Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Grudnia 21, 2014, 10:55:08 » |
|
Towarzyszu Arcypatriarcho, Główny Znachorat Sił Zbrojnych doszedł do wniosku, że fragment towarzysza będzie niezbędny do obrony Ludu Szlacheckiego przed inwazją w zombi. Jako, że musimy fragment ten zdobyć i nie spoczniemy dopóki tego nie zrobimy, przybyłem do Pałacu Arcypatriarchy żeby wynegocjować przekazanie na rzecz Znachoratu jednego z elementów siebie i odpowiednią cenę. Dodam, że pożądany przez Znachorat będzie Kołpak Matki Rury Odkurzaczowej Dziewicy, który swojego czasu nosił Towarzysz na głowie
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 21, 2014, 11:02:57 » |
|
 Ale jak to? Kiedy ja już zarządziłem zbiórkę pieniędzy, Ty mi tak zwyczajnie oddajesz te oczy za darmo? To jest chamstwo! Ja się nie zgadzam. Ile kasy żądasz?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 22, 2014, 09:52:36 » |
|
Ja mogę obiecać tylko, że... nie będziemy kraść. Proponuję wybrać się po te kamerki do jakiegoś rozwiniętego kraju, np. do Austro-Węgier.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Józef Konstanty Bagrat
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 22, 2014, 04:59:27 » |
|
Budimirze! W takim razie jawnie ogłaszam wojnę przeciwko Weerlandowi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 22, 2014, 06:48:12 » |
|
Takie kamery to są drogie rzeczy ale Lud bogaci się dzięki monarchosocjalistycznemu ustrojowi, więc w krótki czas zgromadzę fundusze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 22, 2014, 11:20:03 » |
|
Proponuję kurze oczy na jutro w zamian za przedłużenie czasu na dostarczenie kamer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 23, 2014, 03:07:10 » |
|
W sumie to znudziła mi się ta mikronacja, i nie czuje się tu zbytnio chciany, dlatego chyba zakończę swoją działalność. Ale zakończę ją z pożytkiem, jeśli chcecie gotów jestem oddać się w ręce nauki, wyrażam zgodę na przeprowadzanie na mnie wszelakich eksperymentów, pobieranie organów, wszczepy, cyborgizacje Etc.etc.
Podpisano Arbuz Pierdowal Welfron Bajacz Dumbledore.
Ps: Jeśli nie chcecie bym odchodził, mogę nie odchodzić, ale życzę sobie by wtedy zainteresowano się mną chodź trochę, chociażby wreszcie wydano ten cholerny wyrok.
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudnia 23, 2014, 06:07:43 » |
|
To jako gwarancję świeżości masz pan nie tylko oczy. W najbliższym czasie dowiem się o cenach kamer i je ukradnęzakupię. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 26, 2014, 07:02:37 » |
|
Hirschberskie świnie znowu mnie oszukały. Oficjalnie ogłaszam, że Ametyst Faradobus jest wrogiem ludu szlacheckiego i jawną opcją hamerykańską! Jego reżym musi upaść!
A pan żeś jest złodziej, menda i stoisz pan tam, gdzie kiedyś stało ADUK!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|