Orjon Surma
Archont Królestwa Surmeńskiego
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Czerwca 21, 2015, 06:27:15 » |
|
Ogłoszenie Surmeńska Telewizja poszukuje prezenterów do wiadomości oraz sportu. Wymagane:- dobra dykcja i mikrofon Próbki głosu z dowolnym materiałem proszę wysyłać poprzez PW, ewentualnie mail: kapi0543@gmail.com. Poszukujemy także reporterów z krajów v-świata. Wymagane:- dobra dykcja i mikrofon (chociaż tutaj może być praktycznie każdy  ) Nagrywaniem obrazu z forów itd. zajmę się osobiście. Zapraszam serdecznie! Orjon Surma
|
|
|
|
|
|
/-/ Orjon Surma
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwca 21, 2015, 06:58:18 » |
|
Z jednej strony głupio odpowiadać za inne osoby, a z drugiej głupio zostawiać Pana bez odpowiedzi. Raz na jakiś czas i w ZSKHiW pojawiał się pomysł utworzenia telewizji lub chociaż radia ale z powodu braku chętnych zawsze go zarzucano. Nie wróżę, niestety, owocnych poszukiwań wśród Ludu Szlacheckiego w tej materii, choć oczywiście mam nadzieję, że odpowiedni pracownicy gdzieś się znajdą.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 21, 2015, 08:13:58 » |
|
Dziękujemy za pamięć. jak wyglądałaby organizacja pracy? Nie wiem, czy posiadam wystarczająco dużo czasu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Orjon Surma
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 21, 2015, 08:25:58 » |
|
Po prostu - na PW napisałbym, kiedy planuję zrobić serwis, WKMość nagrałby odpowiedni tekst mówiony, a resztą zająłbym się sam. (jeśli chodzi o materiały reporterskie)
|
|
|
|
|
|
/-/ Orjon Surma
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 22, 2015, 09:36:02 » |
|
Myślałem raczej o tworzeniu reportaży. Jestem głosem wszystkich monarchosocjalistów we wszystkich galaktykach, ale nie mam epickiego głosu. Proponuję jednak zatrudnić Grzegorza Brauna.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Orjon Surma
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 11, 2015, 06:02:19 » |
|
Podbijam. Aż tak epickiego głosu nie potrzeba  Gdyby ktoś chciał, to niech przygotuje odpowiedni tekst i wyśle dźwięk na priv  Pierwsze wydanie jak dobrze pójdzie pojawi się na dniach.
|
|
|
|
|
|
/-/ Orjon Surma
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 11, 2015, 06:13:48 » |
|
Ja jestem wykończony obowiązkami studenta i nie miałem czasu podesłać, a miałem taki zamiar. Jutro postaram się coś uczynić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orjon Surma
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 15, 2015, 10:01:22 » |
|
Hm... i jak z tym? Bo niestety nic nie dostałem.
|
|
|
|
|
|
/-/ Orjon Surma
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 16, 2015, 08:14:17 » |
|
Czasami kręci się po forum, więc jest szansa na to, że skontaktować się tą drogą się da.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 16, 2015, 08:16:56 » |
|
W mojej sypia.. w moim apartamencie bywa codziennie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 17, 2015, 10:51:27 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8UBądźmy poważni. Nie mam mikrofonu. Ale jakbyście chcieli mi kupić to proszę: To w sumie nagranie sprzed dwóch lat. Nie miałam wtedy dowodu osobistego ani jedenastki dzieci.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2015, 11:02:49 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 18, 2015, 08:39:48 » |
|
Ze swojej strony przepraszam, ale chwilowo cierpię na schorzenie objawiające się nieprzyjemną w odbiorze chrypą, a zatem nagrywanie mnie teraz byłoby bezcelowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|