|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 13, 2014, 06:19:43 » |
|
Jak to jeszcze Hirschbergia.
Tymczasem na luzie wysłałem część ochotników, aby paradowali i zajęli miasta takie jak: Grauenbruck, Gurkenburg i wsie Kieinswald, Nau Zondau i Herwau. Zapewne część wojska tych plugawych imperialistów nawet tu nie stacjonuje to przejmiemy te tereny z łatwością.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 13, 2014, 06:20:36 » |
|
Nie wiem co o tym myśleć. Sądzę, że trzeba by spróbować zjednoczyć siły antyweerlandzkie. Na razie Hirschbergia jest jedyną ofiarą tej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 13, 2014, 06:33:13 » |
|
Ciekawa sytuacja. Ja jestem po stronie aliansu Budzimir/Laszk i Siergieja, a walczę z Ametystem, Siergiej jest po stronie mojej i walczy z Ametystem i B/L. Dziwna sytuacja.
W związku z tym, wszystko może się zmienić a nie będę dostarczał czołgów wrogowi, naradzę się z Królem Aryuńskim.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 13, 2014, 06:37:56 » |
|
Właśnie - trzeba to uregulować, to nie ma sensu. Powstały trzy sojusze. Tobiasz, od kogo będziemy doić... znaczy się, popierać?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 13, 2014, 06:40:50 » |
|
Ja zdecydowanie popieram Aliantów (Budzimir/Laszk) ponieważ oni jak na razie nie zrobili specjalnie nic złego, a jak wiadomo Ametyst popiera masakry i siłowe tłumienie Zlewian (Laszk tym dowodził ale to nie jego wina, wykonywał rozkazy) już nie mówiąc o innych przestępstwach, nawet nie wiemy czy nie jest bękartem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 13, 2014, 06:41:58 » |
|
A zresztą, Ametyst ponoć wspiera Złych Kurdupli. To co, wybieramy się do B/L? Tylko bojówka zostaje w razie co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 13, 2014, 06:44:08 » |
|
Jestem wrogiem przemocy! Jak możecie tak mówić? Gdy tylko dorwę się do władzy wszystkich zmasakruję!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 13, 2014, 06:44:19 » |
|
Bądź trochę jak Kurdowie, będę cię wspierał ja (NATO), będziesz ew. odpierał ataki B/L (Bractwo Muzułmańskie) i walczył z rządem (Rząd Syrii). Walcz o prawa Ismiralczyków nie atakując specjalnie B/L ponieważ oni raczej przejmą w końcu władzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 13, 2014, 06:46:18 » |
|
Hmm... Ismiralczyków jest mało. No dobra, coś się wymyśli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 13, 2014, 07:43:02 » |
|
Miałem na myśli hirschberski plebs, ale my się tym nie przejmujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 14, 2014, 05:17:10 » |
|
Opowiedziałem się za sojuszem Budzimir-Laszk, a dlaczego to już inna sprawa. Tak więc żadnych zatargów z siłami prawdziwego rządu nie będzie, gdyż szykujemy siły na dżenderystów. Tymczasem robimy zdjęcia dżenderystom, aby po ich śmierci wieszać te zdjęcia w galerii pamiątkowej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maja 14, 2014, 05:31:10 » |
|
Może wraz ze zrobieniem zdjęcia łapiemy ich dusze? To by było dobre, wystarczyłaby wtedy jedna satelita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|