Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #60 : Maja 09, 2013, 06:21:04 » |
|
A kastety,pałki teleskopowe i tasaki mogą być ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maja 09, 2013, 06:22:38 » |
|
Tasaki, no nie wiem. Nie chcemy ich zabić, tylko dać im nauczkę, żeby więcej tu nie wracali. Szukajcie czegoś, czym mozna byłoby łatwo ogłuszyć takiego heretyka.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 09, 2013, 06:24:17 » |
|
(nie chcemy ubabrać krwią drogich, różowych mundurów - Budzimir by splajtował).
Po to takie są, by śladów krwi nie było widać!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maja 09, 2013, 06:26:04 » |
|
No a jak sobie grilla zrobimy już po tym ?
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 09, 2013, 06:28:38 » |
|
Do walki wręcz potrzebujemy raczej broni obuchowej, tępej, siekiery pozostaną jako narzędzia, gdyż łatwiej nimi złamać prawo. Poza tym trzeba wykombinować broń nieśmiercionośną. Trzeba iść do baz wojskowych i tam popytać. Smoków lepiej w to nie mieszać bo to by już podeszło pod wojnę domową. Macie może skądś jakieś paralizatory, najlepiej tasery albo gumową amunicję?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #65 : Maja 09, 2013, 06:31:08 » |
|
Ja mam Miniguna na kulki. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 09, 2013, 06:33:51 wysłane przez Ramon Serano-Lopez IV »
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 09, 2013, 06:32:33 » |
|
Ja mam marker paintballowy i kulki z farbą.  Mam takie dwa. Mogę ci pożyczyć, Ciecierad.  Mam około sześciu paczek kulek z farbą oraz kulek gumowych, tzw. reballi. Na razie przerwaliśmy bibę. Na terenie Wydzielonego Terytorium Pustelniczego oraz baroniatu Tihr są kopane wilcze doły wypełnione palami. Mam nadzieję, że się nikt o nie nie zabije... W razie czego wyłożyliśmy pale piankami. Miłych wspomnień życzę! Oto moje ćwiczenia. Chyba z góry strzelał będę. https://www.youtube.com/watch?v=RP-P-TG0LfM
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #67 : Maja 09, 2013, 06:37:18 » |
|
Biorę i dajcie broń obuchową. Poza tym jak macie łopaty to się przydadzą i cepy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #68 : Maja 09, 2013, 06:39:21 » |
|
Ja mam tylko Tico do kasacji: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #70 : Maja 09, 2013, 06:54:20 » |
|
Ja też chyba chory jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #71 : Maja 09, 2013, 06:55:48 » |
|
Mieszkańcy baronii zbierają się przed najazdem weerlandyzmu. Niektórzy dostali markery paintballowe napełnione kulkami z gazem pieprzowym i kulkami gumowymi. Niektórzy będą po prostu szarżować z pałkami i maczugami, iż mieczy używać nie można.  Jednak broń palna przywieziona kiedyś z Siedmiogrodu spoczywa gdzieś w naszych chatkach, gdyby heretycy otworzyli do nas ogień. Wiliczonojok z nami, bracia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #73 : Maja 09, 2013, 06:58:33 » |
|
Ale pomagają nam w ramach przyjaźni między Ismiralczykami i mieszkańcami Grabben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #74 : Maja 09, 2013, 07:15:41 » |
|
I jest przecież prawie cała Hirschbergia !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|