Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #210 : Października 15, 2013, 08:27:26 » |
|
Widzę, że Joksymil skupił się na bezpośredniej obronie kopuły i portalu, olewając swoją odsiecz. Żołnierze Amerykańscy czują się osamotnieni i tracą wolę walki. Na dodatek na pole bitwy zmierza w pośpiechu Drużyna Zbrojnych Laszka Młynariewa:  Uderzy ona w plecy armii realnych. To zapewne zakończy sprawę. Poza tym przybiegła do nas okoliczna ludność, licząc na ochronę przed wojną. Wykorzystamy ich w formie żywych tarcz. Walka o Vergen trwa! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #211 : Października 15, 2013, 08:30:17 » |
|
Kurde jaki ja głupi! Zapomniałem o nich! Szybko Hameryka pod kepułę, przerwać linie oblężenia, no szybciej kurde! W ogóle to daj ktoś miniguna czy coś! I jeszcze ten kostium na helołin! Ahahahaha ale jestem super! 
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #212 : Października 15, 2013, 08:44:09 » |
|
Amerykanie rzucają broń i rozpaczliwie pędzą do kopuły. Tłoczą się przy wejściu, walcząc o miejsce w bezpiecznym schronie. Pod kopułą zrobiło się tłoczno:  Teraz wystarczy zdobyć majątek Vergen. Nie musimy walczyć już na dwie strony. To znacznie ułatwia sprawę. Żołnierze, ostrzelajcie kopułę!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #213 : Października 15, 2013, 09:05:11 » |
|
Soldżerst! Wy goł do portal. Ja łont zostać hier!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #214 : Października 16, 2013, 03:04:52 » |
|
Szybcaj kurde, bo was dogonią! Niech kto wyśle przez portal kogo po pomoc! Murzyn musi pomóc! 
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #215 : Października 16, 2013, 03:20:02 » |
|
Widzicie! Joksymil żartuje z Murzynów, a nie wolno! Czarny będzie wściekły!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #216 : Października 16, 2013, 07:03:37 » |
|
Dobra, ja już nie mam jak pomóc, bo tej garstce ludzi, która została to się nie chce. Każdy członek PRL wie, że tak naprawdę, niewątpliwie jestem największym bohaterem tej wojny i tak naprawdę to ja dowodzę w Vergen.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #217 : Października 16, 2013, 08:33:11 » |
|
Szybko, musimy pokonać Joksymila nim wezwie wsparcie. Wszyscy do ataku! Polać kopułę kwasem fluoroworowym, zapewne się rozpuści!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #218 : Października 16, 2013, 08:50:28 » |
|
O nie! Szybcaj plastiki jakieś przynieście! I na kepułe dajcie! E Jasiu, co mi podpowiada? To głupie, plastiki słabe są! Żelazem i tytanem obłóżta! No tym z piwnicy! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #219 : Października 16, 2013, 09:01:39 » |
|
Ahahaha, kwas zadziałał roztapiając część kopuły wraz z jej szkieletem i osłoną. PMOBiści natychmiast wbiegają do wnętrza kopuły:  Dochodzi do brutalnej walki na bardzo krótkim dystansie: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #220 : Października 16, 2013, 09:16:17 » |
|
Tu jestem! No chodźcie! Zabieeerzcie mnie stąd! Tylko mordy na kłódkę, bo jestem przecież bohaterem tej bitwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #222 : Października 16, 2013, 09:39:48 » |
|
No martwy Budzimir z usta mi rozkaza wycięgnął! Róbta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #223 : Października 16, 2013, 09:46:14 » |
|
A żebyś wiedział, że jutro osobiście się z wami skonfrontuję. Ale najpierw muszę się przygotować. Na razie niech żołnierze spokojnie się ostrzeliwują: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #224 : Października 17, 2013, 07:31:07 » |
|
Dobra, tu mnie nie znajdą. Cholera, niechże oni chociaż łapią część hamerykańców. Nie mam zamiaru sam odbudowywać kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|