Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Grudnia 05, 2014, 11:04:30 » |
|
Towarzysze! Jak zapowiadał towarzysz Septimus, tak ja zrobię. Przeprowadzony musi zostać spis ludności Guberni, od którego zależy przede wszystkim możliwość sprawnego zbierania podatków. Wszyscy równi mieszkańcy zostaną profesjonalnie policzeni przez ONI'ych, jednak równiejsi muszą wpisać się do rejestru, który znajdował się będzie w tym wątku.
Do rejestru wpisać należy następujące dane:
Imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, wiek, narodowość, wyznanie, posiadane majątki ziemskie wraz z dochodem z nich płynącym, kopia wniosku o zameldowanie w Guberni i data jego złożenia.
Kiedy tylko zgromadzę wszystkie dane, opracowane i upublicznione zostaną wyniki spisu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2014, 05:10:13 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 06, 2014, 05:23:57 » |
|
Rozumiem, że nie śmieli się Towarzysze wpisać przede mną, no więc niech będzie. Jako peirwszy spośród mieszkańców Guberni otworzę rejestr swoim wpisem. Imię i nazwisko: Ciecierad Ciecieląg Miejsce zamieszkania: Marzdorf Wiek: Szczęśliwi ludzie wieku nie mierzą Narodowość: Dziabaducha Wyznanie: Pumbaizm Posiadane majątki ziemskie: Marzdorf(nie przynosi obecnie żadnych dochodów) Kopia wniosku o zameldowanie w Guberni: Ja Ciecierad Ciecieląg, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Bździeszwo.
(-)Ciecierad Ciecieląg
z dnia 28 marca 2013
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 06, 2014, 06:14:01 » |
|
Imię i nazwisko: Laszk Młynariew Miejsce zamieszkania: kosmopolita Wiek: 38 Narodowość: Weerlandzka Wyznanie: budzimiryzm, kurduplyzm Posiadane majątki ziemskie: domek z ogródkiem nieopodal Zweiblocke Kopia wniosku o zameldowanie w Guberni: Ja Laszk Młynariew, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Zachodniej.
(-) Laszk Młynariew
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 07, 2014, 09:11:07 » |
|
Imię i nazwisko: Ametyst Faradobus Miejsce zamieszkania: kosmopolita Wiek: 13 18 Narodowość: Hirschberska Wyznanie: scientologizm, budzimiryzm Posiadane majątki ziemskie: majątek Ulaanbaatar, pałac królewski w Bździszewie Kopia wniosku o zameldowanie w Guberni: Ja Ametyst Faradobus, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Zachodniej.
(-) Ametyst
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 09, 2014, 11:30:25 » |
|
Imię i nazwisko: Tobiasz von Richtoffen Miejsce zamieszkania: Bździszewo Wiek: 16 Narodowość: Surmalajczyk Wyznanie: Nordycyzm Posiadane majątki ziemskie: Tak Kopia wniosku o zameldowanie w Guberni: Ja Tobiasz von Richtoffen, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Zachodniej.
(-) Tobiasz von Richtoffen
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2014, 08:16:45 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 09, 2014, 11:52:52 » |
|
Ja Ametyst Faradobus, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Zachodniej.
(-) Tobiasz
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 10, 2014, 02:06:36 » |
|
O cholera. Tego się nie spodziewałem. Czekam jeszcze na wpis Helmuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 10, 2014, 08:17:07 » |
|
Ups  Błąd już poprawiony 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 11, 2014, 05:57:45 » |
|
Imię i nazwisko: Helmut von Hermann Miejsce zamieszkania: Księstwo Katltvodka Wiek: 18l Narodowość: Hirschberg Wyznanie: -ateista- Posiadane majątki ziemskie: -(Brak wiedzy na ten temat) Kopia wniosku o zameldowanie w Guberni: Cytuj Ja Helmut von Hermann, oświadczam, że jestem mieszkańcem Guberni Zachodniej.
(-)Helmut von Hermann
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 11, 2014, 06:20:59 » |
|
To Ty nie jesteś budzimirystą?
Eh... za czasów Ramona do było lepiej no ale co ja mogę zrobić?
Postaram się opracować spis do końca tygodnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 20, 2014, 10:58:01 » |
|
No i się nie postarałem. To oczywiście dziwna sprawa zmienionych podpisów wszystko utrudniła. Opracowane wyniki ukażą się jutro, choć nie wiem o której godzinie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|