|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 20, 2015, 06:54:29 » |
|
Jutro wrzucę awatary swoje i Arkadiusza Przejściowego.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 20, 2015, 07:53:51 » |
|
Ja jednak proszę o przysłanie ich drogą inną niż forum. Wolałbym uniknąć powielania avatarów we właściwym wątku muzeum(planuję zorganizować je w formie rzeczywistego obiektu itd.).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 21, 2015, 04:49:59 » |
|
Chyba nie ma sensu żebym ja dawał swoje trzy , co nie?
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 21, 2015, 05:02:10 » |
|
Uczta dla oka to to nie będzie, ale dlaczego nie?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 22, 2015, 12:29:09 » |
|
Własne awatary już przesłałem, ale w międzyczasie znalazłem bardzo starożytny wizerunek Sternika, jeszcze z czasów SRLA.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 22, 2015, 09:26:44 » |
|
To z pewnością wykorzystam. Na poprzednim forum był chyba jeszcze Wielki Sternik w berecie ale tego to już zdołam odnaleźć sam.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Września 09, 2023, 12:29:53 » |
|
Jak to możliwe, że taka światła idea ciągle nie jest zrealizowana. Zwłaszcza w epoce katalogowania dotychczasowego dorobku i być może przenosin na inne media potrzebujemy tego muzeum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 12, 2023, 06:44:29 » |
|
Jestem w posiadaniu 3 wersji avataru Wielkiego Sternika.
Może mi być ciężko je odkopać, ale jeżeli pomysł się przyjmie to poszukam. Proponuję by muzeum zrealizować w takiej formie: 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 15, 2023, 03:06:25 » |
|
Jak niby by się miał nie przyjąć? Po prostu wezmę i zacznę tworzyć muzeum. Pytanie tylko ile avatarów dostanę od ludzi, do których napiszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|