|
Ametyst
|
 |
« : Sierpnia 17, 2015, 04:44:40 » |
|
Towarzyszu Wicekrólu,
czy mógłbym sobie kupić tereny o powierzchni od 300 do 500 hektarów, położone na północ od mojego majątku Złoty Potok k. Laszkbergu? Jeżeli tak to ile by to kosztowało (włącznie z łapówkami)?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 18, 2015, 07:34:18 » |
|
Ludzie! Robota je! Jak to pojedzie ze mną do Bialenii i wykopie biedaszyb to dostanie bimber! Jest szansa żeby pomścić Młynariewa.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 15, 2021, 10:22:04 » |
|
Dobry,
Ile kosztowałaby taka działka co se pół hektara ma? I w jakiej gminie byłoby mi najkorzystniej się osiedlić?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 15, 2021, 12:43:46 » |
|
To zależy czego Towarzysz oczekuje. Jeśli chce Towarzysz przebywać w centrum wydarzeń to polecam gminę Centralną. Jeśli liczy się dostęp do rozrywek, dobrej pracy i szeroko pojętego prestiżu to rekomenduję okolice Zachełmia, które będziemy restaurować. Jeśli oczekiwany jest kontakt z przyrodą i zabytkami warto wziąć pod uwagę Kalarepę. Jeśli kogoś interesuje przemysł polecam gminę Hutnicza Poręba.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 15, 2021, 01:10:37 » |
|
To zależy czego Towarzysz oczekuje. Jeśli chce Towarzysz przebywać w centrum wydarzeń to polecam gminę Centralną. Jeśli liczy się dostęp do rozrywek, dobrej pracy i szeroko pojętego prestiżu to rekomenduję okolice Zachełmia, które będziemy restaurować. Jeśli oczekiwany jest kontakt z przyrodą i zabytkami warto wziąć pod uwagę Kalarepę. Jeśli kogoś interesuje przemysł polecam gminę Hutnicza Poręba.
Wspaniale! W takim razie interesuje mnie Hutnicza Poręba.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwca 15, 2021, 05:03:58 » |
|
Rozumiem że interesuje Towarzysza niezabudowana, uzbrojona, działka budowlana, tak?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 15, 2021, 06:26:45 » |
|
Rozumiem że interesuje Towarzysza niezabudowana, uzbrojona, działka budowlana, tak?
A po co mnie jakieś uzbrojenie, Ja jestem pacyfistą. Działka budowlana może być zabudowana, ale nie gwarantuję, że stojącej budowli nie wyburzę. No chyba, że to zabytek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwca 15, 2021, 09:24:59 » |
|
Dobra, znalazłem odpowiednią działkę na zachodzie miasta Hutnicza Poręba. Są to tereny dawnego zakładu produkcji farb fluorescencyjnych (ze świetlików) i cały czas stoi tam hala produkcyjna i kilka magazynów. Można z nimi zrobić co się chce, a ze względu na potencjalną niedogodność zażądam za działkę jedynie 9000 loli. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2021, 08:52:22 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwca 16, 2021, 08:29:35 » |
|
Dobra, znalazłem odpowiednią działkę na zachodzie miasta Hutnicza Poręba. Są to tereny dawnego zakładu produkcji farb fluorescencyjnych (ze świetlików) i cały czas stoi tam hala produkcyjna i kilka magazynów. Można z nimi zrobić co się chce, a ze względu na potencjalną niedogodność zażądam za działkę jedynie 9000 loli.  Dziękuję bardzo, wkrótce zrobię przelew.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 12, 2021, 11:41:50 » |
|
Dobra, znalazłem odpowiednią działkę na zachodzie miasta Hutnicza Poręba. Są to tereny dawnego zakładu produkcji farb fluorescencyjnych (ze świetlików) i cały czas stoi tam hala produkcyjna i kilka magazynów. Można z nimi zrobić co się chce, a ze względu na potencjalną niedogodność zażądam za działkę jedynie 9000 loli.  Dziękuję bardzo, wkrótce zrobię przelew. A w zasadzie to na jakie konto zrobić ten transfer loli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 12, 2021, 02:02:00 » |
|
Masz konto w Królewskim Banku Lichwy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 12, 2021, 07:10:01 » |
|
Masz konto w Królewskim Banku Lichwy?
Jeżeli nikt mi nie usunął, to powinienem mieć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 12, 2021, 07:15:47 » |
|
No to najpierw na swoim koncie odejmujesz odpowiednią kwotę i przedstawiasz aktualny stan konta, a potem robisz to samo (tyle, że dodajesz) na koncie ofiarobiorcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 13, 2021, 08:52:17 » |
|
No to najpierw na swoim koncie odejmujesz odpowiednią kwotę i przedstawiasz aktualny stan konta, a potem robisz to samo (tyle, że dodajesz) na koncie ofiarobiorcy.
Znaczy Ja generalnie wiem jak to robić, ale nie byłem pewien na czyje konto przelać mamonę. Konto Guberni Weerlandzkiej wydaje mi się tu być najodpowiedniejsze, więc tam znajdzie się zapłata za działkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|