Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Listopada 10, 2014, 09:22:12 » |
|
Do Sali tronowej wparowuje arbuz, wraz z oddziałem przekupionych żołnierzy, i kilkunastoma jegomościami ubranymi w białe kombinezony. Król podrywa się z tronu na którym właśnie zażywał relaksacyjnej drzemki -o co chodzi?!, pyta wciąż rozespany, ale ewidentnie zaniepokojony, - jak ominąłeś straż arbuzie?, jak tu wszedłeś i przede wszystkim po co? Arbuz kreci głowa - przykro mi Ametyście, nie ma czasu na logiczne wyjaśnienie mojego wejścia tu. Ważne jest jedno. To co się z tobą stało. A stało się coś bardzo złego. Niestety… nie mogę tego już dłużej tolerować Ametyst wciąż się głupio patrzy - ale czego tolerować…, czy ty chcesz mnie skrzywdzić… służysz komuś? Arbuz spuszcza ze smutkiem wzrok - służę Hirschbergi Ametyście, służę królestwu… Król nie wie co na to odpowiedzieć, do Sali wpadają randomowi dworzanie bez przypisanych imion -co tu się dzieje!?, pyta jeden z nich - nasze Zskhiw upada. To przez zgniłą władzę..., odpowiada Arbuz, - niestety… ale podejrzewam u ametysta…, bierze głęboki oddech, - zespół leśnego dziadka…, nie mogę pozwolić na takie coś na tronie. Muszę go zbadać i ostatecznie to potwierdzić Ametyst wiedząc co się szykuje rozgląda się za wyjściem, jeden z poddanych Arbuza wyciąga paralizator i razi władcę. Król pada na podłogę. Nie może się ruszyć. Biali ludzie w kombinezonach podchodzą do niego z czarną teczką. Kładą ją na ziemi i otwierają. W środku jest dużo igieł, noży, i jedna sonda analna…
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopada 10, 2014, 09:24:48 » |
|
po paru minutach badania sieę kończą. to co zostało z ametysta zostaje zamknięte w skrzyni i wyniesione. wyniki są pozytywne. mamy infekcje. Arbuz wyciąga swó telefon i pisze do Laszka Młynarieva - chodź, potwierdziło się, nadszedł twój czas. musisz przejąć rządy. albo to zrobisz. albo Hirschbergia upadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 10, 2014, 09:29:59 » |
|
O Kurdo Burdo co się dzieje? Wygląda na to, że doszło do zamachu stanu!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 10, 2014, 10:06:04 » |
|
-Zdrajca!- Krzyczy zdziwiony Richtoffen stojący ze świtą w drzwiach pałacu- Nie wyniesiecie Króla w jakimś pudle! Najpierw musicie mnie zabić! Utworzyć mur tarcz moi wikingowie! 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2014, 10:09:01 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 10, 2014, 10:12:27 » |
|
Zadyma! Komu pomóc, komu?!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 10, 2014, 10:14:57 » |
|
Siergieju! Podnoś bojówki w stan gotowości! Czas na ponowną rewolucję!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 10, 2014, 10:16:25 » |
|
Fajnie! Już wysyłam samoloty z Krainy Makłowizmu z bronią i amunicją!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 10, 2014, 10:19:56 » |
|
Wspaniale! A zielonych ludków też masz? Przydadzą się w Weerlandzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 10, 2014, 10:32:44 » |
|
No pewnie! Cała masa! Siedmiogrodzki Ruch Ludowo-Wyzwoleńczy spod Ludowego Ruchu Czerwonej Gwiazdy, tacy zagraniczni socjalistyczni wolontariuszo/bojówkarze, walczyli już w maju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 10, 2014, 10:47:36 » |
|
Najprawdopodobniej leży w pudle. Tylko pytanie czy w jednym kawałku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 10, 2014, 10:49:44 » |
|
ametys przeżył i ma się dobrze. a ja z mistrzem budzimirem, i resztą prawdziwych Weerelandczyków ogłaszam, że naszym nowym królem, wolnym od zarazy, i silnym, będzie Laszk Młynariev!, a stolica zostanie przeniesiona do Weerelandu. Laszku czy się zgadzasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopada 10, 2014, 10:52:45 » |
|
To poważna sprawa. Omińcie jakoś ludzi Tobiasza i przewieźcie Ametysta do Kaer Moher. Tam pogadamy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 10, 2014, 10:55:07 » |
|
p;od okno pałacu podlatuje helikopter, serią strzałów zabija gwardie tobiasza raniąc jego samego i odstrasza pozostałych. Lasszk, Arbuz, i budzimir, wsiadają do pojazdu, wraz z nieprzytomnym ametystem, i odlatują w stroną kaer moher
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|