|
Ametyst
|
 |
« : Czerwca 27, 2015, 09:31:56 » |
|
Od 25 czerwca mamy nową konstytucję i tym samym Parlament uległ autodestrukcji, a konkretnie przepoczwarczył się w Radę Najwyższą. Na podstawie art. 15. Konstytucji ZSKHiW muszę rozpisać wybory do izby ustawodawczej. Rozpocznę więc od pytania: jaki termin odpowiada najbardziej Ludowi Szlacheckiemu?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2015, 04:13:58 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwca 27, 2015, 08:31:49 » |
|
Mi odpowiada obecnie każdy termin.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 30, 2015, 03:54:02 » |
|
Czy moglibyśmy przeprowadzić wybory 10 lipca? Rozpisałbym je jutro. Od razu wybralibyśmy mnie na Sędziego Generalnego.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 30, 2015, 04:23:32 » |
|
Tak jak powiedziałem, mnie termin nie robi różnicy. A patrząc na reakcję społeczną, mogę stwierdzić że pozostałym też nie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 05, 2015, 08:32:11 » |
|
Przy takim stanie aktywności rozpisywanie wyborów nie ma sensu. Może niech odbędą się one np. za miesiąc? Wtedy damy sobie czas na prawdziwą kampanię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 05, 2015, 11:17:13 » |
|
No... chciałem się nie zgodzić ale chyba nie mam wyjścia. W takim razie, jak każdy porządny premier, którego kadencja się kończy, ruszę w trasę po całym ZSKHiW i będę pytał ludzi o ich codzienne trudne sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 05, 2015, 01:46:32 » |
|
Polecam pociągi i komunikację miejską 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 11, 2015, 04:13:54 » |
|
Przypominam o możliwości dołączenia do tłumów obywateli udających się na głosowanie. Wybory trwają jeszcze do jutra, ale nieoficjalnie mogę powiedzieć, że szykuje się dogrywka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 14, 2015, 05:03:17 » |
|
No i po wyborach, które okazały się smutnymi. Pierwsze posiedzenie nowego parlamentu chciałbym zwołać na 1 września lub na najbliższą niedzielę. Która wersja jest bardziej sensowna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 14, 2015, 08:46:19 » |
|
Preferuję najbliższą niedzielę. W końcu musimy załatwić kilka spraw, których nie załatwimy bez pośrednictwa Rady Najwyższej. Nie możemy pozwalać na stały paraliż.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|