|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Grudnia 16, 2011, 06:44:48 » |
|
http://img262.imageshack.us/img262/2287/rodvil.jpgOdkryłem, iż Krzysztof hrabia Septimus (lub przodek jego) jest spokrewniony z Vilanderem! Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 16, 2011, 06:57:55 » |
|
Niesamowite! Ale Krzysio ukrywał to przed nami... Ciekawe jakie jeszcze ma tajemnice.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 16, 2011, 07:15:40 » |
|
Dokładnie. Jednak (mówiąc już na poważnie) w wypadku tegoż drzewa oznacza nie nazwisko, nie liczebnik a imię.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 16, 2011, 09:15:18 » |
|
Witam, towarzysze. Chciałbym zdementować te plotki. Powstały one na bazie złej interpretacji mojego przydomku. Tak, jest to przydomek - nie imię jak to widnieje w drzewie. Przypuszczam, że błąd króla mógł wyniknąć z tego, że Septimus dość często występuje jako imię. Jest to jednak taki sam przydomek jak II u Króla czy VII u Mistrza Budzimira (zapisany jednak słownie), który ma w tym przypadku rację. Ponadto oświadczam, iż nie znam nikogo z rodu Villanderów. W razie wątpliwości zapraszam króla na prywatną rozmowę do mojej posiadłości.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 16, 2011, 09:17:41 » |
|
Tak w sumie to gdzie Ty posiadłeś/posiałeś swoją posiadłość?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 16, 2011, 09:27:02 » |
|
Dobre pytanie królu. Zapomniałem, że posiadłość moja została zburzona po okresie III Forum. Jeszcze nie zdążyłem nic nabyć. Poprawiam się zatem :W razie wątpliwości proszę uprzejmie króla o rozmowę w Zamku Królewskim w cztery oczy.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 16, 2011, 11:36:13 » |
|
To towarzywsz ma jakieś nazwisko?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 18, 2011, 02:42:10 » |
|
A powiedz mi towarzyszu Laszku, czy Mistrz Budzimir ma? Bo ja jakoś nie zauważyłem, żeby miał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 18, 2011, 02:52:46 » |
|
Oczywiście, że ma! Budzmir nazywa się Bar-thos Derikor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 18, 2011, 07:57:20 » |
|
A, to przepraszam. Nie mam zwyczaju czytania podpisów na forach. Trzeba rozpocząć tę nową świecką tradycję. Odpowiadając na pytanie tow. Laszka - tak. Jest to Septimus. Wiem, źle się wyraziłem określając to przydomkiem, ale jak wiadomo przydomki z czasem zaczęły pełnić funkcję nazwiska. Mam nadzieję, że zadowoliłem Towarzysza odpowiedzią na jego pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|