Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #225 : Października 17, 2013, 09:55:31 » |
|
Ale ten uzurpator głupi! Głowe se schował między girami i myśli, że jak on nas nie widzi to my go nie widzimy! Tak w ogóle to strzelajta do wroga, bo już blisko! Tylko efektownie, a nie efektywnie! 
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #226 : Października 17, 2013, 10:06:32 » |
|
Dobra, z drogi pajace, wkraczam do akcji! Arek, trzymaj się, idę po ciebie!  Osłaniajcie mnie! Tylko się nie mieszajcie, Joksymil jest mój! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #227 : Października 17, 2013, 10:55:04 » |
|
Nie! Moje hamerykunie giną! To niemożliwe jest no kurde no! Barykady przy portalu! Szybciej, bo nogą tupnę! Zamknijta tego peptymusa w jednej sali, a piniondze w drugiej! Jak to po co? Ja mam to kurde wiedzieć? Gdzie jest kurde pomoc? Wszyscy strzelajta do Laszka! Tam na murku chowa się za powietrzem! 
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #228 : Października 17, 2013, 11:10:22 » |
|
Realni nie zdołali nas powstrzymać. Właśnie dotarłem z oddziałem PMOB do centrum Vergen. Widzę portal i kotłujących się wokół niego Realnych. Jakiś dziwny ten portal, tak nie może wyglądać porządna szczelina czasoprzestrzenna. Grałem w Portala 2, więc wiem o czym mówię. Tym bardziej należy go zniszczyć. Sądzę jednak iż kule nie zdołają uszkodzić tego mistycznego obiektu. Tu trzeba palników acetylenowych i nożyc do blachy! Ale to później. Wpierw musimy zabić Joksymila! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #229 : Października 17, 2013, 04:33:32 » |
|
No chodźże tu. Masz jakiegoś znachora?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #230 : Października 18, 2013, 01:42:48 » |
|
Nein, nein, NEIN! Nie zbliżajta się, mam tu uzurpatora! Jak podejdziecie bliżej to zastrzele, soldżery otoczyć mnie kurde! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #231 : Października 18, 2013, 01:45:14 » |
|
Ja też mam zakładnika. Nie wiem kto to, ale zastrzelę to, jak zabijesz Arka. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #232 : Października 18, 2013, 01:48:12 » |
|
A to jakaś satużystka z hameryki, to co mnie ona. No rusz się uzurpatorze, przechodzimy przez portala, tam mnie nie złapią ahahahahahahaha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #233 : Października 18, 2013, 01:56:09 » |
|
Nie, nie, nie, najpierw musisz się z kimś spotkać. Nadzorco Pumeks! Joksymil się stęsknił! -artwork.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #234 : Października 18, 2013, 01:57:35 » |
|
Nieeeeee. On sie patrzy tato nieeeeee! Zabijta go no! On mnie części skarbu pozbawił!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #235 : Października 18, 2013, 01:57:55 » |
|
Kilku pmobistów wyciąga niespodziewanie instrumenty muzyczne i zaczyna grać klimatyczną muzykę: http://www.youtube.com/watch?v=s_FZ_sC_OIUWziął łopatkę do spagetti i myśli, że zabije. W chwili, gdy Joksymil popuszcza na widok Pumeksa, Arkadiusz wykonuje obrót na stopie i... pluje Faradobusowi do oka. Gdy ten jest zdezorientowany Król przebiega na jednej nodze przez kordon równie zdezorientowanych hamerykanów i biegnie do PMOB i Laszka.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 18, 2013, 02:01:35 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #236 : Października 18, 2013, 01:59:34 » |
|
Co, nieeeeee! Strzelać! Złapie Cieeeeeeeeeeee! aaaaaaaaaaaaa! Niech giną kurde!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #237 : Października 18, 2013, 02:05:35 » |
|
Nie zważając na obecność Króla w polu rażenia rozpoczynamy ostrzał oddziału Joksymila. Nadzorca Pumeks dzielnie osłania Arkadiusza zestrzeliwując nadlatujące pociski.  Kilka pocisków trafia w portal. Tenże zaczyna dziwnie syczeć i dymić, zapewne się destabilizuje.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 18, 2013, 02:14:01 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #238 : Października 18, 2013, 02:07:29 » |
|
Aaaaaaaaaaaaaaa, oj ręką odpadła, aaaaaaaa mam cie kurna. No i co teraz uzurpatorze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #239 : Października 18, 2013, 02:08:23 » |
|
Ja przynajmniej mam dwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|