|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lutego 19, 2013, 03:46:11 » |
|
Tsa, o ile was wpuścimy.   Czekamy, powitamy was ,,bardzo łagodnie i przyjemnie". Czy strzelanie z łuków albo wybieganie na kogoś z ostrzami można traktować jako przywitanie?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lutego 19, 2013, 04:00:55 » |
|
Na prośbę Towarzysza Króla oznaczam swą baronię w Gminie Pierdzielice.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lutego 19, 2013, 04:04:19 » |
|
Będę musiał dokonać korekty na mapie posiadłości prywatnych. Jutro lub dziś pod wieczór powinienem się wyrobić.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marca 12, 2013, 05:47:09 » |
|
List do Siergieja Makłowa Towarzyszu Makłow! Jako, że mój szałas nadaje się już do użytkowania i mam butelkę kongresówki, mam zaszczyt zaprosić Was, na jedną, małą wódeczkę, która, jak wiadomo, jeszcze nigdy, nikomu nie zaszkodziła. Przy okazji chciałbym omówić kilka ważnych i mniej ważnych spraw.
Miejsce spotkania: Gmina Grabina, okolice Puszczy Biedrońskiej, Szałas Ciecieradzki.
Liczę na przybycie.
(-)Ciecierad Ciecieląg
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marca 19, 2013, 06:34:12 » |
|
Odezwa Sekretarza Generalnego, Wspaniałego Założyciela i Jeszcze Wspanialszego Lidera Partii Równych Ludzi, Ciecierada Ciecieląga do Ismiralczyków.
19.03.2013
Towarzysze Ismiralczycy! Nie ma w tym nic dziwnego, że nie tylko ze strony wrogów, ale często również ze strony przyjaciół słyszycie zarzuty pod swoim adresem. Bolszewicy z Weerlandu zarzucają Wam gejofilskie praktyki, chcą was zbudzimiryzować, mówią, że powinniście ,,przebudzić się". Ja zaś mówię, że Wy nigdy nie spaliście, że zawsze byliście tymi, którzy byli najmniej senni, pozbawieni nawet możliwości snu. Nie spaliście ponieważ próbowaliście utrzymać przy życiu swojego rodzaju krzew, zewsząd otaczany przez potężne drzewa, rosnący w słabo nasłonecznionym miejscu, na mało żyznej glebie i zrobiliście to! Krzew nie osiągnął co prawda monumentalnych rozmiarów, ale przetrwał i żyje!
Kult Wilczonojoka tak jak ten krzew jest otoczony, otoczony przez budzimirystów, których olbrzymia część to skrajni bolszewicy, próbujący podciąć Waszemu Krzewowi korzenie.
Towarzysze Mieńszewicy, mimo, że nie wyznaję Waszej Wiary, to jestem pełen podziwu dla Waszych dotychczasowych działań. Mimo prób ścięcia ,,krzewu" nie daliście się, bolszewicka siekiera natknęła się na sęk, którego nie jest w stanie przeciąć. Wcześniej mogliście się jednak jedynie opierać, teraz się to zmieniło, teraz ,,krzew" może zapuszczać korzenie. Umożliwicie mu to przyłączając się do nas, do ludzi walczących o Waszą Równość!
Ciecierad Ciecieląg, Sekretarz Generalny PRL
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maja 05, 2013, 08:46:50 » |
|
Baron wraca na swe włości. Dziś przywitali mnie rolnicy oraz wierni służebnicy Wiliczonojoka. Łezka aż mi się w oku zakręciła, to chyba od tych pierniczonych pyłków, pieprzona alergia. Byłem zauroczony wprost tym widokiem: Na pohybel heretykom! Tylko Wiliczonojok! To nie ja krzyczałem, to oni! Ale się zgadzam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maja 05, 2013, 09:19:58 » |
|
O co chodzi z tymi kółkami ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maja 05, 2013, 09:35:36 » |
|
Może
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maja 06, 2013, 12:10:43 » |
|
Teraz są modne takie wlepki nalepki dla dzieci, to ponaklejali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Maja 06, 2013, 01:20:19 » |
|
Ale jesteś modny :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maja 06, 2013, 03:21:50 » |
|
Biba! Od dziś, do niedzieli, będzie się odbywać biesiada w Vyincourd-Dorf z okazji zalegalizowanie kultu Wiliczonojoka. Będzie chlanie, rzyganie i śpiewanie kulturalne śpiewy, spożycie alkoholu, czyli chlanie, rzyganie i śpiewanie. Na bibę zjeżdża się cała ludność Ismirali - od dzieci, po wiekowych starców! Rozkład na każdy dzień biby: -od 10 do 15 będą trwać rekonstrukcje oraz walki na drewniane miecze, strzelania z łuku, -od 15 do 19 jazda konno, strzelanie konno i pojedynki konno, -od 19 do 10 dnia następnego będzie biesiada. Grupa rekonstruktorów przygotowuje się na zrekonstruowanie wielkiego pokonania heretyków budzimirystycznych na terenie Ismirali.Tu będzie się odbywała biesiada, w jednej z karcz w Vyincourd-Dorf. Zapraszamy chętnie wszystkich: wiliczonojokistów, heretyków, pumbaistów i innych wyznawców! Na górnym piętrze karczmy są dostępne uciechy cielesne, za które nie odpowiadam ( Wy bękarty! Wy tylko o seksie! To będzie nauka garncarstwa, chyba, że uda wam się zbajerować jedna z nich, a łatwo). Robią to indywidualnie. Jedynie te panie powiedziały mi, że nie wpuszczą na zwiedzanie heretyków, czyli sług Budzimira. Tylko wiliczonojokiści! Wspomagacz: https://www.youtube.com/watch?v=vDQ5UK3Us0U
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 06, 2013, 03:27:01 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
|
|
|
|