Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #165 : Października 08, 2013, 09:33:07 » |
|
IBW nic nie odda, z żadnej filii wrogowi.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #166 : Października 08, 2013, 09:34:04 » |
|
Chamstwo! Ja chcę wyjść!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #167 : Października 09, 2013, 03:42:05 » |
|
Dobra stary zboczeńcu, przybywam ponownie. Idź do tej swojej kobyły i nie przeszkadzaj, jak mądrzejsi rozmawiają.
Od tyłu do Ametysta podchodzi Joksymil i zaczyna przytulać księcia
Dobra Ty tam... Mam ofertę- jestem gotów rozwiązać Wasze problemy w zamian za przekazanie mi korony i ogłoszenie zarazem Budzimi... ej, co się dobierasz! Pomocy! DEWIANT!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #168 : Października 09, 2013, 04:19:09 » |
|
No bo bo nasza mamusia się tatą rozwiodła i on mnie tak prewekuje. No nie wciągaj mnie w to! W ogóle to chyba was ubijem i spokój.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #169 : Października 09, 2013, 04:44:00 » |
|
Dobra Młody... korony nie dam, bo wygranie przez Ciebie elekcji jest na chwilę obecną czymś zwyczajnie niemożliwym. Co do mianowania Cię Budzimirem VIII to oferta jest ciekawa...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #170 : Października 09, 2013, 08:50:56 » |
|
Ale mnie dupa swędzi. Tańcz błaźnie na tej swojej nodze! No szybciej, bo mocno swędzi. A teraz daj klapsa Ametystowi, bo mnie wciąga w swoje sprawy! Uhuhuhu!
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #171 : Października 09, 2013, 09:59:34 » |
|
Przykro mi, lecz jestem za delikatny i za inteligentny, by usługiwać takim kretynom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #172 : Października 09, 2013, 11:04:36 » |
|
Powieśta go za jajca i zróbta karuzele jak nie zacznie tańcować cham jeden!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #173 : Października 10, 2013, 04:40:38 » |
|
No dobra. Podrapię, choć nie jesteś tego godzien.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #174 : Października 10, 2013, 05:48:34 » |
|
Gdybyście ty i ten twój nie byli tacy głupi można by było tak się bawić Derikorem.
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #175 : Października 10, 2013, 07:11:35 » |
|
Afuj, nie tykaj mnie uzurpatorze, zboczeńcu jeden, sam się podrapie, ale to boli to tańcować masz, bo to śmieszne na jednej nodze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #176 : Października 10, 2013, 07:21:47 » |
|
Ale zamknij oczy, to będzie jeszcze zabawniej dla ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #177 : Października 10, 2013, 08:19:01 » |
|
Radosne harce przerywa wściekła kanonada. Z kilku stron jednocześnie nadlatują setki pocisków. Wszystkie padają jednak na kilkaset metrów przed majątkiem, gdyż nieznani strzelcy nie wzięli poprawki na siłę grawitacji. Wystarczy to jednak do wystraszenia obozujących tu i ówdzie żołnierzy Ameryki. Zza wzgórz na zachodzie wyłaniają się pojazdy z fioletowo-białymi oznaczeniami - ani chybi PMOB! Wreszcie nadeszli! A nie, to jednak sprzedawcy czekolady Milka. Ale nic straconego! PMOBiści atakują od wschodu i południa. Dobiegają na 900 metrów od kopuły, po czym chowają się po rowach i szambach, by móc tam wygodnie rozłożyć moździerze i karabiny maszynowe, a także oczyścić kiszki przed bitwą. Po kilku minutach dołącza do nich transporter opancerzony. Wysiada z niego kto, no kto? Ja!Joksymilu i Ameryko, okrążyliśmy was, musicie się poddać! PMOB rozpoczyna systematyczny, regularny ostrzał kopuły:
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #178 : Października 10, 2013, 09:14:48 » |
|
Szybko! Poddajcie się nieboraki, bo jeszcze mnie trafią!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #179 : Października 11, 2013, 11:40:33 » |
|
Brońta kepuły ludzie! PMOB lubi ciekać to szarżaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Idźta kupą, bo kupa śmierdzi, kupy nikt nie ruszy! Uzurpator zostaje ze mną tutaj kurde!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|