|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 07, 2013, 06:49:49 » |
|
To nie on !!!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 07, 2013, 07:12:17 » |
|
Ty masz coś wspólnego z tymi realnymi, czuję to!
Ach, wy, heretycy, i te wasze urojenia. To kocham w tym kraju!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 07, 2013, 07:21:15 » |
|
Bo hycla zawołam! Wilkołaki jedne z Neomezytu do Vergen uciekły i ludzi udają!
To wołaj. W historii wiliczonojokistów był tylko jeden wilkołak, brat Wiliczonojoka - Rabidin. Zginał, jak przemieniał się w człowieka.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 26, 2013, 11:02:45 » |
|
Do posterunku PMOB podjeżdżają dwa wozy pancerne, ciężarówka wypełniona ogórkami, kilka motorów wraz z załogą oraz trabant. Z samochodu wysiada kilku oficerów wraz z królem Arkadiuszem Filipem. Ten bierze i potrząsa leżącym nieopodal dziesiętnikiem:-Towarzyszu Dziesiętniku, Dziesiętniku! Nosz k**wa znajdźcie mi innego! Też pijany? Ty, poborowy! No dobra, starszy! Prowadź do setnika! 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 26, 2013, 01:11:55 » |
|
-Kurna, setniku. Ile zajmie wam to wszystko? Ja chcę się bawić!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 26, 2013, 06:57:06 » |
|
Jestem w tej armii wyżej od Ciebie! Na tamtym portrecie jestem! Poznajesz? (Co? Że tak? Dobra, daj).
Ekhem... To tego, no. Wódkę przywiozłem. Przepuść.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 28, 2013, 07:24:39 » |
|
Odzywa się radiostacja.
Trzzzzz.... odbiór? To ja! trzzzz nieważne kt... trzzzzzzz no ruszajcie k***a trzzzzz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 29, 2013, 08:45:18 » |
|
To realni też mają internet?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwca 01, 2013, 09:23:53 » |
|
Co z naszym posłańcem? Wiadomo dokładnie w jaki rejon świata Realnych go posłaliśmy? Tak przy okazji proponuję w przyszłości dostosować portal tak, by można było wyrzucać przezeń śmieci, co kiedyś zasugerował mi Budzimir. Z moich danych wynika, że Realni posiadają nieprzebraną puszczę w zachodniej części swej planety. Hirschbergowie z grabben za tradycyjne od wieków uznają wyrzucanie odpadków do Neomezytu, więc portal byłby rozwiązaniem dla całej reszty kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|