedz #4 : Grudnia 12, 2015, 11:16:14 »

Zaglądać to zaglądają.

Złej sławy bialeńskie Gestapo Ortograficzne.
Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Grudnia 12, 2015, 11:53:55 »

Ale czy ktoś chce walczyć o ZSKHiW i dla ZSKHiW?

(-) Marcel Hans
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Numer gg: 48274042

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Lutego 13, 2016, 11:59:49 »

Rząd opracował wreszcie program stymulacji aktywności. ZSKHiW nie jest jednak państwem totalitarnym, więc członkowie rządu zamiast kogokolwiek do programu zmuszać, będą własnymi rękami pracować przy jego realizacji. od tej pory postaram się przynajmniej zadbać o to aby nie zdarzały się dni bez postów na forum. Ponad to, spróbuję przynajmniej raz w tygodniu tworzyć coś sensowniejszego tj. opis miejscowości, wydarzeń, przedsiębiorstwa, inwestycji. Nie mogę zagwarantować więcej, choć mam nadzieję, że mimo braku gwarancji uda mi się, przynajmniej momentami, wykazywać większą aktywność.

Zarządca Guberni Zachodniej,
Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW,
Dyrektor IBW,
Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego,
Geniusz Troski o Człowieka
(-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben

Ametyst
Rex Ambulans Serenissimus
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Lutego 15, 2016, 05:27:10 »

Myślę, że warto rozciągnąć ten plan na wszystkich członków Politbiura. Oczywiście pomijając Premiera Tysiąclecia, bo Jego Nieustanna Obecność jest rzeczą oczywistą.

prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimus
Ametyst z rodu Faradobusów

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Lutego 15, 2016, 06:17:35 »

Myślę nawet, że moglibyśmy odciążyć Premiera Tysiąclecia, odejmując mu trudu piastowania niektórych stanowisk aby mógł jeszcze więcej czasu poświęcać na zgłębianie nauk Wielkiego Sternika.

Dyrektor IBW,

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Lutego 16, 2016, 11:25:46 »

Rząd opracował wreszcie program stymulacji aktywności. ZSKHiW nie jest jednak państwem totalitarnym, więc członkowie rządu zamiast kogokolwiek do programu zmuszać, będą własnymi rękami pracować przy jego realizacji. od tej pory postaram się przynajmniej zadbać o to aby nie zdarzały się dni bez postów na forum. Ponad to, spróbuję przynajmniej raz w tygodniu tworzyć coś sensowniejszego tj. opis miejscowości, wydarzeń, przedsiębiorstwa, inwestycji. Nie mogę zagwarantować więcej, choć mam nadzieję, że mimo braku gwarancji uda mi się, przynajmniej momentami, wykazywać większą aktywność.

Patrzę na dzisiejszy dzień i gratuluję kierownictwu Państwa i Partii pierwszych sukcesów.

Myślę nawet, że moglibyśmy odciążyć Premiera Tysiąclecia, odejmując mu trudu piastowania niektórych stanowisk aby mógł jeszcze więcej czasu poświęcać na zgłębianie nauk Wielkiego Sternika.

Naszym problemem nie jest to, czy możemy odciążać Premiera Tysiąclecia, bo Premier Tysiąclecia (podobnie jak Wielki Sternik) jest i był człowiekiem prostym i skromnym (tak jak prosty i skromny był, wspomniany już, Wielki Sternik). Pytanie, czy w ogóle jest możliwe znalezienie godnych, bądź co bądź, następców Premiera Tysiąclecia?

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Lutego 16, 2016, 11:53:01 »

Patrzę na dzisiejszy dzień i gratuluję kierownictwu Państwa i Partii pierwszych sukcesów.

Jaką rachubę przyjmujesz przy obliczaniu dni, jeśli można wiedzieć?

Naszym problemem nie jest to, czy możemy odciążać Premiera Tysiąclecia, bo Premier Tysiąclecia (podobnie jak Wielki Sternik) jest i był człowiekiem prostym i skromnym (tak jak prosty i skromny był, wspomniany już, Wielki Sternik). Pytanie, czy w ogóle jest możliwe znalezienie godnych, bądź co bądź, następców Premiera Tysiąclecia?

Niezbadane są ścieżki monarchosocjalizmu.

Dyrektor IBW,

Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Lutego 17, 2016, 12:32:17 »

Bardzo mnie to cieszy, bo były momenty, że o ZSKHiW się szczerze bałem.
Teraz trzeba pomyśleć, by nie tylko "coś" się działo, ale aby to "coś" było fajne!

(-) Marcel Hans
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Lutego 28, 2016, 09:30:18 »

Nie wytrzymie, znowu mnie okoliczności odcięły od forum.

Dyrektor IBW,

Marcel Hans
Człowiek Pracy

Posłuch 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Lutego 29, 2016, 01:47:47 »

Ale już Tow. wrócił?

(-) Marcel Hans
Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Lutego 29, 2016, 09:12:55 »

Kierownictwo Partii jest zawsze z nami.

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.029 sekund z 17 zapytaniami.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 2: index.polish-utf8 (default), Modifications.polish-utf8 (default).
Files included: 8 - 364KB. (show)
Queries used: 17.

[show queries]